72

Az

преди 9 години

Анонимен 93 Шиптърите не са никакви илири а пришълци от Кавказ,дошли през Карпатите. По времето на Самуил не е имало кьорав шиптър на Балканите. Появяват се в края на 11 век. Истинските наследниците на илирите са словенците,хърватите, босненците и черногорците. Вземи прочети нещо за движението "илиризъм" и си отговори на въпроса защо векове наред албанците не са се сетили че са илири, а са оставили славяните да се наричат с уж тяхното име. В италианските университети са учели илирски-хърватски!

71

Aj aj aj

преди 9 години

Днес Косово към Албания, утре Охрид към Албаня, Кърдалийско към Турция....

70

Анонимен

преди 9 години

Шиптарите нямат място на европейския континент. По скотство, примитивизъм и тъпотия са много извън хомо сапиенс, замръзнал остатък от неандерталска кръстоска. За съжаление, част от България /Македония/, е принудена от днешния световен ред да страда от това уродливо съседство, вместо да ги прати при другите еволюционно отпаднали видове.

69

До Анонимен#88

преди 9 години

Там е работата, че ние сме последните, към които македонците биха искали да се присъединят. По-скоро биха се дали изтока си на Сърбия и Гърция, след като западната им част мине към Албания.

68

Наблюдател

преди 9 години

Запада откъсна със сила от Сърбия Косово, а сега има претенции към Русия за Крим. За Демокрацията най-разрушителен е двойния стандарт.

67

Анонимен

преди 9 години

Явно и ние ще трябва да делим Македония с албанците :) Нормално е изкуствените държави да изчезнат..

66

Анонимен

преди 9 години

То ако става въпрос целите балкани са би векове български, ама нейсе.Сащ си прокарват ислямската дъга и това си. След цепенето на Македония следва финалния етап - южна България и .. плодородното Лудогорие. Затова да спазвами бащините завети - борба за всяка педя родна земя. А и на Сащ им остава малко, та сано се пообъркат някои техни юд.планове.

65

Кирил Софийски

преди 9 години

Ето как Янките подариха на Албанците територия от Бивша Югославия ! Каква е тази държава Косово ?!?!?! Такова животно нема !

64

Браво на САЩ

преди 9 години

" Благодарение на БРАТСКАТА помощ от САЩ, исляма се вкопава в Европа. Хубаво че американците избиха много сърби.Но не трябва да спират да избиват. "

63

Анонимен

преди 9 години

Ако се изтеглят американците от Афганистан, Косово става ненужно, защото няма да има наркотици за разпределяне. Ако не се вземем в ръце е такива като тоя на снимката ще определят съдбата на нашите деца и внуци.

62

Никсън до 71

преди 9 години

Като става въпрос за федерация, и аз съм съгласен, но с Румъния, Сърбия, Ч. Гора, т.н. Македония, или поне източната и част отсам планината (където няма толкова минарета) и задължително Гърция (които единствени имат относително сериозна армия и оръжия). Това, разбира се, никой, начело със САЩ няма да допусне, но може да си помечтаем за евентуална успешна подкрепа от Русия...

61

приятел с албанци

преди 9 години

40% от населението на албания са християни, а. в парламента и като цяло управлението се осьществява също от тях.

60

А дано се случи

преди 9 години

След като се обединят Албания и Косово ще цепнат и голяма част от изкуствено създадената БЮРМ! И тогава бюрмците, които ни плюеха толкова години и нагло ни крадяха историята ще ни се молят да ги спасяваме от шиптърите, ама тогава с кеф ще им покажем от трите най-големия!

59

Газпром

преди 9 години

Къде е др. Путин да защити братята славяни? Отговор: зает е да целува д-то на Ердоган...

58

Балкански землемер

преди 9 години

До 79 За Крим и Донбас може се споразумеем с Путин за съвместно управление на ротационен принцип през 6 месеца,но пенсиите те да ги плащат че ние нямаме твърде пари.Даже може и наши пенсионери да заселим в Крим на морето той да им плаща и ще разтоварим НОИ.

57

Анонимен

преди 9 години

Аз пък викам тази абсолютно незаконна държава Косово да бъде анулирана. Да си прибират косоварите в Албания. За търговия с оръжие, *** и наркотици земя не им трябва. И за база на американското влияние вече не са нужни, ние сме на линия по всички точки и направления.

56

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че ще добавим Молдова, Гагаузия и Украйна до Киев. Само, че за Донбас и Крим трябва да помолиме Путин, щото със зло не бива, братушки са.

55

Анонимен

преди 9 години

Може и да марширува, ама с ръцете горе, като военопленник!

54

балкански землемер

преди 9 години

Май е време и ние да се обединим с Вардарска Македония,Беломорска Тракия,Босилеградско и Нишко,северна Добруджа....пък може да погледнем и към Украйна леко. Там така или иначе нещо се дели,поне да намажем и ние нещо. Така ли е? Щом шиптарите са решили да правят велика Албания,ние какво....трябва адекватни действия,иначе ще се изложим пред чужденците.ще ни се смеят-шиптарите могат,българите не.

53

шкодра

преди 9 години

Не знам Костас кого и с какво ще прегазва но днес гърците са гола вода и май още дълго ще носят душа под наем !