17

ЗАБЛУДА

преди 9 години

Франция и Луварът в частност никога не са искали българското злато да бъде изложено при тях. Българската държава е платила милиони за превоз,охрана,подръжка,договори и още и още. За България няма никаква печалба,а само ФИНАНСОВА ЗАГУБА. Дори за кучето пазач имаше ПЪРЖОЛА. За българските служители - среден пръст и никакви бонуси. Вместо държавата да организира такова РАЗХИЩЕНИЕ в България и за българите. Боко и Раши хвърлиха пари на вятъра. Само,че този вятър задухва по посока към джоба на... се

16

Анонимен

преди 9 години

Мутрака на републиката да вземе и си ходи на село там да твори. Видя се, че не става и в мозъчето му има само една искрица, как да се докопа до паричките си в КТБ. Такъв като министър на културата досега сме нямали, както и на здравеопазването. Тикваров да си ги вземе у Банкя и си ги гледа под магнолиите.

15

Питане

преди 9 години

Кой е по-българин - Веждито , Данчо-ментата или Я. Янков ? И тримата са или не са не е отговор!

14

Мартин

преди 9 години

Другари Герберасти ....отговорете ми защо продадохте България на ДПС ? Защо не направите една обща партия най накрая ? ГЕРБ е Турска партия !

13

не съм трол

преди 9 години

Чудя се защо протестиращите не направиха същото тогава, когато един министър на културата при Орешарски нищо не направи за тях? Защо не реагираха, когато всички гледахме как едни културни ценности в центъра на София тънеха в мръсотия и вода под найлоните? И след като стана ясно, че тези хористи отиват в Париж доброволно, с платени пътни и храна, а тези 35 евра са командировъчни, какво искат още? Нека да посочат кой друг министър е направил за България толкова, колкото Рашидов!

12

художник

преди 9 години

Другари от Позитано 20 , защо не си вземете целия хор да ви пее като Миков се весели. А иначе Станишев обеща да го издържа , защото му останали малко пари от банка КТБ .

11

Анонимен

преди 9 години

Абе герберуги прости, какви ***, какви кутевчета, става дума за достойнство което за вас, Рапона и Вежди няма значение. Бавно на сигурно народа ще излезе на протест и разкара тази пасмина като вас и *** защото вие сте тяхно производно. Много *** ни се изредиха да ни "оправят" начело с Рапона но и това ще има край и той ще е Народен съд. Да защитавате един безкрайно *** министър като Мутракахе пълна простотия и полит.поръчка. На народа му писва и ще има шут в з-ка.

10

Анонимен

преди 9 години

Точно тези хора,които се събраха да протестират да се обвиняват във връзка с БСП...Вие луди ли сте бе?

9

Teodor

преди 9 години

Нещо не ме ентусиазира тази акция, по-скоро ме обиди !И за пръв път се запитах какви са тези "протестъри". Да бяха протестирали когато " геноцидът стана масово изтребление" и се видя колко турци има в нашия парламент.....

8

?!?

преди 9 години

Би било благородно Рашидов да ги дари на весник Дума за култура, така парите ще отидат по предазначение.

7

рашидов

преди 9 години

Хубаво-122лв,сега само още няколко милиончета да избия и нямате проблеми с оставката.Уискито нещо малко бре.

6

Преподавател в СУ

преди 9 години

Др. червен *** ККК , наистина всичко е объркано след 50 години убийства , грабежи на имоти и пари от БКП-БСП . Не се наядоха другарите и не се накрадоха та сега най добрия министър на културата им е виновен та си правят пиар с него . Това , което направи Вежди Рашидов вашия Стефан Данаилов не може на малкия пръст да му се качи.

5

ККК

преди 9 години

Само в България думата "оставка" се използва за издигане , повишаване , вземане на власт и печелене на доверие ...доказателство ...Бойко използва 2 такива думи за себе си ....с първата си осигури втори мандат , а с втората прибра 16 милиарда ! Всичко е объркано в тази държава ...от думата оставка до това че наричат луди и лъжци хората които казват истината !

4

деловодител в БСП

преди 9 години

Тези т.н. хористи , които изпълняваха поръчката на Позитано 20 сега да ходят да си вземат кашона със стотинките, защото така е поръчал др. Миков. БСП нямала пари да им плати поради запушване на контрабандните канали .

3

Пиар агент

преди 9 години

Тази сутрин гледах по телевизията едни прости жени и един уж мъж , жалки хора с жалка мисия от Позитано 20 . Та тези носеха един кашон с жълти стотинки и се правиха на интересни , но някак си насила беше . Просто смешници както казваше техния ментор Станишев .

2

ХХХ

преди 9 години

Чакайте бе ...как си позволявате подобни подаръци ! Забравихте ли каква караница беше Сидеров като изпуши и изпи ей такоз нещо ? Това са маса пари на вятъра , ще сринете икономиката , ще подам оставка , ще фалира държавата , ще изчезнем , загиваме !

1

Анонимен

преди 9 години

Марш !