9

анонимен

преди 9 години

като не отиват за русия а идват в българия защо не падат цените защото на тазитеритория няма ценообразуване по правилата търговските вериги са надули ценитедо безкрайност а всъщност не плащат данъци както разбрахме върху печалбата

8

Ехо

преди 9 години

Преди години спряха вноса на плодове и зеленчуци,за да се подкрепи българския производител.Още същия ден цените така скочиха нагоре,че да се смаеш.На пазара се хвърляха огромни количества плодове и зеленчуци.Питах една ПРОИЗВОДИТЕЛКА не е ли по-добре да свалри цената вместо да ги хвърля,а тя ми отговори,че производителите по имат сметка да ги хвърлят,отколкото да ги намалят.Сега за какво реват?!

7

Анонимен

преди 9 години

Това значи, че държавата трябва да въведе планова икономика. Защото ако чакаш на частника, ще умреш от глад. Ще отглежда само това, от което печели най-лесно.

6

Анонимен

преди 9 години

Прекупвачите са виновни. Прекалено много са и заради тях цената на родната пеодукция скача многократно, докато стигне до крайния клиент.

5

Пешко

преди 9 години

Не знам, ама земеделските субсидии са 2 млрд годишно средно. Неслучайно почти цялата земеделска техника е последно поколение, а разните му там арендаторчета карат хикс петици и шестици.

4

анонимен

преди 9 години

А не трябваше ли заради ембаргото с Русия да поевтинеят българските плодове и зеленчуци?У нас се случва точно обратното - поскъпват и то значително.

3

Анонимен

преди 9 години

Амче те и в Дания ядат 80% вносни плодове и зеленчуци, значи доста сме напреднали.

2

Иван -чо

преди 9 години

Това става така, защото "демократи" налазиха властта, и са наведени и на ЕС, и на краварите, и не ги интересува нашите производители, затриха икономика, армия , здравеопазване, образование.Мога да изреждам още, и още, но няма смисъл, всеки вижда за какво иде реч, но възмездие ще има, и то май наближава по бързо от колкото си мислят те !!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Мила родна картинка... Така става когато *** влезе във властта и почне на реже и да коли...Закривай държавата...