82

Анонимен

преди 9 години

Върнали се 500 млади??А колко не са ?Тези които не са работят шофьори, в строителство.в земеделие.в хотели и ресторанти в заводи но в Европа не тук.И не са специалисти големи но взимат повече от тия в в този бизнес парк.Като накара тях да се върнат тогава да се хвали.

81

Анонимен

преди 9 години

А мазника Станишев и една тоалетна не откри. Ще остане в историята с целувките на Орлов мост.

80

Анонимен

преди 9 години

При предишното си управление ГЕРБ водеха доста антисоциална политика, макар и медийно да се твърдеше обратното - много фалити на фирми, закриване на големи производства, "закопаване" на земеделието. И концентриране на инвестиции в София. И отново тръгнаха по този път - забравят, че държавата не е само София. Тук сме добре от към работна заплата и работни места. Но малките градове и села, където основния поминък е земеделие и животновъдство изнемогват, а тези отрасли могат да хранят държавата.

79

Анонимен

преди 9 години

Дон Корлеоне ряпа да яде.Като гледам тая физиономия тръпки ме побиват.

78

Анонимен

преди 9 години

С третия метродиаметър транспортните проблеми на София ще се решат напълно. Метрото е супер!

77

Каква Европа бе

преди 9 години

За първи път в света виждам да се иска разрешение от шеф на МВР за да се излъчват новини по телевизия!Благодаря ти Бойко за TV7 !

76

Винету

преди 9 години

До 82. Както и ти.

75

mdaa

преди 9 години

"Само за 7 мин от Центъра"Явно Центърът е в Мусагеница. Или е имал предвид Центърът на Младост?? КОй знае...

74

Анонимен

преди 9 години

Абе те хилядите работни места си бяха открити и преди метрото да се случи.Дали не си приписва и тая заслуга доктора на всички науки,кралят слънце.

73

Анонимен

преди 9 години

Нека HP да си въртят телефоните , но те вземат студенти които зарязват ученето , всеки казва сега взимам 1500 когато завърша ще взимам 600 е за какво да уча.. Да ама не - след 5години HP ти бие шута и си най големата *** провалил живота си.. за някокко години слава в лъскав офис..

72

Анонимен

преди 9 години

Явно Бойко се вози на метро само когато го открива, иначе как ще стигне от Бизнес парка до Центъра за седем минути. Толкова ли нямаше кой да му обясни да не лети толкова нависоко.

71

Анонимен

преди 9 години

Докато не направиш данък, осигуровки и такси наполовина за фирми, които инвестират в слаби икономичеаки райони в България, нула данък за работещо семейство висшисти с две и повече деца, живеещо и работещо в същите тези слаби икономически райони,нула такси за детска градина и безплатни учебници за същото семейство. Докато това не стане, Борисов, хич не МИ се хвали, че си МИ направил нещо за младите МИ хора, за държавата МИ и ... МИ.... МИ.... рабра МЕ, нали?

70

Анонимен

преди 9 години

HP назначават от кол и въже там. Аз лично познавам хора които никога не са работили назначени като програмисти. Без значение HP е идеално ако искаш да скатаваш

69

boc

преди 9 години

Сивко, новината може и да е добра, но каква заслуга има Този Борисов?Докога Той ще се прави на Доброто ченге, а всъщност е един егоист и некадърник!Ако някой е гледал предаването за Яне Сандански, ще е видял, че много от мненията сравняваха Яне с Бащицата.И двамата не ги интересува доброто на България, а само техните АЗ!И Този, освен за Охранител на затвор и за Бияч, като Яне не става за друго!!!

68

Тухлата

преди 9 години

До ЕлемагПиле, я *** в някоя бяла държава и виж дали на официален празник някой се занимава да работи. Нормалните хора работят, но и почиват.

67

Морето бг

преди 9 години

Хубаво, но България на един крак е като куцо пате. Не давай Бойко Варна на руснаците. Бяло море може и да е по близо да София, но Ч. море си е наше.

66

Анонимен

преди 9 години

Това са офиси , офиси за телефонисти , рядко някъде има програмисти .. Студентка от УНСС финанси няма как да бъде друга освен телефониска.. Повечето работещи са от УНСС и разни фиологии на СУ.. това е то великото Хюлейд Пакард

65

Ганьовеца-разбирач

преди 9 години

До сивко черногледовБрато шо да не плюем кат' само т'ва можеме па даже и на кефи. Тебе некой държи ли ти сметка кат' пра'иш неща каде те кефат?

64

Анонимен

преди 9 години

Рaзбирa се, че ще е гордост зa Тиквуня, който откривa зa ХaшПеЦелия проект е чaстен, протече в сянкa, имa,докaзaтелствa зa мaщaбни злоупотреби с дaнъци, одобрения, офшорки и т.н. всичко в ощърб нa държaвaтaИ кой е собственик нa сгрaдите, кой прибирa нaемите от всичките блокове тaм - Рaсим Плевенлиев, рaзбирa се!

63

водач на МПС

преди 9 години

Не е по темата, обаче не знам кой би ми помогнал. Може би някой от вас? Имам пералня Перла 05, обаче поплавъкът й не работи и препълва казана с вода, от което реотанът не се включва и така нататък. Въпросът ми е дали ще се наеме някой, който да я ремонтира или не си заслужава?