39

Анонимен

преди 9 години

Нормално, като на някой не му харесва да живее в една държава, се мести в друга. Ако при соца ги нямаше телените мрежи и минните полета, кой знае колко хора щяха да останат да чакат развития социализъм.Нищо ненормално, като има и по-хубави държави от твоята, защо да не живееш в тях?

38

Българин

преди 9 години

Спомням си призива на БКП , всяко село от градски тип . Бяха забранили на хората да имат животни в къщата си . Е при това положение какво да правиш на село . Вземат ти земята , вземат ти имота и тормоз всеки ден . Сега олеле майко няма ги хората . Ами нали комунистите ги изгониха .

37

дебелогъз депутат

преди 9 години

това е много хубава новина,трябва да се приемат повече бежанци от Сирия,Афганистан, Йемен,Либия и Сомалия.Незабавно къдете се настанят да се прави по една голяма джамия,така тези имигрантите ще бъдат интегрирани в България.

36

Анонимен

преди 9 години

Изчезвали са народи, има много такива примери в историята - от епидемии, чужди нашественици, природни катаклизми, ама през 21 в. да изчезне едни народ, да се стопи една народност... не знам... ще взема да повярвам и аз във всякакви конспирации... Какво ли не се чува, че на евреите им трябвало резервна земя в случай на голяма война в Близкия изток или пък, че тук ще бъде първата ромска държава в света... ужас, ужас...

35

Анонимен

преди 9 години

А защо не се закриват?! А продължават ли да начисляват данък сгради?

34

Анонимен

преди 9 години

До 25 ГОДИНИ СТИГАТ !Защото така трябва!!

33

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

Нали според еврогейците България процъфтява в ЕвроГЕЙСКИЯ съюз ?Защо тогава селата обезлюдяват ?Защо населението на България намалява ?Защо изчезваме като етнос ?

32

Анонимен

преди 9 години

Един е Сатаната и Боцко е неговият наместник в ***.Той знае как да ликвидира ***.Ще гласувам за него до край за да не остане един ***.

31

Боров вазелин

преди 9 години

До края на мандата на Боцко , населението ще се редуцира до 5 000 000 . . . . . . . . . . .

30

Време за реформи

преди 9 години

Населенитем места с под 50 души трябва да се закрият и жителите им да се преселят в съседни села. Много е трудно и скъпо за държавата и общините да поддържат инфраструктура (канализация, ток, пътища и т.н.), училища, полицейска закрилаи медицинска помощ в толкова много на брой населени места. По-добре вместо 5000 села да имаме 500, но всичките населени с по 1000 души поне, с канализация, полицейски участък, училище, детска градина, спешен кабинет.

29

Анонимен

преди 9 години

До az 33Ти ли ще я направиш гражданската война??Или другите мишки българашки.ХА-ХАРобе, наведи се по-надолу да ти влезе по-дълбоко!

28

az

преди 9 години

i po zle 6e stava tokato ne stane grajdanska voina

27

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Напред с братска Америка !Днес селата, утре градовете, а накрая цяла България !

26

ot dir-a

преди 9 години

В търново и габраво има най-много сводници на глава от населението. Те като дрогират и изнасилят хиляди млади момичета от деца, които после я продават, я само временно ползват. Какво става с тези млади и красиви момичета после, дали остават в това населено място? А младите момчета от срам, бяс, страх и липса на жени, дали остават в това населено място?Много причини има за обезлюдяването, но никой не подозира, че това е една от основните!

25

Забележително

преди 9 години

Статистиката приема емигриралите за население на страната.Много по тревожна е картината, защото и в с тези над 50 и 100 жители всички са възрастни и съвсем скоро ще се превърнат в руини. Населените места в които ще има само плъхове и змии при всички случаи ще представляват повече от половината от територията в близките 10 години.Забележителни са резултатите на капитализмът като фашизъм , а той друг и неможе да бъде и никога не е бил.

24

Анонимен

преди 9 години

Ако се върне комунизма, ще се оправим. Иначе умираме.

23

Анонимен

преди 9 години

"53-годишен мъж се хвърли от надлез Родопи в пловдивския район ЮженНинжаа....., селяните скачат от високо като брокери на Уол стрийт по време на криза.Да е жив Боко!!Той ще ви довърши, до последния смръдлив ***.

22

Анонимен

преди 9 години

Ааа недейте да лъжете преди 89-та именно българското село беше основния актив на българската икономика заедно със заводите .Имаше работа ,имаше храна и дрехи и жилища..............Другарю, ... комунизма падна не защото някои го събори и не защото беше лошо като идея, ... а защото, другарю, комунизма беше НЕЖИЗНЕСПОСОБЕН !Какво откритие за теб, другарю, а ? Виждаш ли ... законите на икономиката са като гравитацията - с тях не можеш да се бориш колкото и да подскачаш !

21

Анонимен

преди 9 години

До стар софиянецМоже и да си стар, но не си софиянец..., а и селянията не е географско понятие, то е психологическо... за твое съжаление

20

Анонимен

преди 9 години

НЕКА СА ПРОКЛЕТИ ВО ВЕКИ ВЕКОВ ВСИЧКИ КОИТО СА ВИНОВНИ ЗА ............................ами ТИ си виновен бe ... ти и такива като тебе дето вече 60 години гласувате за комунисти