12

АТАКИСТ

преди 9 години

до 35 и 36Можеш да си и по-елементарен. Има надежда в теб! Знам че можеш и по-кухо да се изразиш!

11

Анонимен

преди 9 години

Не пречете на кучетата да нападат и ядат хора, и така да доставят щастие на хилядите кучелюбци в България, за които човешкият живот е като ширпотреба за по левче. А за нас урока е ясен - ако искате да убиете някого използвайте куче. Не ви трябват никакви наемни убийци и пищови. Даже след това виновна ще излезе жертвата.

10

АТАКИСТ

преди 9 години

Тодоре, ДПС ви управлява наистина сега! Ашколсун Машааалаааа!Толкова с теб!

9

Тодор Кирилов

преди 9 години

До АТАКИСТВсички атакисти са ***!!!Аз също бях *** доста години!!!Преди да разбера,че сидер ага работи за и само в интерес на Турция!!!Русия му давала пари :).Стига глупости,моля ви се!Ако Русия иска тази *** да се издигне,стига само Путин да се срещне с него и това да се тиражира че Путин го подкрепя и тоя ще е премиер,президент,какъвто си пожелае в България.Путин,тоя *** изобщо не го познава!!!От както прати ДПС да ни управлява,изобщо не искам повече да разсъждавам в тая посока

8

АТАКИСТ

преди 9 години

до 29Бай Тодоре, мен намесваш ли сред глупаците? Много държа да зная!

7

боц

преди 9 години

Ястребчо, ти си турчин, в това няма нищо странно, обидно, а и нищо с което да се чувстваш (по-горен)от който и да е българин.Въпросите ми са :Ти български гражданин ли си?Ти за просперитета на България ли работиш или за просперитета на Република Турция?

6

Тодор Кирилов

преди 9 години

Ястреба е един обикновен долнопробен провокатор а вие му се връзвате!По коментарите му става ясно,че тоя човек за нищо друго не става,освен да дразни!!!Жалко,че се намират ***,които му се връзват!!!Сега турчин,българин :),човека е асимилиран вече!!!Пише на Български,мисли по Български и се заяжда също така.Чист Българин ако съдя по коментарите,само дето още не го е разбрал,че ние им асимилираме нацията.Те затова вече турците не гласуват за ДПС!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Айде кучкарите, къде сте сега?! Аман от малоумие и развъждане на ***: Ако не ги хранехте и не се занимавахте с тях, нямаше да ги има по улиците. Да вземем и слонове, и жирафи, и антилопи да си отглеждаме по улиците по тая логика? Същевременно сме на ПЪРВО МЯСТО ПО БОЛНИ ОТ КУЧЕШКА ТЕНИЯ В ЕВРОПА. Направо супер!

4

АТАКИСТ

преди 9 години

до 23Ястребовский, нещо даде на заден в нападките си, като настана време да се защитаваш нескопосано некадърно, а?Колко си плосък и елементарен не е истина!

3

Гадорян

преди 9 години

Тцтц е поне си откровен Ястреб ефенди. Но не си прав. То си е до човека. Всяко стадо си има ***. Ей на , един уж приятел ми сваля генералшата. Тя ми каза току що. Ми блок на телефона и Сбогом. Без разправии и прочее глупости.

2

ГАДОРЯН

преди 9 години

Те кучетата най обичат оперени ястребчета мухахаха

1

Ястреб Велики

преди 9 години

Пък аз си мислех, че българите дори кучетата ги не ядат! Един път и аз да сгреша! ;-)