94

Анонимен

преди 9 години

Хм ,хайде един мъж да се грижи за себе си, да има образование и работа /не е нужно да милионер/,да не разчита на няко йдруг да го издържа ,да има хигиена и възпитание -тигава няма да може да се отърве от жени...:)Ще е желан за половинка.На 18 год човек става пълнолетен -значи момчетата би трябвало да не зависят от майките си, и да са мъже ,нали?Да кажем че в Бг е трудно ,поне до 30г -трябва да е станал мъж вече.анякои продължават да зависят '' от мама''-Да стоят при мама,да нетърсят жена тогава

93

Анонимен

преди 9 години

Jenite shte imat za kogo da se jenqt, spoko, a ako imashe maje nqmashe da tova da e dupkata na Evropa

92

Тра-ла-ла

преди 9 години

Че то тия неблагодарници, които посягат на родителите си, те трябва да се срамуват!

91

Роза

преди 9 години

До Това саИма и младежи, които се дрогират, не споря.Но е пълно със здрави и прави, някои на години, но житейски незрели мъже, които чакат на мама и тате, на жена, на баба и дядо, намират си оправдания, криза било, корупция било, гаче ли за родителите им не е криза и корупция, те на Марс живеят.Пък и наркоманът и пияницата, ако е хлътнал по опиати след 18, сам си е виновен и в повечето случаи - от гъзария.

90

Kiril

преди 9 години

Ако тази дяволска доктрина се привнесе е България, отношенията между мъжете и жените жече няма да се основават на любов а на омраза, лицемерие и себичност. Мъжете няма да искат да се женят а жените ще искат но няма да има с кой защото ще стане така че мъжете няма да вярват в семейството като институция заради феминизираното общество а малкото деца които се раздат ще живеят в среда без любов с непрестанни раздели, караници и психологически травми!

89

Kiril

преди 9 години

жено не разбра ли че това настройване води до разрушаване на обществото чрез разделяне на принципа разделай и владей. Феминизирането на обществото при което жените искат все повече права и привилегии, квоти за управление и т.н. за сметка на мъжете, но не искат да отстъпват и от ролята си на слабата жена която очаква от мъжете закрила, да изкарва повече пари, да е опора и гръбнак на семейството и т.н. води до разпад на обществото. То и затова е измислено!

88

Таня

преди 9 години

До KiroИ как така "обществото" не пречи на жените да работят и да се самоиздържат, а на някои мъже все им пречи. Космосът много пречи, ша знайш!

87

do 111 kiro

преди 9 години

истинският мъж -има мозък най вече /а не вярва в детински теории според които ''някой все му пречи да е истински мъж'' .И никой не те задължава да правиш ''подаръчета'' -ако си безработен и нямаш пари -е ясно колк оструваш:),подарък се прави от сърце ,за близки хора .Ако ти драги нямаш близки -не подарявай нищо на никого .Никоя жена не е длъжна да т и слуша тъпите теории ,задръж си ''подаръчетата'' също./И не искай пари от майка си или жена си-това за ''истинския мъж'' ....

86

до 111 kiro

преди 9 години

До Kiroнещо засегнат изглеждаш ?истинският мъж не пребива майка си ,/или жена си/ истинският мъж може да се грижи за себе си,образова се ,работи ,не краде пари ,истинският мъж не е Бай селски бек ,покрит с много косми /щото само космите доказват че е мъж???/нещо бъркаш понятията ,мъж който се грижи да изглежда добре ,не е ''феминизиран'' /а хубав/Селско-ориенталския манталитет -че ''мъжът винаги има право'' на дивите селяни с шкембе е гнусен.''Сатаниниск ифонадации 'илюминати'' /- истинския

85

Роза

преди 9 години

Албания от нищото тръгна, но дръпна напред, защото мъжете им мъже, не бягат от работа, най-тежката да е, пари да има. Нямат право да работят в чужбина, но го правят, подкрепят се един друг братя, братовчеди, съседи, един да тръгне, изтегля останалите. Жените вкъщи, съпрузите и бащите на работа.Нашичкият изпраща в чужбина жена си, чужди къщи да чисти, ако може и майка си - да гледа чужди баби. Не го е срам да им яде парите, че трябва той да тегли семейната кола, не му хрумва.

