8

g

преди 9 години

Ясно беше защо искат елекромери и ,топломери и водомери с дистанционно отчитане.Трябва да си много *** за да не се сатиш,че това като мобилен апарат-както приема така предава но каквото си иска този който ти го е дал.нито има яснота за софтуера ,нито за нищо.Ако е моб.апарат има достатъчно възможности да докажеш,че лъжат, но за топломери,водомери и електромери-не.Защото не може да се пипат и проверяват от независими лаборатории.Дано се задават

7

Бай Иван

преди 9 години

"Щом има съмнения за някакви нередности, клиентът да подаде жалба и ще извършим проверка по случая. Ще бъде направено замерване на съответния уред и ще се разбере дали отчита правилно консумацията", казаха от "Енерго Про"Хубаво ще направите проверките, ама докато ги правите във ваши дъщерни дружества няма смисъл от това.

6

До от В.ТЪРНОВО

преди 9 години

КАЗАХ!

5

Живко

преди 9 години

Бог забавя, но не забравя.

4

Петко Ганчев ВТ

преди 9 години

Лично ще внеса Жалбата в КЕВР която Отец Георги ще ми даде и повторно ще внеса искането за отнемането на лицензиите на 3 ЕРП ! Всичко си има граници - Сложиха Свети Иван Рилски на единия лев което си е жива подигравка със Светеца който закриля България и е връщал злато и пари дарени от Царя , счупиха Благодатния Огън на Велик Ден ... Това е безумие - това не е Правова , а Правешка държава ((( Щом се изгавриха със светата Обител , какво остава за обикновените хора ...

3

Ха-ха-ха

преди 9 години

Те тия газеници само пред посетители ги размахват, да показват колко са скромни, а вечерта кой знае какви фиести заформят с як дансинг, поркане и порно. Волумето на макс, уредбата 1000 ват - голямо и мошно, после кой изхарчи тока :)

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До от В.ТЪРНОВОФакт ! :)

1

от В.ТЪРНОВО

преди 9 години

"Енерго про" са престъпници !Надуват яко цяла зима сметките в Търново.Робите мълчат.Кметът гербераст също ....Бог високо, цар Тиква ... и той е в играта.