11

Анонимен

преди 9 години

Черен Майдан , слава на бога , има възмездие..

10

и там като тук

преди 9 години

Пробутват на хората същите номера,черните да правят каквото си искат,а белите да се свиват уплашено!А те да си властват както им кефне!Но Америка не е България!Там закона е над всякакви шефове и политики!

9

радио Ереван

преди 9 години

Фашингонският диктаторски режим може да се държи на власт само като избива хора по целия свят, включително и в Америка.

8

станкофф

преди 9 години

Както америка помагаше на киевския майдан с пирожки сега русия да прати лавров да раздава бургери на мирните протести в балтимор ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯ

7

Румбо

преди 9 години

До от Сидни Ав$$$тралияАмерика няма да загине за един ден!Въпреки,че по принцип и това е възможно!А края на САЩ не е задължително Апокалипсис!Достатъчно е да се превърнат в нормална държава-просто една от страните в света,която се конкурира на равна нога с другите,без да ги тероризира!Ако САЩ приемат този вариант,вероятността да оцелеят е близо 100%.Но продължат ли с мераците за безкрайно световно господство-края е сигурен!

6

Анонимен

преди 9 години

Коунти (county) от count (граф).

5

Румбо

преди 9 години

Безкрайна алчност комбинирана с идиотска социална и демографска политика!Даването на помощи на хора,които освен да се самовъзпроизвеждат,нищо друго не правят води до там!Толкова ли е сложно да се обвържат плащанията със социалната реализация?Не работиш-нямаш право на деца!Сега медицината е напреднала достатъчно,за да осигури временна стерилност без последствия.Измамата "самотна майка" трябва да бъде пресечена!Всяко дете си има баща и той трябва да носи отговорност,вкл,материална!

4

123

преди 9 години

Майдана вече е в САЩ.

3

Анонимен

преди 9 години

"Със запазване на заплатата" ?!Нищо няма да им се случи на полицаите, ще чакат да позатихнат нещата.

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Мултиетническият модел на световния елит рухна в ... Америка !Каква ирония само !!!Точно там, където те го считаха за непоклатим. Точно при тези, които го налагат на целия останал свят ...Въпросът е мултиетническия модел в българия докога ще оцелее ?Тик-так, тик-так ... Въпрос на време е да избухне етническата бомба, която заложиха у нас.Не вярвате ?По данни на Учителския профсъюз за 46% от учениците българския език НЕ е майчин език ... Сиреч над 50% от децата в БЪЛГАРИЯ са НЕбългари !

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

В Америка само черните са с непромити мозъци. само те протестират. Само те си търсят правата.Всъщност статистиката показва, че полицията в САЩ убива за година повече цивилни и невъоръжени хора, отколкото английската полиция за последните 60 години общо.Полицията убива не само чернокожи, но само чернокожите скачат и търсят правата си.Къде са белите хора ? Къде са американците ?! Явно Системата до такава степен им е промила мозъците, че ги е превърнала в аморфна маса, която само мълчи.