37

аман

преди 9 години

А бре икономисте /56/, ти на ясно ли си как се отглеждат зеленчуци и плодове? Колко физически труд трябва и колко финансови средства трябват. Какво си мислиш- бодни семката в земята и гледай през прозореца как расте. Е, ако беше така щях да ви ги продавам по 10 стотинки, ама не е така... Няма да копая, да пръскам, да се моля на Господ за хубаво време, а после да правя подаръци... Ако искате яжте, ако не животните ми във фермата ще им се зарадват.

36

Васил

преди 9 години

3 лв. за маруля??? пас, пас!

35

do 52

преди 9 години

Смали го това, че не произвеждаме нищо, аз живея в източна България и тук се произвежда каквото ти душа иска, стига климата да го позволява. Това че в Тодоживково нямало маруля, не важи за останалите населени места. Проблема на тия им е, че ги мързи да отидат до производителя и да си купят от него, а повечето производители си имат редовни клиенти и само ако остане стока, я карат на борсата, тоест на борсата е само излишък или кофти стока.

34

проф. Мермерски

преди 9 години

до Веселин УзуновИзпери ги и изсуши на сутрешно слънце докато се олюпи кирта. После ги поръси с гжозам и кимион и си готов.Ако и дупарата те сърби ще ти изпратя крем.

33

Иванов

преди 9 години

Мдааа,в големите вериги има и Айсберг,и Копфсалати по 1,49,по 1,39....има и по 2лв.Салатите са големи и вкусни.На пазара преди празниците искаха по 1,50 за 3-4 листа маруля....

32

Анонимен

преди 9 години

Бантустана е като разграден двор,Бокото сега проверява камионите на гръцката граница,а камионите минават безпрепятствено през турската,с такива епизодични акций няма да стане.Тотален контрол му е майката.

31

лъжете

преди 9 години

между 0.80 ст. 1,40 ст. според големината.

30

икономист

преди 9 години

Нашите производители и търговци никога няма да станат като западните . За тях е нормално да искат да станат милионери с марули например . Затова трябва да има внос иначе е умирачка с тези алчни хора . Иначе причини всякакви , ама марулите да са по скъпи от бон - филето е вече прекалено . Точно така сметнете един килограм марули колко ще струва-около 20 лв. , а филето е 14 лв .

29

Анонимен

преди 9 години

Май акцията на Борисов за проверка на всеки камион на митниците ще успее.А дано,че да живне малко производството и в Бантустана

28

Анонимен

преди 9 години

Еми.... ще ядем коприва и лапад!

27

шимпанзе

преди 9 години

Айде Бат Бойко спирай контрабандата по границите,ако ще и 10 лева да стане марулята-народа ще те разбере.Ще изтърпим някак си докато засадим и отгледаме българско производство.

26

Анонимен

преди 9 години

да си я турят изодзаде те тая маруля.

25

Анонимен

преди 9 години

Спекулата е в резултат на действията на правителството на Орешарски, който умишлено създааваше такива картелни споразумения между мафиотските групировки!

24

запозната до Узунов

преди 9 години

Трябва ти само съпун и вода и ще се оправиш. Поне в седмицата се мий един път и ще си излекуван.

23

макето

преди 9 години

до 47 ся попарата я праиме таказимаш 1 кило месо от печено яренце тураш го у една паница и после кеф ти да му сипеш винце па ако ти е кеф и отделно си го пий

22

льжата

преди 9 години

Маке Пий си винцето.Ти си чист Бьлгарин.На времето закусваха с попара от вино и хляб.А онези другите ти. Завиждат.Виното е дьлголетие и здраве.Наздраве

21

Веселин Узуновв

преди 9 години

Зеленко е полезно.Бобото ми каза да ям и коприва и дано ми мине. Вече колко време ме сърбят мъдете ,а нищо не помага.Дали не е от котето дето постояно лежи там? Проф.Мермерски търсих ,но не мога да се свържа.Масажирах ги с козе мляко както вика ходжата и няма резултат.

20

Анонимен

преди 9 години

Всички магазини в БГ купуват най-евтиното от борсите,което обаче е най-зле откъм качество, за да могат да печелят много като го пуснат после в магазина на цена за по-качествена стока.

19

Анонимен

преди 9 години

някой да работи и да гледа марули /зеленчуци ,животни/ да продава продукцията си еФФФтино,а прекупвачите да печелят 5-6 пъти отгоре.Търгаши .Ама свърши тя ся кой шЪ работи УЪЪ.Айде младите да копат Уъ ,пък някой ще препродава с 1000% пИчалбЪ ,кво не ви харесва

18

Марульо

преди 9 години

Не купувам .За мен си имам достатъчно и сега схте резна една салатка ,ще дръпна малко 200-300 грама домашно та да се прочисти организма.