107

Анонимен

преди 9 години

Каква жалка картинка е Лилипутин. Само комплекси и лъжи !!!

106

Анонимен

преди 9 години

Най-добрия въпрос бе на ветеран от ВСВ: В. В. има ли Русия сега съюзници както по времето на ВСВ ? Отговора на Путин беше: .....ам..м..м...БРИКС...републиките на руската федерация...!!!

105

Анонимен

преди 9 години

До БожоБЛА БЛА БЛА просяк

104

Анонимен

преди 9 години

До БожоВ УКРАЙНА ИМА ФАШИСТКИЯ ПРЕВРАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ!!!!!!!!!!!!!!

103

Божо

преди 9 години

*** предотврати ужаса Русия да стане европейска страна - нечовек !!!! другарят *** предпази руснаците от живот като нещастните германци, холандци, финландци и датчани !!! другарят *** спаси руските деца от почивка в еврогейска България !!! Даже и руските милиционери другарят *** е обещал, че ще отзове от България /шегувам се/ !!! Дано другарят *** спаси и руските пари от европейските банки, защото европейските банки скоро ще фалират всичките , също като руската ктб !!!

102

Анонимен

преди 9 години

До попай 154Ние да не сме 17 млн.кв.км. и 150 млн жители,та сравняваш Жужин с Росен !

101

попай

преди 9 години

Аз съм горд с нашият президент,Росен Лъвското сърце,който не е пудел на ФАЩ......

100

Анонимен

преди 9 години

Джуджето е пословично лъжливо. Гледа те в очите и лъже като за световното. Комплексите, комплексите го съсипват. Нещастно е !

99

Даниел

преди 9 години

До анХайде да не се ражда, че ми писна от тоталитарни диктатори, дето си мислят, че са гепили Господ за шлифера. Ако толкова те кефи - поживей 1-2 години там. Депардийо не изкара и толкова мисля :)

98

Божо

преди 9 години

"Заменям България за докосване до следа от високо путлерово токче" - обява във вестник "***" :)))

97

Анонимен

преди 9 години

Започва да се усещат ефектите от санкциите срещу Русия:Рублата днес стигна 49 рубли за долар,преди 2 седмици беше 64 рубли за долар.Русия регистрира икономически растеж за разлика от България.Русия сключва договори за износ на газ,петрол,ракетни двигатели,алуминий,оръжие,селскостопанска продукция,България сключва договори за 10 млрд. евро външен заем.Кервана си върви,България затъва за съжаление.

96

Божо

преди 9 години

*** е безстрашен , непробиваем и ядреноустойчив, него и в Сахара да го посадиш, ще изникне най-голямото дърво !!! *** е в сърцата , бъбреците и белите бъбреци на всички, които имат бели бъбреци, а даже и на тези с черни бъбреци !!! *** ще унищожи еврогейовете и ще засели Европа с азиягейове !!! *** и *** ще накаже, като им изпрати жириноиди !!

95

Анонимен

преди 9 години

И президента на брега на слоновата кост е голяма работа!

94

Божо

преди 9 години

Абсолютно съм убеден, че *** е извънземно прав, защото е извънземен !!! Всъщност той е предводител на зелените човечета от Марс, които сега са в Украйна !!! Това въобще не е руска армия , това са извънземни зелени марсианчета !!! *** натри носовете на журналистите, той въобще нямаше нужда от журналисти, даже и от слушатели няма нужда, защото той има нужда само от Себе си !!!

93

ан

преди 9 години

голяма работа е този човеккак пък едно листче не изкара да чете и как скастри журналиста,който не е слушал отговора и си задава подобен въпрос като нашите журналякога ще се роди и при нас путиномръзнаха ми вече радановцибойковци павлова като латерна не спира а там оня от образованието...........леле малета той първо изучавал сферата и след това щял да действа а има кадърни дииректори на училища,които знаят отлично проблемите и биха действали веднага

92

Putin

преди 9 години

(не искам да обидя никого, може дори да се нарече позорно, но това си е лично тяхно решение", заяви Путин.)-Елчице,каза срамно,а не позорно.Нещо ти се губи превода.

91

Анонимен

преди 9 години

Tozi na snimkata , shte se okaje po - vreden za Russia I ot pe.ala Lenin.

90

puke

преди 9 години

Едната Империя се пресмяла на другата :X

89

а стига бе

преди 9 години

На *** му изгледах цялата пресконференция, не помня преди колко време беше, ама там също разказа вица за отпускарите. Значи руски войски в Украйна нямало, само руски отпукари, някои с автомати, други с картечници, а трети направо с танковете пресичат границата.

88

Срам и позор

преди 9 години

Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия и Русия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра. Пфуй!