15

Чекист

преди 9 години

До АнонименА така 13 номер. Кажи им го... Ти с кво Порше си брат? Сгурен съм, че всяка събота с приятелката отскачате до Париж на частният ти самолет за да пиете кафе и погледате малко кулата. Между другото в Рим има много бутици с маркови дрехи (до испанското стълбище). От там ли само пазаруваш?

14

Пако

преди 9 години

Аз на Гергьовден ще ям агне ... по това време на годината домати и краставици не виреят. Само ГМО-тата се продават през зимата. Домати и краставици се ядат лятото само.

13

Анонимен

преди 9 години

На борсата в Плодовитово Българските краставици са 1 лев килограма и на търговците им се виждат скъпи

12

до 13

преди 9 години

Преди може да е имало опашки за банани по Коледа, ама всичко останало беше родно производство, екстра качество. Сега можеш да си купуваш банани, а всичко останало за ядене е вносен безвкусен ***.

11

до 9

преди 9 години

А и между другото любимите ти янки мисля само как да си набутат в ГМО продукцията, предизвикваща рак.

10

до 9

преди 9 години

Напротив, комунистите стимулираха развитието на селското стопанство, ТКЗС-та, износ... Пласмасовите *** в момента ти ги внасят "демократите" (пазарна икономика).

9

Анонимен

преди 9 години

"За Гергьовската трапеза: Само вносен зеленчук"Греда. За Гергьовската трапеза само домашно отгледани зеленчуци и месо от село. Търговците да си ядат турско-гръцките пластмасови ***.

8

Анонимен

преди 9 години

При добро желание всеки може да си супи нашенски зеленчуци, стига да ги вземе от някой дядо или баба, гледали ги на двора си.

7

Анонимен

преди 9 години

Масово доматите са по 3.5 - 4 лв килото. Краставиците и те бият към 3 лв. Маруля - 2 лв. Кило зеленчук ти идва по-скъпо от кило месо. На къде отиваме?!@?!

6

клошаря

преди 9 години

по времето на БКП нямаше клошари,нямаше убийства,нямаше кражби,като дойде демокрацията на нас българите ни се отвориха очите за далавери за престъпления и т.н.От това се възползва най бандитската партийка наречена ДПС и с *** БСП.

5

до ЧЕКИСТА

преди 9 години

ТИ СИ НЕНОРМАЛЕН БЕ.ПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО ВСИЧКО СИ БЕШЕ БЪЛГАРСКО И РОДНО.ТИ МАЙ НЕЩО НЕ СИ У РЕД А?

4

до аноним

преди 9 години

Брато ,кой унищожи земеделието в България,да ти кажа ли..?ИВАН КОСТОВ,АХМЕД ДОГАН И ЖАН ВИДЕНОВ.А ПОСЛЕ БСП И ДПС ГО СРИНАХА НА ЦЯЛО.

3

Чекист

преди 9 години

Демократични, свободни домати. По гадния и скапан соц. трябваше да ядем само някви гадни и скапани български соц домати. Да живее демокрацията. Искам повече демокрация...

2

МОЛИМ?

преди 9 години

ДА СИ ГИ ЯДЪТ ,АЗ ИМАм ОЩЕ ОТ БАБА СИ СЕМЕНА ЗА ДОМАТИ РУЖА,БИВОЛСКО СЪРЦЕ,РОМА И Т.Н,СЕЯ СИ ВСЯКА ГОДИНА ,ИМАМ СИ ПАРНИК И В МОМЕНТА СИ ЯМ ОТ МОИТЕ СИ ДОМАТИ.ТАКА СЪМ ОТ КАКТО СЕ ПОМНЯ.

1

Анонимен

преди 9 години

естествено, че ще е вносен! нали затова унищожиха земеделието, за да внасят *** и да ни го продават за екстра качество на високи цени! и да гушкат огромни печалби!