24

Анонимен

преди 9 години

Не се учудвам,там където работя има един на висш мениджърски пост без диплом за висше образование ,пълен *** на всичкото отгоре но пък е от квотата на др.Първанов.А има хора с магистратури и със стаж 15години и какво ......нищо.Това си е социалистически заговор.

23

ха-ха-ха

преди 9 години

Ако тази беше завършила пожарникарското сега щеше да е висш член на партията на Зеленчука и нямаше да има проблеми.

22

нема бачкане

преди 9 години

Аз съм с 0 висши и от няколко години съм безработен милионер.

21

До анонимен 25

преди 9 години

Какъв пожарникар че да е е премиер

20

Анонимен

преди 9 години

Каква ядрена енергетика в напоителни системи.Ами чистачка ще работи.За каквото има диплома за това е работата.Тя може да иска и главен лекар в Пирогов.

19

Аi

преди 9 години

В България в държавните учреждения високите постове се заемат с връзки.

18

Анонимен

преди 9 години

До ЧУМА Търкат я ,яко я търкат,*** властта. Я ги виж как са се наредили.*** Алиев и във ВУЗският Комитет на БКП, и в ГК и в ОК-ДКМС-тата отдавна я затъркал.Цецка търкала като Партиината секретарка на Об.Н Съвет -Плевен и на Румен Петков, съответно ,Цецо -рабфака я търкал и в ДС и в БКП. Ама най -рано я затъркал в БКП ,видният борец срещу комунизма-Червеният Гербер от Банкя,Тиквата-най -младият син на Партията,т.е.на БКП.Недочакал да завърши училище и след 2 дни,хоп в БКП. Та търкат я!

17

Metallica

преди 9 години

It's not you are, it's who you know!(Holier Than Thou)

16

Анонимен

преди 9 години

Яне Янев нали се канеше да уволнява Борисов..как така му е станал съветник?Баси влечугото е тоя Янев. Даже един дъждовен червей има достойнство в сравнение с Янев.

15

Анонимен

преди 9 години

Яне Янев беше безработен и Борисов му намери работа. На Дянков намери работа, на *** намери работа...

14

Анонимен

преди 9 години

Откъде на къде премиерът на страната , ще търси работа на някой си в Дупница ..Да закриваме държавата .Ако за всяко назначение , трябва да имаш препоръка от премиера , да закриват всички останали държавни позиции в страната .

13

Анонимен

преди 9 години

Намира, намира работа на заслужили хора. Е, Яне Янев стана съветник на премиера Борисов. Заслужи майстор на герберасията.

12

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно как може да се прави ПР със съдбата на хората.Мая общата да си посипе главата с пепел и да каже , как са назначили такъв човек за чистачка и да отговори кой работодател в Дупница би търсил човек с висше ядрена физика . В моята фирма ми трябва мотокарист , ако ще и с 16 висши да е и Кембридж да е завършил , аз повече от 800 лева няма как да му предложа.

11

Анонимен

преди 9 години

Премиерът Борисов намери работа само на Яне Янев. Хахаха, хахахах !!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Аре стига с простотии! Избийте си комунизъма от главите си и си помогнете сами! Като има висше по ядрена енергетика, защо не отиде в Козлудуй да работи? Премиерът щял да и намери работа. Глупости! Бетер *** работа! Това е проблемът на българина, че чака всичко на готово! Западняците масово пътуват от един град до друг град, за да работят. В Германия се изминават около 100-тина километра на ден, за да се стигне до работното място. САмо българинът чака, някой да го уреди на позиция.

9

Абе, Майо!

преди 9 години

За Ядрената енергетика разбрах, ама що не си казала какво й е другото висше, че да го изкарам и аз, че да ме направиш и мене директор? :-DОвца кюстендилска!

8

Bb

преди 9 години

Golemi resilite sa gerb i dr vischidti v nc abe saka4kite na gezo ne Realna abv i ataka saschto ne zAzarov samo dran dran dai Resultati zAzarov. Kade e Gen tonev 4enslova Dr Mutri mutresi koi proverava Sascho Naidenov i patniorkata mu Diana majonesite milioneri i mn Dr kotompirani milioneri v bG ili sad Graniza

7

Анонимен

преди 9 години

Ако поне едното и висше беше изкарано в Москва едва ли щеше да има подобна съдба, жалко за женицата

6

Анонимен

преди 9 години

Що бе той и Бойко е пожарникар а какво работи???Това не е ли простотия?

5

Анонимен

преди 9 години

то не става само с дипломи - трябва и акъл ... ;)