31

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН, е върховното божество в религията на сросоидите. Всеки ден те стават с името на Путин в уста и вечер заспиват пак с него. Те го мразят, те го ненавиждат, но същевременно изпитват страхопочитание към него.

30

Анонимен

преди 9 години

Хуситы угрожают Саудовской Аравии ракетными атаками нефтяных объектов. Йеменските бунтовници са получили далекобойни ракети и ще обстрелват нефтени и индустриални цели в Саудитска Арабия. Това означава рязко поскъпване цената на петрола.

29

gost123

преди 9 години

Бля.бля направо ти поварвяхме.

28

до 33аз

преди 9 години

Ехо,слагай си навуща и потурите и да ходим да копаме,че нещо много философстваш по вьпроса ,а интелекта за туй немаш,

27

Анонимен

преди 9 години

Путин скоро ще извади от килера ядрената хурка - *** недоразумения от Фашингтаун и ЕSS ще изцапат памперсите.

26

кремълски мечти

преди 9 години

- През последните 10 години в Сибир са изчезнали 11 000 села и 290 градове.- Средната гъстота на населението на Сибир и Далечния изток е двама души на 1 квадратен километър. - Средната гъстота на Централна Русия е 46 души на квадратен километър.- Средната гъстота на населението на Китай е 140 души на квадратен километър.- Средната гъстота на населението на Япония - 338 души на квадратен километър.

25

lol до 26

преди 9 години

"...средната класа наброява до 50 млн жители, означава че Русия има същаото разпределение на богатствата като в Европа.." - да се смея ли, да плача ли :D Излезеш ли извън Москва и Санкт Петербург всичко е леш...те пътища нямат до половината си градове, ти за средна класа ми говориш :D Има статистика бе мой човек...чети малко. Единственото нещо, по което руснаците бият европейците е смъртността причинена от алкохол. За средната продължителност на живота няма да отваряме дори дума...

24

кремълски мечти

преди 9 години

9500 сексуални престъпления срещу непълнолетни са били извършени през 2014 г.През последните 20 години в Русия умират повече от 7 млн. руси. По този показател ние изпреварваме Бразилия и Турция с 50%, а Европа няколко пъти. Всяка година Русия губи от населението си колкото цяла област, равна на Псковската, или колкото един голям град, като примерно Краснодар.Имаме между 2 и 5 млн. безпризорни децаЗа година водката убива 70 000 души. В Афганистан по време на войната загинаха 14 000 от нашите войници!

23

Анонимен

преди 9 години

Безредици в Балтимор, въведоха полицейски часВ града са разположени 1500 войници от Националната гвардия, както и 500 щатски полицаи, за да овладеят насилието, което избухна след погребението на чернокож младеж...Вече седмица в Балтимор горят стотици коли, пожарни, жилища, молове - Днес.бг налага жестока цензура.

22

Палячо :)))

преди 9 години

Ако трябва да сме честни, в момента Русия е още по близо до Югославския сценарий :)))

21

Анонимен

преди 9 години

Е това е да живееш за народа си и за страната си,Велик е!

20

Аз

преди 9 години

*** са на последно място по повечето показатели и вървят бодро към катастрофа. Пияни *** и платени атакистки *** скачат в тяхна защита. Смех !!!

19

шоп

преди 9 години

Държавник!

18

най новото

преди 9 години

Иран подпука маймуните. Зад него е Русия и Велик Китай.

17

Анонимен

преди 9 години

Путин излезе победителят!

16

един негър

преди 9 години

По новините каза:не ги убивайте те човешкият живот не ги интересува убива ги само сринатият долар. Да малко остана.

15

Анонимен

преди 9 години

ВЕЛИК !!!

14

до 25

преди 9 години

Василев, аз мислех , че само само алкохол сте употребили, но маи сте се и надрусал.

13

дo 8

преди 9 години

Направо ми е жал за хора като теб :( толкова наивен и толкова заслепен. Той Путин от добра воля управлява 15 години. Най-добрите му приятели и поддържници не са милиардери и не управляват бивши държавни предприятия :D Също като в пост-комунистическата клоака - България...Русия с тези природни богатства трябваше да е икономика номер 1 в света, а не след ...Италия. Ама има другата прилика с родната ни татковина - матр'ялът е лош...

12

до 18

преди 9 години

По цял ден ли се дрогирате или сега ви е "дошло".?