18

Кметът до Ангелин

преди 9 години

Да, според всеки редови българин, успелите хора задължително са крадци и измамници! Не са предприемчиви - крадци са! Не са иноватори - измамници са!Затова ще си останете цял живот бедни, защото сте мързеливи, завистливи и глупави! Нежеланието на един човек да се образова, развива и успява е необяснимо!Никой не ви е виновен, че възможностите са около вас, а вие само хленчите и се оплаквате! Съдбата обича смелите, а не тези, които постоянно търсят оправдание за неуспехите си!

17

miro

преди 9 години

Сложете едно в махалата да видим какво ще стане :D и по-дълъг кабел оставете да изкарат още някой лев

16

Ангелин

преди 9 години

До кмета: Купил си я с пари, които си откраднал от поста, който заемаш, нали? Не ми отговаряй знам, че е така... А относно видеото, да, хубава е идеята да се дарява, но се използва факта, че хората са прекалено доверчиви и състрадателни. Нека не се лъжем, няма да се подобри положението на бедните... ще се промени състоянието на богатите.

15

Monster cocky

преди 9 години

До КметътКмете, като ти е малка патката ква файда от тоз *** за 750 евро

14

Кметът до 14

преди 9 години

По 8 паунда са ментетата!Приликата с оригинала е подобна на приликата между водка Савой клуб и водка Белуга!Храните ви са менте, питиетата ви са менте, заплатите са ви менте, животът ви е менте! Вие сте менте! А аз съм Кметът - живея като крез, харча безразборно пари, които съм изкарал благодарение на простолюдието, което населява България!И после казвате, че живота не е хубав! Прави сте, не е хубав - прекрасен е!

13

Анонимен

преди 9 години

трогателно, но да бъдем честни: пазарната икономика ТАКА работи.Алтернативата е Маниша да взима 100 Евро на 8 часов работен ден и тениските да струват ... 100 евро броя.Дано кампанията има реален ефект за Маниша, защото чрез емоционалното си послание скрито помпа и модната идустрия (купувайте си стоки само от ЕУ, защото тук няма експлоатация = Маниша остава без работа). Не ми е ясен какъв е крайният ефект от посланието, а това е съществено преди да оценя клипчето !

12

niakoi

преди 9 години

До КметътКмете по 8 паунда за два броя са в Англия, прецакан си.

11

Анонимен

преди 9 години

Измислили са поредния оригинален начин за лапане на пари.

10

Кметът

преди 9 години

Аз пък си купих тениска Philipp Plein за 750 евро!Завиждайте, бедняци!

9

мда

преди 9 години

"Идеята" зад машината е да образова хората. И там където е позиционирана явно върши работа. Някой може да си зададе въпроса защо не е сложена тука, но отговорът на този въпрос не е никак ласкателен за нас самите... Толкова сме озлобени, че ни пука единствено да кажем, че всичко е лошо...

8

Анонимен

преди 9 години

Капиталистически абсурди. Ако небеше трагично, щеше да е смешно...

7

Анонимен

преди 9 години

Значи собственикът на фабриката прави милиони, а хората да правят дарения неясно за кого. Смахнати времена.

6

Анонимен

преди 9 години

Проблемът е там, че дори и да платите 10 евро за тая тениска, производителят ще продължи да плаща 13 цента на час на тая жена. И няма да му пука, за съжаление...

5

uu

преди 9 години

Да разбирам ли, че пловдивското величие Гергов, след като знае съдбата на 4 души, наети да му правят хотел - от борсата, без трудови договори, вече ще се откаже да строи хотел и ще дари този терен на общината за благотворителни цели.Нека, преди да отговорим на въпроса ще си купим ли тениска за 4 лв, ако знаем съдбата на жената, произвела тениската, си отговорим на въпроса : КОЕ НИ КАРА ДА СИ КУПУВАМЕ ТЕНИСКИ ОТ " ЛВ ???? Само в Бангладеш ли има подобни съдби?

4

Анонимен

преди 9 години

Жената в бангладеш ще мизерства докато е жива, а някой напудрен безполов дизайнер ще получава милиони от надписа на нечия тоалетна хартия, защото хорската глупос и суета стоят над човещината.

3

Анонимен

преди 9 години

А бе ни така, ни така... Ако никой не им купува продукцията на тия фабрики пак лошо за хората там...

2

Анонимен

преди 9 години

сложете я тук и до 30 минути някой я блъска, защото не му е пуснала захарче или не му е върнала ресто от 1 милион

1

Анонимен

преди 9 години

няма да ги даря защото няма да отидат за жената от Бангладеш .