30

Hex

преди 9 години

А какво си мислите, че става с конете, когато спрат да бъдат полезни?

29

Калоян

преди 9 години

Като срежат каишките пък после не могат се приберат и ако са далече. Не е лесно. ...

28

Анонимен

преди 9 години

Зоксенхаузен, Треблинка, Аушвиц или Освиенцим...да дадем избор на работливите, честни и ученолюбивите ...наши братя. Виждате ли друго решение?

27

Анонимен

преди 9 години

Либерализъм ли .....писна ми от тази демокрация .... къде е бай Тошо да се върне и да ги накара тези мързеливци да бачкат ....

26

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Конят с руското име Максим е агент на КГБ. Изпратен е лично от Путин, за да нарушава етническия мир в България. :)

25

Калоян

преди 9 години

Принципно, тормозат животните. Но тук трябва да се каже че, единствиният начин кон като падне е да се стресира за да може евентуално да опита сам да се вдигне. Затова са го ударили, повечето пъти не става и трябва да се режат каишките за да може да се освободи. Коня не лежи от бой, а просто наистина се е подхлъзнал и е паднал...

24

КХБ

преди 9 години

Много ми е трудно да взема страна в този случай. Отношението на ромите към домашните животни, както впрочем и браковете с малолетни, са част от хилядолетните ромски традиции и право на самоопределение. Като се прибави тежкото им икономическо положение, дискриминацията, неравностойното положение и обстоятелството, че виновен ром няма, предлагам каруцарите да се освободят от всякаква отговорност.

23

eeha

преди 9 години

Милото животинче!

22

Анонимен

преди 9 години

Проявявайте правилен политически подход към тях, не ги плюйте, те стават все по-арогантни и агресивни. Утре ще осъмнем с уличен терор, при това защитаван от най-мазни демагогстващи демократи. След което ще потънем в огромна миризлива етно дупка.

21

Анонимен

преди 9 години

Браво, от 60 коментара останали 20. Да живее свободата на словото:)

20

Рашо

преди 9 години

До АнонименИма бе, бате, у Виената има каруци, само дето им викат фаетони.

19

Анонимен

преди 9 години

Да сте видели каруци в Лондон, Париж, Брюксел или Ню Йорк? Нема шансове. А у нас защо има? Царят на Магнолиите дойде на власт да въведе ред и справедливост. Въведе ли ги?

18

Анонимен

преди 9 години

Ще се молим да се появи един Шикелгрубер който за кратко време ще произведе тор за години напред. Само тогава България ще бъде чиста и от бюджета няма да се пилеят 4.5 милиарда.

17

набюдател

преди 9 години

Това се случва в една европейска столица!!!Да има 4 колела една конска сила без гражданска отговорност, технически преглед, аптечка, триъгълник светлоотразителна жилетка и липса на каквито и да е било то дневни или нощни светлини!!!Е кой сега е балъка???

16

Kind of speechless

преди 9 години

До Elone DratКъде я видя тази помощ?!Това да се опитваш да вдигнеш кон, който ясно си личи, че не иска да стане, не е помощ. Помощ би било да го разпрегнат, да му дадат вода и т.н. При положение, че имаш безпомощно животно на паважа, ти да ходиш да се разправяш с хората, вместо да търсиш съдействие от тях говори достатъчно само по себе си. Не ми е нужно да виждам как го налагат, за да ми стане ясно от видеото, че отношението към животното е неадекватно. Все те са неоправдани. Стига вече!

15

Кон

преди 9 години

Когато станат повече от нас и нас ще ни налагат така!

14

ДС

преди 9 години

Понеже не може да плати - ЗАТВОР. Ако беше българин всичко щеше да си понесе.

13

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Човещината който я има,се проявява и към животните.Случаят е пределно ясен.На такива садистични персони трябва да се забрани да гледат и ползват животни.Не е лошо и някой да му направи няколко...гънки в мозъка,по...подходящ начин.

12

Анонимен

преди 9 години

Де са тия от Хелзинкския Комитет да евтаназират коня, задето саботира спокойното съществуване на хубавото РОМ

11

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Случва се кон да се спъне, подхлъзне и да падне. За да се изправи е необходимо да се разпрегне от каруцата, но в снимковия материал такова нещо не се вижда. Да не разпрегнеш паднал кон, защото те мързи, си е чист садизъм.