26

културтрегер

преди 9 години

Тия "славеи" що не направят едно представление в "Арена армеец" , та да видим колко фенове ще привлекат . Тогава ще говорим за култура и изкуство !

25

Брей

преди 9 години

И аз искам с един час пеене Ролекс!Ама не става! Сега палячовците от протестна мрежа щели да организират поредния цирк.

24

АНОНИМЕН

преди 9 години

Защо не разкажат тези кукузелци къде пеят кой ги слуша ,към министерството на културата ли са ? По колко са им плащали ,че реват за малкото им даден хонорар ?

23

НЗ

преди 9 години

2. Защо за такива елементарни глупави дребнотемия се отделя такава публична, медийна и каквато ще там трибуна? Командировъчните на хористите са най-важната тема на месеца заедно с това че някой си направил снимка до цъфналите магнолии. Еми вземете коментирайте всички кифли, които си правят снимки до нещо, егати липсата на теми за дискусия, егати и плоските журналистически коментари, очевадно "безпристрастни"...Нямам думи

22

НЗ

преди 9 години

не че искам да обидя някого, но си задавам следните въпроси 1. С какво хористите са по-различни от другите работници/служители и т-н- за да изискват специално отношение. 35 евро е стандартната командировъчна за пътуване в чужбина. Ако претендират за това да бъдат третирани като останалите творци, то да си скъсат трудовите договори (иначе не се оплакват че взимат заплата, нали?) и да си карат само на хонорари от участия, тогава сигурно ще са по-добре и ще бъдат доволни :-)

21

Анонимен

преди 9 години

Браво за смелоста г-н Стоян Малинов ! Вие сте достоен артист , за разлика от хилядите други музиканти и певци дето работят за без пари по улиците на европа, пътуват с консервичката и чесъна в куфара,за да спестят и тихичко мърморят , ама треперят за мизерната заплатка. Милиони се харчат за простотии- музей на комунизма,алея на гробищата и т.н., а за живите творци няма- срам и позор !

20

КТБ

преди 9 години

Рашидов щото работи за слава и любов към България и взима по 100 лв. надница натрупа повече от 2 000 000 /ДВА МИЛИОНА/ лв. САМО В КТБ.

19

Тра-ла-ла

преди 9 години

Какви са тез обидчиви кокони?

18

Простотии

преди 9 години

Интересна държава сме. *** народ, гласува за прости политици. Седим си като послушни овчици, стрижат ни доят ни и когато се появят хора различни от нас. Хора с мнение, хора които правят изкуство, нещо което повечето българи не зная какво е, защото за тях изкуството е чалга, какво правим? Критикуваме. Не го разбира ме ние това нещо. За нас то е като извънземните, знаем че ги има, но не знаем как изглеждат. Не искаме да примеме че овчаря ни е *** човек, който сами сме си избрали. Това е то...

17

Анонимен

преди 9 години

"За да отида аз в Париж, трябваше да си намеря заместник, защото пея в един от столичните храмове"Това говори достатъчно. Много претенции. Голяма драма. Търчи от хор на хор, но го изтъква като жертва. Ми недей отива в Париж и няма да търсиш заместници.

16

Анонимен

преди 9 години

кои са тия кокозели, напишете малка справка. кой ги издържа, кой им плаща залите за тренировки на тия пенсионери, я НАП да се заемат със случея, какви пари, какви хонорари!? хората на изкуството, всички искат на държавна хранилка, аре по-полека! напускайте ангелогласний!

15

до 30

преди 9 години

Заради такива простаци като теб и министъра пияница сме на тоя хал. Понеже ти невежи не си ги чувал.

14

А да

преди 9 години

Питам къде им въртят хитовете че сега ги чухме тия кози

13

Анонимен

преди 9 години

Още един обиден си тръгна от "Йоан Кукузел"..............още един ку-Kузел ли се обиди

12

Шоп

преди 9 години

До Валери Как предлагаш да ги спаси? Като извади двайсетина хиляди евро от джоба си за хонорари ли? По тая логика и ти убиваш културата, защото не си дал и една стотинка на хористите.

11

Шоп

преди 9 години

Като не искат да пеят в "Кукузел", ще свирят на вувузел...

10

кварталния ракиджия

преди 9 години

Неотдавна беше домъкнал една долна *** от Италия. Някакви пари й даде за някакъв филм. Какво стана, че не помня, дърт съм вече?

9

слудкур

преди 9 години

От мутра - пиянде не може да се очаква нищо, освен пържена цаца и мастика. Забравих, и картошки!

8

hara

преди 9 години

pei si v hrama - tam sa parite :-) kitkite i fitkite sa izvan hrama.

7

Монархист

преди 9 години

Нима сте очаквали нещо по-различно от този, който едни мутри на времето обявиха за главен мултак на държавата? Та, той е ***, той не разбира от култура. Той няма да изгради нещо, което да ни обогати, но за сметка на това ще разруши всичко, до което се докосне.