99

vbox7/play:df5aec585

преди 9 години

a а-то е накрая,просто нямаше място,но гледайте клипа,гледайте и не позволявайте някакъв нескопосан, нагъл адвокат Янев да ви заблуждава! Бие беззащитното бебе и още как! Абсолютно е ясно, ако следите внимателно, че ударите са отработени и обмислени. Не удря в лицето, където ще остави синини, а отстрани на главата и телцето през пелените. Изключено е това да й е за пръв път! Шефът на клиниката - на съд, опитали са се да прикрият престъплението! Една млада лекарка се е обадила в Токуда.

98

Nqkoi

преди 9 години

Чудя се колко изпаднал адвокат трябва да си за да поемеш подобен случай. Единствено ако си брат на акушерката, тогава разбирам в противен случай на този псевдо адвокат трябва да му бъдат отнети всякакви права. Без значение, че си е в правото да защитава подобни случаи, нещо от рода на етична комисия и т.н., все ще се намери повод при добро желание за отнемане на правата му.

97

Анонимен

преди 9 години

Този адвокат най-добре да й прави компания в затвора! Ето затова се радвам, че излезе клипа с насилието, въпреки че нямам сили да го гледам. Така поне не може да се потули случая и някакъв *** да мине с версията за "пошляпване"! Як пердах, садистично насилие, а на всичкото отгоре и отработено, което говори че не е за първи път и инцидентно.

96

Анонимен

преди 9 години

И в крайна сметка е удраля БЕБЕ... Нервна или не, в криза или не - това е новородено БЕБЕ... Не може да се защити, не може да отговаря за рева си...

95

Идевъзмездие

преди 9 години

ТРЯБВА да се търси отговорност от болницата, Бебето е със спукан череп и мозъчен кръвоизлив в резултат на топлите грижи на акушерката през нощта на 17 т.м. На 18 от Софиямед търсят помощта на Токуда-значи отлично са разбрали в какво състояние е детето. Мълчат и кротуват 2 дни, до 20-ти, когато свикват комисия да търсят причините и да проследят видеозаписите, вероятно алармирани от лекарите на Токуда. Последните, виждайки контузиите, се обаждат в полицията на 22 т.м.

94

анонимен

преди 9 години

след тези приказки да се отнемат правата на адвоката да не е и тойза някоезаведение

93

Анонимен

преди 9 години

Zashto rajdate v Balgaria? Kadeto prioritet sa kuchetata...

92

Анонимен

преди 9 години

Zashto rajdate v Balgaria?

91

Анонимен

преди 9 години

Бой, секс и српска музика!А може би това са лелеяните евро-атлантически ценности за които всеки говори?

90

КИД ШЕЛИН

преди 9 години

До АнонименГнила ти е тъпата тиква,***...

89

Анонимен

преди 9 години

До Адвокат на злотоНормално е адвоката да говори така.Нали му плаща да я спаси...А не да разсъждва кое как и защо...

88

До 105

преди 9 години

До АнонименХайде изгледай, ако имаш нерви, заснетия материал от камерата и много моля отново да напишеш какво гнило видя !!! vbox7/play:df5aec585a

87

Доктор

преди 9 години

До АнонименНещо гнило има в главата ти. Да не би да са те налагали с пластмасова бутилка. Ти чувал ли си, че фонтанелите на новороденото не са затворени и черепът му е мек. Съгласен ли си да налагат еднодневното ти дете с бутилка - дори от пластмаса. Все едно ли ще ти бъде? Хайде изсипи си едно шише вода на главата, че вониш !

86

Анонимен

преди 9 години

Този адвокат е срам за професията, защитата му щеше да е направо смешна, ако деянието на акушерката не беше с такива последици. Извършила е страшно престъпление, а ако е луда, в затворническата психиатрия и никога повече да не се допуска до деца!

85

Анонимен

преди 9 години

Една лъжа и добре скроена измача става истина особенно чрез медиите как ви манипулират.абе вярвате ли това за двете смени какво да кажем за работещо по технологични производства бичещи по 12 часа и гледащи по цял ден параметри .не опрадавам акушерката но как само се хващате *** всичко което ви кажат тук намирисва на инсценировките за учители дето удряли шамари на ученички ами те тез курвета така си отмъщават за ниските оценки и тука няма начин нещо се е случило

84

аз

преди 9 години

освен адвокати има и Господ. той знае най-добре. и най-добре съди.

83

дане

преди 9 години

Този *** не заслужава да живее

82

Анонимен

преди 9 години

Май няма никаква разлика между адвокати и престъпници!

81

Анонимен

преди 9 години

Нещо гнило има тука. Ако го е удряла с пласмасово шише, нищо не може да му стане.

80

Анонимен

преди 9 години

Фактът, че на другия ден акушерката не е дала детето на майката да го накърми означава, че много добре е разбирала какво е направила. Адвокатът й да не я защитава по този глупав начин, а ако има психични отклонения, да й осигури лечение и сам да проследи никога повече тя да не се доближи до малки деца! Ако един път го е направила, ще го направи отново при подобни обстоятелства. Не е почтено от негова страна да твърди, че други медицински лица са виновни за травмите на детето. Дано оздравее!