56

Анонимен

преди 9 години

Боцко,тепърва,ще сърба попарата,която надроби,даже в рекета прояви некомпетентност.Пратиха няква млада козичка,дето хабер нямаше от къде да дръпне шалтера и работата оттече в канализацията. Ояде се и занемари форма,а едно време,как въртеше бухалката

55

Българин

преди 9 години

"Борисов нареди: МВР незабавно да напусне ТВ7!"В " Абсурдистан" гръмовержецът отново въдвори " мир и спокойствие".Овчето общество проблейва с умиление.

54

DOLU GERB !

преди 9 години

OSTAVKA MUTRO MRASNA DOLU GERB !

53

Анонимен

преди 9 години

"Доброто ченге" ха-ха........

52

Анонимен

преди 9 години

Айде,де.Подкрепял правата на журналистите.А пет часа гледа и се кефи как неговите пазванти се мъчат да нахлуят в ТВ7 и когато положението стана много сериозно изпрати подопечната си министърка да успокои страстите.Добре,че не се стигна до физически сблъсък иначе леля Меркел щеше да му дърпа ушите.

51

Анонимен

преди 9 години

По мощно от тоталитарна държава.Закона, това съм АЗ.

50

Анонимен

преди 9 години

Първо ги праща, праща Бъчварова, после ги изтегля. Голям цирк.

49

Анонимен

преди 9 години

Живеем в мутренска диктатура.

48

Анонимен

преди 9 години

Borisiv saschto ne si pred tv7 kakvo praschtasch rumana kojato na ponatie ot rabotata Si a i sajavi 4e ne snae Kolko i koi e pratil Polizisten prehvarlane si Topkata gerb ba4varova da si hodi sram posor sa gerb sa bG zarvulite na jivkov da si hodat

47

Анонимен

преди 9 години

Нали всички трябва да сме равни пред закона???Защо на обикновен човечец му изнасят имуществото като задлъжнее,а телевизията я пази премиера???Май ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ НОНЯКОЙ СА ПО РАВНИ.

46

Що

преди 9 години

Баце, а какво прави Бъчварова, нали я назначи за министър, тя не може ли да прецени какво да прави, че ти ще нареждаш ? На твоите крехки плещи, лежат къде, къде по сложни задачи, магистрали, "саниране", и други герберски работи....!!!!

45

Румяна Бъчварова

преди 9 години

Румяна Бъчварова:Справихме се блестящо,Вдигнахме самолети на НАТО,танкове от базите на САЩ ,7-ми Американски флот.Лично Путин е вдигнал Руската армия и стратегическите ядрени ракети насочени към централата на Извънземните терористи ТВ7,ЦРУ,Мосад,МИ6,КГБ,МИТ и други партньорски служби оказаха съдействие ,но удържахме позициите срещу Извънземните.

44

Анонимен

преди 9 години

Тиквуня пак се изживява като божи наместник...........

43

Законът е за всички

преди 9 години

Не знам чия собственост (на Цветан Василев, Деян Пеевски или на друг играч на задкулисието) е понастоящем ТВ7, но със сигурност може да се каже, че през последните години не е имало у нас ТВ канал с по-манипулативни новини ! А къде беше СБЖ и СЕМ при Костинбродската постановка на ТВ 7, довела до погазване на изборния кодекс и до манипулиране на избирателите ? А в случая, доколкото разбираме, става дума за запор над имущество на кредитен милионер-длъжник от пирамидата КТБ !!!

42

до 38

преди 9 години

Ако баща ти наистина е такъв, щеше да знаеш, че не се казва съдия-изпълнител, а съдебен изпълнител. Това не са съдии, а изпълнители на съдебни решения.

41

sostin

преди 9 години

Е що ревете не мога да рабера??? Предупредени са преди две седмици, те си се правят на луди с цел днешния цирк и така. Както на мен същия ЧСИ ми е наложил запор на заплатата по неизплатени задължения така и на тях, самоче аз си плащам а те не , за това при мене няма полиция а при тях има.Кви са тия циркове и простотии, липсва ми само Бюрека да тича като *** и да ни разказва как Бойко ще го очисти до края на вечерта. Когато вкараха държавата в ръцете на турците и комунистите с Костинброд???

40

Аспарух

преди 9 години

Смях без *** - телевизията си заложила цялото имущество за дълг, който не плаща, тиквата ги пази, а синдика на почивка....жалка гледка

39

ИСТИНАТА

преди 9 години

ТВ7 бе създадена с една единствена цел , политическа облага за група хора.В нея се наляха стотици милиони , и всяка година е на милиони загуба. Загубата на ТВ7 само за 2013г е 75 милиона според търг регистър.Съвсем , честно е да се признае , че тв7 си е пирамидална структура и доказателство е че източиха 2 мнл на Бареков с измислени договори и , че му дължат още 5 мнл ....Това ако не е цирк , едно журналистче от сутр блок източи от ТВ7 няколко милиона за 2 години , платени от нас чрез КТБ

38

Анонимен

преди 9 години

Колко хитро, първо ги пращаш да одр.ат пейзажа и като видиш, че нещата загрубяват и после "благородно" ги изтегляш. Благодарим ти Спасителю, че не уби Свободата на словото а бавно го задушаваш. Ти си единствен и неповторим! Предлагам да се издигне още сега един мавзолей и някой ден да положим атлетичното ти тяло за поколенията. Аз казах!!!

37

Тракийски

преди 9 години

Бойко Борисов - министър-председателят на Вътрешните работи. За по-лесно ще е добре вместо министри да имаме шефове. Малък шеф и голям шеф. Да не се бъркат какви са им компетентностите..