7

Гоооолем праз

преди 9 години

ЕГАТИ , ТЪРГОВИЯТА И ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА , ....ЩОМ 1000 КУФАРА С ПРАХ И МАСТИКА , МОГАТ ДА Я СРИНАТ!!НЕ ЧУСТВАТЕ ЛИ , КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ ,БЕ...??!!!ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ЗАТЪРКАНИ И ИЗКУКУРИГАЛИ...?

6

Анонимен

преди 9 години

е, чаша йенъ ракъ с вода е любимо питие в Турция.

5

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли че в турция е забранен вноса на стоки :-)? Каквото си произведът, това си потребяват. С изключение на такива малки количества от дребни търговци. Не е като при нас.. парите ни изтичат в куп чужди държави. Другото интересно - сеченето на дърва е забранено без позволението на държавата - на ВСИЧКИ видове дървета. Нашите производители на зеленчуци изнемогват, а ние ядем домати от турция и гърция :). Къде е държавата ? Където има рушвети и крадене.. хората да се спасяват.

4

до 9

преди 9 години

Не е до управляващите. Ние не ставаме. Комунизма ни научи да не работим, там е проблема. Пример - някой ще си засади лалета пред блока. До 2-3 дена със сигурност ще са скъсани. Друг пример - слизаш да окосиш тревата пред блока - веднага те гледат от терасите с поглед "тоя бялък какво го е прихванало". Живеен в *** държава където на почит са мошенниците, а работливите хора се смятат за будали. В същото време ако си богат те мразят все едно си крадец. Гадно племе сме.. Историята го доказва

3

Анонимен

преди 9 години

ТИКВАТА ДОКАРА ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ

2

макето

преди 9 години

и после турците ке кажат дека правиме химическа атака с непозволено от оон оръжие

1

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияTI SI PREDATEL I INORODEZ,PREDI DEMOKRAZIATA TAKIVA KATO TEBE LEGAHA PO ZATVORITE.