19

Анонимен

преди 9 години

направо го повярвахме царя на раша беден

18

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 19 Наш Боко(Борисов) пари няма!Виж Цветелина-да!

17

Бухгалтер

преди 9 години

Доходите на вицепремиера Александър Хлопонин са 37 пъти по-високи от тези на Президента Владимир Путин.

16

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

НЕКА ДА ПОКАЖАТ НАЩЕ ПОЛИТИЦИ СВОИТЕ ДОХОДИ.ПУТИН ТОВА ГО ПРАВИ ДА ВИДИ СВЕТА ЧЕ РАБОТИ ПРОЗРАЧНО И ОГЛЕДАЛНО

15

Василев

преди 9 години

То и за Тодор Живков се носеха легенди колко крал и в кои швейцарски банки са му парите, а накрая май е било само пропаганда!Пропагандата е най силното и жестоко оръжие, защото може да манипулира човешките мозъци и те стават зомбирани роби, хищници,кукли на вериги!Агент Арчил Дана!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 9 години

До НАШ ОФШОРКО - какви ли са му доходитеЧе за какво са му доходи, нали е император, всичко е негово.И бай Тошо беше така, какво, ще му откажат, ако поиска нещо ли?

13

Шлосер

преди 9 години

Той горкия до скоро не знаеше, колко му е заплатата?! Говорим официално колко получава. За какво говори това ? Сигурно за някой разсеян КГБ-ец ? Пълни глупости са това. Просто всеки гражданин на руската федерация е наясно, как са нещата и то много ясно, но си мислят, че това е Ок и край. Като с Бойко тук. Оцеляващия според франсетата :-)

12

Анонимен

преди 9 години

N-R 1 500000 EVRO NA MESEZ,N- R 1 10000000 EVRO NA MESEZ N-R 3 OKOLO 500 000 LV NA MESEZZAMESTNIZITE I PIBLIGENITE NA ZAMESTNIZITE DESET PATI POVECE.

11

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Единственият държавен чиновник в света... - мултимилиардер...

10

НАШ ОФШОРКО

преди 9 години

какви ли са му доходите. Само питам

9

Анонимен

преди 9 години

До РумбоАйде стига бе 10м, че ти го изкара по-беден от Бойко.

8

Патриот

преди 9 години

Интересува ме при росица плевневлиева как стои положението!

7

Румбо

преди 9 години

За парите на Путин се изписаха тонове мастило(отделно амортизираните клавиатури)!Като се почне от предполагаеми милиони ($) та се стигне до бомбастичните 200млрд.!За мен истината е някъде по средата-най-много 10-тина млрд.Но не това е най-важното,сега предизвикателството пред него е по-голямо от всички пари на света-промяна на световния ред!Ако успее да превърне еднополюсният свят в многополюсен,а най-добре в равноправен(едва ли),това ще е безценно!Мястото в историята ще е гарантирано!

6

До анонимен 10

преди 9 години

Че тя Русия си Е от Новия Световен ред! Я погледни цветовете на знамето и? Загледай се и по различни други нейни гербове - дали няма да намериш общи белези? А защо Русия мълчи относно НЕКАЦАНЕТО НА ЛУНАТА, 9/11 И наличието на безименния остров в Атлантическия океан? Защо Русия не говори за световното пръскане на биологично оръжи енад хората от самолети? И т.н.

5

Анонимен

преди 9 години

Русия ако излезе победител от украинската криза и отстои на санкциите направо е разцепила Новият Световен Ред на парчета!...........Василев, ... пак не си си пил хапчетата, чaк оттук виждам !

4

Анонимен

преди 9 години

"Подчинени на Путин с по-големи доходи от неговите"...................ох, да го ожали човек ...

3

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН ПУТИН И ВИЕ ГО УДАРИХТЕ НА КАПИТАЛИЗЪМ. КОГА ЩЕ СЕ ПОРАЗХОДИШ ИЗ ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ГРАДЧЕТА ДА ВИДИШ В КАКВИ СХЛУПЕНИ КЪЩУРКИ ЖИВУРКАТ ПОДАНИЦИТЕ ТИ? ТЕЗИ ДЪРВЕНИ КЪЩУРКИ СА НА ПО 150 ГОДИНИ ПРОЯДЕНИ ОТ ДЪРВЕНИЦИ. НЯМАТ НИТО ТЕЧАЩА ВОДА НИТО ТОАЛАТНА. КЪПЯТ СЕ В РЕКАТА САМО ПРЕЗ ЛЯТОТО. А ТОАЛЕТНИТЕ ИМ СА НА ДВОРА. АМА КАКВО ТЕ БОЛИ ДЕДОВИЯТ ЗА ТЕЗИ ПРОСТИ СЕЛЯЦИ? ВАЖНОТО Е НА ТЕБ ДА ТИ Е ДОБРЕ НА ЧЕРВЕНИЯТ ПЛОЩАД.

2

ПКБ

преди 9 години

Нормално. В България премиера или президента колко печели(официално) 2-3хил. на месец? А има чиновници дето прибират по 50 бона на месец.

1

Анонимен

преди 9 години

Напишете нещо за недекларираните доходи