34

анонимен

преди 9 години

Че хайде бе спретнете им един Майдан на китайците,нали ги умеете тези работи-ама няма да ви се получи.сега врещите на умряло,сякаш вие сте света вода ненапита.Защо ли Русия започна да се въоръжава-сигурно защото вие кротко си стоите в САЩ и милите не поглеждате към другите държави.То бива лицемерие,бива ама пък чак толкоз -сякаш другите народи са *** и хабер си нямат от вашите "евроатлантически" ценности.Колко държави разпердушинихте в последните години,колко са жертвите благодарение на вас

33

Амеба

преди 9 години

До взглядТавариш, с тоз телеграфния стил на писане не мога ти разберам нищо, е, чуек.За твоя информация точките и запетаите тук са безплатни! :)Ооо, разбирам, ти не знаеш за какво се ползват.Ааа, и не знаеш, че имаме буква Й в азбуката?Между другото амебите нямат усти. Това са едни малко нещица (наречени едноклетъчни организми), малко по-умни от теб. :)

32

Янку

преди 9 години

До Янки,Забавно, пишеш името на Сатаната с главна буква, а Бог - с малка.Ти ли си тръгнал да плашиш хората с Божия гняв бе, Гунчо?? :)

31

ае, фуцк раша е!

преди 9 години

Лелеее, много сдухан комунист тука в тоз форум. :) И всичкото комунист шерва една мозъчна клетка - уникално!! :)Забавно едноклетъчно е това комуниста - плюе по адрес на всичко американско, сякаш Путин ще дойде после и ще му направи живота песен. Ми вижте как живеят хората в Русия, и в Китай. Там времето направо е спряло, хората са зациклили на 1990-та!Що не отидете да живеете там, като е толкова хубав комунизма?

30

взгляд

преди 9 години

тия янки наи после се сетиха да ревнат на умряло отдавна не са унещожени само заради джентълменството на путин и син дзин пин това е да си повярваш сам на измишльотинитенаи са сладки нашите амеби отворили големите усти и си мислят че са крокодили тепърва предстоят изненадите и отпезвяването

29

Боби

преди 9 години

До ПЕНТАГОНОВ 38Господин ПентаГлупав КИТАЙ си иска влиянието в Тихия океан и Тайван и ще си ги вземе. За около 10 години. Вече имат собствен палубен изтребител създаден върху прототипите на Су-33 продадени от Украйна пак тая продажна държава. Имат един и строят още 5 самолетоносача. Индия има 2 като скоро ще подмени единия и се готви за трети ядрен. Така че САЩ скоро няма да имат превъзходство на море в Тихия океан. Китй ще извади Тайвн от сметката - ГОЛЯМ ТРЪН забит в задните части на ПЕКИН

28

Янку

преди 9 години

До ЯнкиТи в качеството си на какъв говориш от името на правителствата на Китай и Русия?Някакъв просветен ли си?И ако си такъж, какво правиш по форумите на второстепенните български вестници?***! :)

27

Боби

преди 9 години

До Без коментар 35Така е във всяка страна по разни поводи. От обида към бога който и да е. До нарушавне на разни пуритански архаични закони...Между другото просто ще го отложат с 2 месеца.

26

Аз

преди 9 години

Да живее Русия и българо-руската дружба !!!

25

Анонимен

преди 9 години

АМАН ОТ РУСКА ПРОПАГАНДА ФАЛ6ИВА.

24

Без коментар

преди 9 години

В Русия е спрян премиерата на филма "дете44", според министъра на културата на РФ, филма не бил подходящ за излъчване с оглед празненствата по случай 70 годишнината.Това е Русия ! искате ли да живеете в такава държава ? аз НЕ

23

SS

преди 9 години

До АнонименКакво ша защитаваш бе пурко. Това да не ти е да пазиш овцете от подивели кучета.Ако толкова те е страх виж в нета и си направи един бункер като тези от куфар за края на света

22

Боби

преди 9 години

До Анонимен 31Знаеш ли колко си ГЛУПАВ. Вече има бази на НАТО но това са тренировъчни центрове. Това ще го преживеем идват 1000 бабанки стрелят правят се на войниси и си отиват.Сега вяче ще имаме КОМАНДЕН ЦЕНТЪР който изисква поне ПОЛК маринки които да го защитават. Всеки КОМ център се ползва за информационно сместване което е в основата на Американската ситуационна увереност и информираност. Без такъв център военните са полуслепи. Точно за това този център е цел на ядрено оръжиеНе е ШЕГА!!!

21

SS

преди 9 години

Браво браво браво още една хубава новина.Сега остава да направят една база в Куба и една в Мексико и леко по леко да удушат тая хамериканска гад.Накрая да ги оставят само с възможноста да си гледат телетата и да си пият водата от фракинга и каквото господ им отреди.*** с тоя фракинг спукана им е работата.

20

Анонимен

преди 9 години

Трябват още най малко 3 бази на НАТО в България. Трябва да защитим границите на Алианса.

19

Анонимен

преди 9 години

Тук при нас има една служителка дето само обикаля по стаите да занимава хората с нея си и да си избива комплексите. Та и САЩ са нещо такова. Само обикалят насам натам с корабите и се чудят къде да кацнат и пред кого да се направят на велики и най-вече на много насериозно взели се. Не че лошо но никой не е длъжен да ги търпи на главата си, дори и държави като България, дето сме девета дупка на кавала. Всяка страна си има предостатъчно проблеми, за да се занимава със САЩ.

18

Анонимен

преди 9 години

Водещите война след война американци са се притеснили, че и други държави засилиха военната си активност.

17

Анонимен

преди 9 години

америка се стремяла да повиши военното си присъствие но се тревожи че китаи и русия са го направили преди нея , хаха , ами помолете ги да не ви пречат и завладеите целия свят , няма да се учудя утре някои американче да доиде и да позвъни в къщи и да ми каже / разстревожен съм че живееш във собственото си жилище трябва да го напуснеш и да не и пречиш да ти го отнема

16

Анонимен

преди 9 години

И аз се тревожа, че САЩ засилват военната си активност в България и целия регион, ама медиите не са ми подчинени, за да представя позицията си пред нацията.

15

Фашингтон

преди 9 години

Код кафяво! Повтарям, код кафяво! Санитарните екипи и отделът за смяна на памперси да застанат на позициите си. Това не е учение!