8

Чукча читател

преди 9 години

Лазаров, Павлова, къде са ви каските? Личният пример го няма на лице. Само цитирате по цял ден вожда "Слънце", че парите са малко, а времето недостатъчно и нищо не се случва. Нито строите като хората нито ремонтирате свястно. Само за пари ревете и колко сте свястни и кадърни, а резултатите са на лице след една година, точно. Един мост на Дунав не можахте да проконтролирате, как се строи, какво остава за стотици километри осеяни с дупки? Кадри нямате, не пари!

7

художника

преди 9 години

До Анонимен 4Еми ако се сетят да направят един контролен кантар, полиция и ДАЙ да отбиват всеки в когото се усъмнят, че е превишил тонажа, хем ще си избият парите за нула време, хем ще научат фирмите да не претоварват камионите, бусовете и т.н.

6

Анонимен

преди 9 години

Позьори!!! Къде са контрольорите. Искам да ги видя. Не, днес ремонтират и утре пак ремонтират.

5

Анонимен

преди 9 години

През 2020 спират всички ЕС програми за финансиране строителството на пътища. От тогава трябва държавата да отделя колкото може да поддържа и да строи нови. Те сега финансиране от ЕС не могат да рехабилитират добре пътищата а си представете какво ще е когато няма парички. Така че каквото построят построят ..... После ще се радваме на кръпките само защото за нови пътища ще има пари ама някой друг път...

4

Анонимен

преди 9 години

Магистралата ще я има това е ясно.После идва въпроса как да накараме собсвениците на големи транспортни фирми да не претоварват камионите си на 200%.Полицията по магистралите требва да действа с драконовски мерки.Мой приятел ченге беше в Германия на обучение и сподели ,че там глобата е 10? на кг.претоварване.Или конфискация. Само че там няма "свои"и "чужди"фирми.

3

Анонимен

преди 9 години

Създаването на постоянно заети работещи предприятия /дори и съвсем малки /е Мнооооого по-трудно осъществимо ,отколкото да застелиш 100 км асфалт !!!Аре ,стуга с тези магистрали ,!!!!!Повечето хора ползуват пистите за ....излитане !!)))

2

Бивш член на БСП

преди 9 години

Е няма толкова *** коментар . Просто червените *** са изпушили , че ГЕРБ наистина работят за благото на хората и строят за тях усилено. Станишев и Орешарски не са забили по един пирон . Въобще какво да коментираш БСП , просто е загуба на време . Те са неспасяеми удавници .

1

Анонимен

преди 9 години

Не се отличавам с големи умствени възможности така че чакам някой да ми обясни какво дири Лилито на строежа. Това че пречи ми е ясно даже и на мен