84

Анонимен

преди 9 години

на всяка измислица която се пише , и веднага ли трябва да се вярва

83

Анонимен

преди 9 години

каква е тая новопръкнала се измислена фондация , после с измислените данни , започва да иска пари , та да се издържала , ако има някой наркоман или алкохолик, който е направил това , изследването пак ли е направено сред малцинствена група , известна с родствените връзки помежду си

82

Анонимен

преди 9 години

бай *** -няма образование /до 12 клас ако има е добре ,щото ''ВИШУТУ'' е без значение ако си тарикатче/,няма работа /щото не иска 500 лв заплата/живе е при майка си /щот апартаментите са скъпи/,няма кола /ама иска жена с пари ,която ''да не гоизползва/,и търси жена до 20 г ,висока ,руса ,с големи.. очи .да прилича на чалга дива :)) еее ,ама защо няма за него жена бе .Ей това българките са толкооова ''гадни меркантилни ***'' .отказват да издържат байГанчо ,как може .../изключенията -малко са

81

Катя

преди 9 години

АЗ имам приятел, който зарязах, защото го чух, че се развика на майка си по много грозен начин.Само малко преди това, ме прегръщаше в хола на родителското им жилище.Отиде при майка си в кухнята и чух някакви ужасни викове. Почувствах се.....олигавена, погнусена от този човек.Не можах да се съвзема, цяла вечер докато бях с него в кафето и го гледах как преливаше от лиготии, духом бях смазана.Поговорих с майка си и тя ме посъветва да го зарежа. Каза ми, че ако днес е при нея утре ще е при мен.

80

Ива

преди 9 години

Абе тия луди ли са? Как с тая ръка с която са я били, своята родна майка, с тая ръка после ще идат да барат жена!!!!И с тая уста, с която са и крещяли и са обиждали ще идат да говорят на жена любовни думи!?Кажете ми как, бе?!?

79

Berlin

преди 9 години

Не може да бъде! Българите са втори по интелект в света, трудолюбиви и гостоприемни, изобретили са компютъра и розовото масло, а вие пишете, че биели майките си. Засрамете се бе!

78

8

преди 9 години

ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ И БАБИ,КОИТО ЩОМ ДЕТЕТО ИЛИ ВНУЧЕТО КАЖЕ"ГА" МУ ОТГОВАРЯТ "НА".ТЕ ГИ УЧАТ НА МЪРЗЕЛ,А ПОСЛЕ ИМ Е КРИВО,ЧЕ ГИ БИЯТ.КАКВОТО СИ ПОСЯЛ,ТОВА ЩЕ ЖЪНЕШ!

77

Анонимен

преди 9 години

dnes.bg- това ли е най-подходящото заглавие? от *** инициативи ли ви го подсказаха?*** и провокативна статия, все едно БХК са го писали. Не забравяйте че преди време имаше едни *** не знам какви си, дето предлагаха да гледат старите хора срещу апартамента им, като починат. Явно пак искат нещо- видиш ли синовете бият майките си- дай да им подшушнем, че могат да си дадат апартамента и други хора да ги гледат. Колко плоско

76

Тимур

преди 9 години

Не е зле да се посочи, че и жените им са дойни кравички, работят на по 2-3 места, ходят да слугуват в чужбина, а нашичките - сакън да не ги дъжд накапе, всичко им трудно, всичко им неизгодно, за ниска заплата нямало да се хванат, за висока нямало да пътуват, иначе господари със самочувствие, светът не им угодил. Един поиска при развода жена му да му изплати със задна дата минимална залата за всеки месец, когато е стоял безработен вкъщи, бил гледал домакинството.

75

Анонимен

преди 9 години

Povecheto balgarski maje sa nevazpitani, prosti i zlobni, chudq se jenite, kak se zanimavat s tqh