22

анонимен

преди 9 години

29,е нема как брато. Ние от Путин , ти от Мутрата.Требе да се живее все пак...

21

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 21Е,колко пъти се ремонтира Сливница около Лъвов Мост???Че аз само за един се сещам.

20

!

преди 9 години

Подкрепяме ама искамe качество което да е най-високото в Европа! А не през година да храним фирми на тези които са на власт. Стига сте ни обирали и не разваляйте работещите неща (в Германия още си карат по пътища направени от Хитлер! Как пък за 70-80 години не се развалиха? )

19

анонимен

преди 9 години

12,и аз им казвам на всички , че София не е България,но първо цялата провинция трябва да се пренесе тук , за да почнат софиянци да хванат и да видят колко по хубави места от София има в страната.

18

Анонимен

преди 9 години

София ще се оправи, когато *** я напуснат. Не може столицата да се "управлява" от селяни. Предлагам Фандъкова да даде пример. И ако иска да сподели с какви пари купи вече 5-ти мезонет в Манастирски ливади, след като преди 10-ина години дойде от Самоков само с едно изтъркано сакче и живееше на квартира в Младост-4.

17

До номер 2

преди 9 години

Иска ми се 100000000 лайка да ти дам , браво, каза им го :)

16

Анонимен

преди 9 години

Излезте по европа и вижте, че там непрекъснато се обновява и ремонтира инфраструктурата.В градска среда настилките са с живот около 5 години ( говорим за асфалт по натоварените улици). Щом не ви харесва в София ходете си в вечния комунистически град Видин. Там ще се радвате на инфраструктура градена от поколения червени ***. Хайде чаооо към северозападнала България. Браво на Фандъкова и екипа и че работят с евро пари и променят столицата ни към модерен европейски град!

15

анонимен

преди 9 години

не сме против ремонтите а против кражбите колко пъти се ремонтира цариградско шосеслед това имаше оплаквания за накъдрена настилка колко пъти се ремонтира бул витошаколко пъти се ремонтира бул сливница около лъвов мост

14

Анонимен

преди 9 години

С какви пари Столична община поддържа троловете си в сайтовете ?С тези от данъците ни ли, или самоковската *** бърка в собствената си тлъста сметка ?

13

Фастъкова

преди 9 години

Другата година пак ще ремонтираме Цариградско. А мостовете на Владимир Вазов да падат, никой не го е еня.

12

Анонимен

преди 9 години

Браво - това е новият почин - ВСЕКИ ШОФЬОР - ГЕРБЕРАСТ !

11

Анонимен

преди 9 години

Мале-е-е какво гепене ще падне! Ще блажите ли общинари??

10

Народа асвалт не яде

преди 9 години

Ето пак!!! Всичките пари дадени на тая пуста София а на провинцията нищо не дават. Г-да оправляващи, София не е България!!!! Трябва да давате на всички а не само на софиянци, който и без това са богати.

9

Анонимен

преди 9 години

БСП ПОБЕДА, НЕ НА РЕМОНТИТЕ НА ПЪТИЩАТА!!

8

Анонимен

преди 9 години

Данче-е-е, въпреки платените ПР акции София е пълна с ***, чакат се от години Зелени вълни и паркинги и т.н. Колко години е горката вече кмет и само чуваме обещания с тихото и гласче и се замисляме, къде отиват десетките милиони за поддръжкатапна града. Особено от Синя и Зелена зона. Крадне си душичката и тя голяма фамилия има а и на Боцко трябва да се отчита.

7

Анонимен

преди 9 години

Привет червени ***! Как сте? Пиете ли си хапчетата?*** плаща ли ви добре? Ще стигне ли за салатка и ракия?

6

Факт

преди 9 години

Сладка работа са това ремонтите. С публични средства се плащат да кажем 30 милиона за ремонти, а от тези 30 милиона, най-много 1 милион реално се използва са имитиране на ремонт, а останалите 29 милиона се присвояват. Имитацията на ремонт означава,ч е другата година пак ще се дават 30 милиона, ако не и повече за този ремонт. ГЕРБ също ни работят по модела Софиянски.

5

Анонимен

преди 9 години

" Шофьорите също подкрепят ремонтните дейности и казват, че предпочитат да стоят в задръствания, отколкото да посещават често сервизите. "Попитали шофьорите как искат да ги екзекутират, като ги обесят или като ги разстрелят и те избрали по-доброто ....Горе-долу така изглежда тази "подкрепа" за ремонтите.Ремонти разбира се, че трябва да се правят, но да се правят както трябва, а ен както ги правят по модела Софиянски - днес дават милиони за ремонти, а утре пак милиони за същите ремонти.

4

Анонимен

преди 9 години

Без ремонти не може да мине. Но като знам смотаната кметица, крадливите и *** общинари към сигурен, ще се работи бавно и некачествено, с лоша организация, ще се откраднат поне 30% от парите и след 2 години ще започнат поправките. И на 7 места едновревенто си е върха на кметската тъпота. Милото Данче, що не вземе и си отиде на село и до дойде наистина разбиращ а не даскалка по Руски език.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

А, като стоите в задръствания това не вкарва ли колите ви по-бързо в сервиза ?!Прегряване, износване на съединител, на спирачки ...Живял съм в чужбина. Кога правят там ремонтите така и не разбрах. Веднъж не съм видял затворена улица за ремонт. През нощта ли ги ремонтират, каго нямам представа.Тия наште клепари така и не се научиха, че в ПИКовете часове и дни ремонти не се правят !