101

Анонимен

преди 9 години

Дано е по-добър от руската ракета Прогрес М-27М , която пада към земята. Каква ирония с името, голям прогрес, руски прогрес ! С ракетата пътуваше и копие от знамето на победата, с което космонавтите трябваше да се снимат за 70-годишнината от края на Втората световна война. Според специалистите отломките, които не изгорят в атмосферата, ще се стоварят между 7 и 11 май.Сега остава да се сгромолясат на Червения площад точно на 9 май..

100

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 112Мурзилко ти недей бра грижа за българина.Гледай си там мизерната заработка в копейки и самагона.

99

е

преди 9 години

Бах маа му. Да не вземе да падне на Червения площад навръх 9 май.

98

Анонимен

преди 9 години

Българина бе, остави това космос, ракетни технологии, космически кораби...сложно нещо е за те бе, българина. По-добре се готви, че скоро иде време да брулиш джанките и да събираш гнилите сливи от земята, да правиш пърцуца - туй го можеш най-добре...всъщност само това можеш...

97

Анонимен

преди 9 години

Втори за последните шест месеца.Щял да падне между 7 и 12 май.Дано не е на 9 и то на площада.

96

майорски

преди 9 години

До Tulskiтова твойто ми звучи като оная работа с лисицата и гроздето

95

Янукович

преди 9 години

Бандеровци са свалили кораба с най-новото си оръжие ?

94

Палячо :)))

преди 9 години

САШ са тествали новия си лазер :)))Направили са мъничка дупчица с фатални последици :)))

93

Серьожа

преди 9 години

Космическая гемия падает как рубле - неуправленно...плохо, очень плохо... :(

92

48271

преди 9 години

До готина пичкаEndevour Saturn Chalenger Voyager Raptor ....????

91

майорски

преди 9 години

И най добрите бъркат понякога!

90

me

преди 9 години

Не знам защо като са толкова лоши руските ракети, се лети с тях до МКС, и министерство на отбраната на САЩ иска удължаване на ползването им до 2020. Щото са толкова лоши. В случая ракетата си е ок, макар че се върти, има някакъв грандиозен срив в комуникациите, който просто е обясним само със саботаж. Или с някакъв много груб дефект, но тоя неща обикновено се подсигуряват, за да не отговаря нищо, има много съществен проблем.

89

Шоп

преди 9 години

Всъщност руснаците са изстреляли най-новата си подводница.

88

Пфу

преди 9 години

До анализатор--85; Забрави да споменеш и САТУРН--5 ; Височина 110 м, Стартово тегло --3100 тона. Полезен товар в Околоземна орбита 130 тона ,а към Луната 45 тона.

87

Анонимен

преди 9 години

всъщност товара на кораба е предназначен за Фобус-грунд,който изследва дъното на Тихия океан вече година и нещо.Но руснаците както винаги са "уникални" и е минал през космоса за да набере скорост за срещата. Ауч..Уили!

86

Анонимен

преди 9 години

Руска им работа. За нищои не стават.

85

Румбо

преди 9 години

Много нещо падна през тези години-падаха руски, американски, френски, частни, държавни и всякакви.Който не е пратил нищо-на него не е паднало.Загинаха и хора,при това и на най-добрите апарати-совалките.Ще има и още произшествия,въпросът е да се върви напред. Който го е страх-да заляга в мазето до бурканите и ракията за 2 седмици!Всъщност нелоша идея....

84

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--76;От работните българи *** направиха Мързеливи и пияни руснаци.

83

Пфу

преди 9 години

Операторите сигурно са били заети --да се блещят на САЩ

82

Палячо :)))

преди 9 години

До ОнзиМного анализираш, без да си запознат :)))Използват много и различни типове и видове системи,оптика, ултравиолетови, рентгенови и един господ знае, още какаво с надпис секретно ,НО знам, че знаят и виждат къде има подземни ресурси,като например ПЕТРОЛ на 6 километра под земята, тези неща ги обявяват официално,но как ги виждат от спътниците, само те си знаят, нормално е да си имат военни тайни :)))