38

Анонимен

преди 9 години

ПРОСТО Е НАДЕЛЯЛО ЧУСТВОТО ЧЕ Е БЪЛГАРИН И МЕСТОТО МУ НЕ Я ПРИ ЯНКИТЕ ,

37

Ангел

преди 9 години

Щом е решил да се върне в България значи парите неса го интересували.Не е пожелал да стане професионалист и да превърне професията си в сериозен бизнес.Кво реве тогава след 20 години и обвинява България за житейските му несполуки.Вината за грешния избор си е само негова!

36

А Валери Божинов?!

преди 9 години

Валери Божинов от малък излезе от България, отиде в най-силното първенство, минаваше за супер талант, но се провали, на него кой му е виновен?!

35

Анонимен

преди 9 години

До 37 Диан Петков: Я по леко бе момче, стига прави тези изводи без да имаш и най-малкиякапацитет за мислене.Факта е, че един бивш боксьр без образование, без капка ителект пропукалвсичките пари, заработени от нашите бащи и дядовци и то пари дадени в период,когато държавата е била мног щедра към спортистите - пропукани пари за оргии,алкохол, жени, комар и простотии, и сега плаче, че разбираш ли можел да заработи и пропука повече в САЩ и то... в края на кариерата си - бъдете реалисти.

34

Курбалай

преди 9 години

Този през 1997 г. отиде в Турция, да търси "политическо убежище", но турците го натириха обратно в България. Дори и те не го искат.

33

Анонимен

преди 9 години

Комара не прощава на никой.Сам си е виновен за съдбата......

32

Ангел до 44

преди 9 години

Да парите са следствие от редица качества ,но ако не притежаваш пари значи че не притежавас тези качества ,следователно Не си Щастлив!

31

Анонимен

преди 9 години

Парите не са направили никого щастлив ... парите са следствие на качества, които ако човек притежава ще бъде щастлив с пари или без пари.

30

Анонимен

преди 9 години

"Не мога да си го простя, затова и много години живея в депресия.".............Какво значи депресия ?Умните хора нямат време за депресия ... живота е прекалено кратък за депресии.

29

lelee

преди 9 години

Личи си, че повечето хора са останали по принуда в тая държава - злобари, без грам надежда в живота.

28

Диан Петков

преди 9 години

Чета Ви коментарите и за пореден път се убеждавам, че нямаме нормален манталитет и наистина сме жалки! Не мога да разбера защо го плюете, макар че явно друго не можете! Човека беше голям боксьор, още му помня финала на олимпиадата, когато го прекараха. Той не съжалява, че е Българин, а че живее в България, (като 90% от живеещите в България) четете поне и гледайте интервюто. Имал е шанс и съжалява. И на тези, които само плюят-мишоци, заради овце като вас никога няма да ни се оправи държавата!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Ami samina Pak kakvo 4akas v bG nischto dobro ne te 4aka bednotiata e golama i Po golama schte stava

26

8

преди 9 години

ГОЛЯМ БОКСЪОР-СЪГЛАСЕН,НО НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТЕЗИ ХОРА СИ ПРЕДСТАВЯТ,ЧЕ В САЩ ЩЕ ГИ ДУНДУРКАТ ТАКА,КАКТО ТУК.И ТАМ ЩЕШЕ ДА ПРОФУКВА БЪРЗО ПАРИТЕ СИ И СПРЕ ЛИ ДА ПОБЕЖДАВА Е АУТ.НЕ БИЛ СЕ ОПЛАКВАЛ,А КАКВО ПРАВИ?!ДА СЕ ХВАНЕ НА РАБОТА КАТО ДРУГИТЕ ХОРА И ДА НЕ РЕВЕ!

25

До 7-ми

преди 9 години

Ами не ти е ясна работата защото по-скоро ти си тапир. Малко ако разбираше от който и да е спорт щеше да знаеш, че за да си един от най-добрите в света, освен физически умения, е необходима голяма доза интелигентност, както и редица качества на характера. Това важи в пълна сила и за бокса. Другото. Един тираджия няма какво да предложи, че да събере един стадион хора и милиони фенове пред телевизорите, затова няма и как тираджията да взима милиони. Ако още нещо не ти е ясно питай, ще ти разясня.

24

Анонимен

преди 9 години

До там стигнахме да проклинаме че сме тука браво БГ политици чудна работа

23

SL

преди 9 години

Кавото и да направиш Отърване от БГ-овцата няма ! Ще бъдеш оплют омазан с л--на !

22

Путев

преди 9 години

Е.. нали са го били по главата. То няма как хем да те шокат по главата, мозъка да е чорба, пък и да взимаш все верните решения.Спокойно! Т'ва че не е останал в щатите не означава че щеше да стане като ***. Можеше пак нищо да не стане от него. Въпрос и на късмет е.

21

pantudi

преди 9 години

На крива ракета и космоса й е крив ...

20

Hayvanko

преди 9 години

Вярно. че средата е много важна - в БГ само едини, пиини и лакардии - в Америка се бачка яко - там калпазаните нямат шанс.

19

Анонимен

преди 9 години

a zasto Ahmed Dogan ne sajalqva che e napusnal Bulgariq i jivee tuk v depresiq