33

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и РБ не искат да приемат лимит 1 човек да заема максимум 2 мандата на висша чиновническа длъжност президент, премиер, кмет, депутат, съдия и т.н. и после да няма право повече. Като е толкова способен Борисов може да си отвори частна фирма или да се яви на борсата на конкурс за експерт в администрацията.

32

Анонимен

преди 9 години

По-богатите дьржави като англия,германия,швейцария да си ги поемат,да ,и най-"демократичните"сащ сьщо, ,,

31

анонимен

преди 9 години

Имам чувството, че живеем в 19 век, когато чета словоизлиянията на господина.Кучета, овце, агнета, ятагани - все термини от миналото.Та се чудя в кой век живеем?Да му имам речника и изказа.Пълно "съответствие" за поста, който заема и последствията, които ни очакват - ще ни върне наистина един век назад.

30

взгляд

преди 9 години

отново изцепка на полуграмотен човек *** на много висок пост с бежанците може да се справи само правителство на АТАКА не си правете илюзии

29

ни съ знай

преди 9 години

Ако очакваш от простия нещо умно, значи си по-*** и от него.

28

www

преди 9 години

"...в маса държави в началото се радвахме, че е дошла демокрацията, но всъщност демокрацията не дойде, а дойдоха главорези..."Боже, това наистина ли той го е казал?!

27

мноого умно

преди 9 години

Когато някой стои с ятагана зад теб бягаш!И Боко вЕлики реши проблема като хвана бягащия и го върна на този с ятагана да си го заколи.

26

Анонимен

преди 9 години

Тервеле, гледаш ли? За тая смотана Европа ли се бори напразно?

25

Анонимен

преди 9 години

"Около 2 милиона чакат на турската граница. Представете си 1 милион да влезе в България. С каквото и да е финансиране, не се спират бежанци. Това са хора. Въпросът не е в парите", подчерта министър-председателят."Аве боли ме хора ли са, животни ли са, тва са един милион *** и камилари, и господ знае колко от тях са членове на радикални групировки. Никой няма да пускате тука!

24

Бан Янука

преди 9 години

Контратерорист, как па се сети за тия наркомани :) Нямат много общо със съвременния тероризъм, при тях всичко е било за пари, сега има фанатици.

23

контратерорист

преди 9 години

До Анонимен"Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани"Стига си цитирал, като папагал недочели "експерти" ами вземи и се поинтересувай малко по темата, не бъди и ти некадърник. Ето ти имена на терористи немюсюлмани - Роберт Джерард Ошенеси/Боби Сандс/, Христодулос Ксирос, Хорст Мюлер, Улрике Майнхоф, андреас Баадер, Ренато Курцио и много много други. Първо за да приказваш нещо трябва да си сигурен в него, иначе ръсиш глупости!

22

Анонимен

преди 9 години

Боко, когато те облагат с непосилни данъци и си роб в собствената ти държава, пак бягаш.Българчетата също сме бежанци.

21

езичник

преди 9 години

а дано ама на дали. твърде едри риби от световен калибър са замесени в играта. а вие сте само прости пешки на шахматната им дъска. ако кривнете от пътя пастирите ви ще пратят кучетата си срещу близките ви. е в това е проблема с бездействията ви. или както е казано "мила ми е истината но живота ми ми е по-мил".

20

Анонимен

преди 9 години

И какво излиза като се замислиш?Русия и Путин са измислили най удачното решение продавайки оръжие на Сирия и Иран за да не хукнат и там да ги колят Финансираните от Световните *** ГЛАВОРЕЗИ.

19

Пари ли?

преди 9 години

Парите ще ги откраднете и пак ще няма кой да ги спре на границата. Засилен контрол по браздата и пунктовете, камери и да доизградят най-после тая ограда, поне да ги затрудняваме малко ! И връщане на нелегалните обратно, не ни трябват тука. Не искам пари, искам да няма емигранти.

18

ИПОН

преди 9 години

До т. нар. гражданин за ЕРБ. Пич, отивай си в Евразия, там ти е мястото.

17

Бургаски

преди 9 години

Защо се бави изграждането на оградата по турската граница, защо ? Вижте Гърция как бързо я направи и нелегалните рязко намаляха при тях и тръгнаха към нас, защото като няма ограда сме си разграден двор. А сме граница на ЕС ! И оттук по влизат всички джихадисти и терористи в Европа, Само ние не можем да ги спрем. Айде стройте по-бързо телените заграждения.

16

с

преди 9 години

Не очaквaйте човкът, който покaни детеубийците Aл-Нусрa в Прaвец дa ви спaси от ятaгaнa, когaто дойде моментa. Он ще е нa Флaконa зa Вaшингтонa.

15

Анонимен

преди 9 години

Абе кво ще предлагаш на ЕК на МЕК и на арменския поп!? Бългрия не е ли суверенна страна? Армията въорежена на границата..миниране..стрелба и нова е спасението! Ама нямате кайсии да го направите!

14

:)

преди 9 години

Това му е хубавото на наш Бочко, че с лекота дава съвети от сигурност до ядрена физика. Просто е велик мислител и задълбочен интелектуалец. Съдба !