83

123

преди 9 години

20 ч е още светло,а с 140 км,както е карал въпросния джигит,котка,куче,баба,дядо,100 кг мъж-всичко ще отнесе без да разбере..Не мога да разбера какви хора сте да обвинявате родителите-а Паоло,които беше премазан на пешеходната алея ПРЕД родителите си?А бебето,което беше убито в количката на тротоара?Ако хората спазват правилника,карат внимателно в населените места,не правят забранени маневри на пешеходните алеи,не карат под въздействието на алкохол,за да се качат на тротоара и да пометат каквото има на него,няма да ги има всички тези трагедии..С поведението си на пътя, шофьорът на Аудито пока

82

Анонимен

преди 9 години

Първо по никакъв начин не може да се докаже с каква скорост е карал, второ ако не е ударил детето с предницата, а самото дете се е закачило странично, ще го осъдите на куково лято. Няма как някой да се блъсне сам във вратите ми и аз да съм виновен.

81

Анонимен

преди 9 години

Ако има държава и разумни хора, сега трябва да го хванат за ушите тоя баща и да го питат какво прави детето му в 20:30 само на улицата? Нормалните хора като се приберат от работа сядат да се видят със семейството си, а не изгонват малките деца на улицата, за да си пият ракията и да гледат простотии по телевизията. Това е 6-годишно дете, което нито знае да се пази, нито да кара добре колело - може да се стресне, може да залитне, може да се залиса и да завие внезапно към платното.

80

Анонимен

преди 9 години

Кой сега ще осъди родителите, които са нехаели а детето си? Много са ми интересни телетата, които като малки били играели на улицата до тъмно. Ае, умници, навремето колко коли имаше и сега колко има? Навремето на две семейства се падаше по една утрепана жигула или изпърдян москвич, сега всяко семейство има по две коли. А и не ми разправяйте, че на 6 години сте стояли навън по нощите. Да, стояли сме, но като тийнейджъри. Някой ще потърси ли съдебна отговорност от майката и бащата?

79

Анонимен

преди 9 години

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ТАКИВИ КАТО ТОЗИ ШОФЕР Е ДА СЕ ПРИВЕДЕ В ДЕЙСТВИЕ ЗАКОНА ОТ СТАРИЯТ ЗАВЕТ. УБИЕШ ЛИ УБИВАТ ТЕ И ТЕБ. ИЛИ КАКТО Е КАЗАНО В СТАРИЯТ ЗАВЕТ. ОКО ЗА ОКО. ЗЪБ ЗА ЗЪБ. АКО СЕ НАДЯВАТ НА СЪДА ДА ГО ОСЪДИ ТОЗИ МУШМОРОК ЩЕ ИМА МНООООГО ДА ПОЧАКАТ.

78

Mariana

преди 9 години

sa6to kato malkiq Paolo v Stara Zagora ne go vidql,obvinqva6e roditelite ,4e ne sa go gledali v pe6ehodnata zona i t n otvratena sam Gorkite roditeli ,da po4iva v mir deteto

77

Анонимен

преди 9 години

Джиповете са чудесни машини, но определено не са за града. Високи са и нищо не се вижда. Наскоро и друго дете убиха пак с джип и пак шофьора не го видя. Но 70 метра да го влачи трябва да е бил с голяма скорост.

76

1-2 бири

преди 9 години

До онбашиятаКакто вече споменах, изглеждаш доста жалък с твърдението си, че софиянците са ти виновни за личните житейски несгоди. Също така е глупаво да се правиш, че не си запознат с факта, че единствено провинциалистите обичат да се правят на тежкари, само защото са се домъкнали в София или друг голям град, независимо в коя държава.

75

1-2 бири

преди 9 години

До онбашиятаПиле, очевидно света извън калното си село, си го виждал само по ТВ. Много сте смешни, примитивните екземпляри, като започнете да обвинявате София, за собственото си неумение, да се справяте с живота си.

74

бай миал

преди 9 години

защо бе човек него уби. сега където го срешнеш тоз *** само бой.накарай го да храчи кръв. таз държава трябва да стане окоза око зъб за зъб.

73

онбашията

преди 9 години

До Лилив "нормалния" свят и евентуално в угоена софия може би не е нормално 6 годишно дете да си кара колело в 20:30, но в българия, поне в малките градове населени със здрави отрудени хора, все още Е нормално и точно затова съм тук, а не в "нормалния" свят, където децата ги държат затворени в златен кафез. аз самия съм играл вечер по тъмно на улицата и това не го заменям за никави "нормални" евротолеращни. като искате "нормални" държави бегайте в някоя такава, не разваляйте нашата.

72

Васко

преди 9 години

Ще го пуснат под гаранция или най-много 2-3 години пандела. Вие какво очаквате, в ***,наречен България сме все пак.

71

Анонимен

преди 9 години

MNOGO SAGALIAVAM ZA DETETO.ISKRENI SABOLEZNOVANIA KAM RODITELITE.UBIEZA PLACE ZA RAZSTREL.VEDNAGA SMARTNA PRISADA,GOSPODI 70 M. GO E VLACIL,DOKOGA TAKIVA *** SHTE IMA?

70

123

преди 9 години

От прокуратурата съобщават, че обвиняемият Цветан Пъков е осъждан през 2012 година за опит за унищожаване на чуждо имущество и е наказван двадесет пъти по административен ред за нарушения на Закона за движението по пътищата....

69

78

преди 9 години

И какво кото излезеш. Хората бяха на площада заради подобен случай наскоро и да съжаление ето го резултата.

68

Анонимен

преди 9 години

Не плюйте държавата и нейните институции. Те се изградени от нас самите, от нашите приятели, роднини и съседи.Просто сме си калпави.Защо искаме другите да са перфектни, а ние само да си пишем коментарчета тук?Ако бяхме истински Хора щяхме да сме на площада Сега !И да искаме справедливост!Горкото детенце ...

67

Тихомир Томов

преди 9 години

Този герой е с атестация за алеята на първенците в КАТ по актове и фишове

66

Анонимен

преди 9 години

Ей тая държава е пълна с ***!

65

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва да се стига до тук, за пореден път...ако държавата я има, ако има камери, ако като видиш подобни джигити и се обадиш на 112 веднага да се реагира...а не да те е страх, че ще разберат, че си ти и да ти стъжнат живота в малкия град...важна е превенциата, а не да пълним затворите.

64

73

преди 9 години

Номера е, да не стигате до съдебната система, нито до начина показан във "ВОРОВШИЛОВСКИЙ СТРЕЛОК"!