31

Анонимен

преди 9 години

В Европа подобно дивашко поведение от страна на полицията е наказуемо. Можеше просто да го застрелят в гръб...

30

до 26

преди 9 години

Подозирам, че целуващите сега портрета на бащицата Тиква и целуващите преди 26 години портрета на Тошо Живков от село Правец са едни и същи. Лъжливи, лицемерни и подли, единствената им цел е - да са по-близо до хранилката. Принципиалните и честните никога няма да са на власт.

29

28

преди 9 години

А ти с каква нагласа си? Че си Господ? Абе, Бойко ти ли си, бе? Нали беше в Париж? Кога се върна?

28

Анонимен

преди 9 години

Ще ме извинявате, ама прегазването не ми изглежда допустима мярка. Половин полицейско управление е там и можеше поне с оръжие да се опитат да го спрат, а не да му натрошат кокалите. Това, че в България цари беззаконие на означава, че трябва да толерирате американските изродщини.

27

Анонимен

преди 9 години

Не е важно аз какво мисля. Аз съм господин Никой.Страхотна нагласа. Щом се смяташ за Никой, не се учудвай, че ти хвърлят заклинания.

26

Анонимен

преди 9 години

Не вярваш на Съсела и Тиквата, но говориш точно като феновете им. Трудно ми е да ти повярвам, съжалявам.

25

24

преди 9 години

Не е важно аз какво мисля. Аз съм господин Никой. Важното е, че в "демократичните" общества това са заклинания, както едно време беше в "социалистическите" страни с комунизма и светлото бъдеще. Просто илюзията към която бодро вървим днес не е комунизъм, а демокрация.

24

22

преди 9 години

Ние никога няма да сме на власт, прав си. И знаеш ли защо? Защото НИЕ сме умните хора в България, които не вярват нито на Съсела, нито на Тиквата. НИЕ изпитваме гнус и съжаление към ВАС, които сте "на власт". Приеми го. Отивай да целунеш портрета на бащицата Тиква. Така правеше и баща ти с портрета на Тошо Живков от село Правец.

23

Анонимен

преди 9 години

Демокрация, хуманизъм... това са заклинания само за такива *** като нас българите.Докато ги смяташ за заклинания, все ще си стоиш :)

22

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Демокрация по хамерикански ! :)И тези имат очи да говорят за човешки права ?! ...

21

Анонимен

преди 9 години

17, няма да се върнете скоро на власт, приеми го.

20

Анонимен

преди 9 години

На това му се казва , арест по Американски! Да живее демокрацията и всички ценности с нея!

19

Анонимен

преди 9 години

Bravo, bravo na policaite samo me e qd, che zaradi toq *** schupiha patrulkata I nqkakva ograda

18

до 13

преди 9 години

Има огромна разлика с хахото в голфа и тези полицаи. Хахото в голфа е психопат който целенасочено стреми да убива невинни. Тези полицаи не са тръгнали да блъскат случайни минувачи по тротоари. Напротив, ликвидират точно такъв психопат преди да е успял да убие някой.

17

Анонимен

преди 9 години

Паратрулка утвя карадец в Азирона...

16

Анонимен

преди 9 години

Там газят заподозрените, а тук, когато полицията СПОКОЙНО се опитва да наложи ред срещу 100-200 пияни "красиви и умни", които рушат обществена собственост, излизат 10 посланика и почват да мучат. Вчера в Германия полицията е размазала протестиращите. Използвали са и полицейски кучета. Ако беше в БГ-то още 50 години щеше да вони от *** формирования. Демокрация, хуманизъм... това са заклинания само за такива *** като нас българите.

15

Анонимен

преди 9 години

До 12Тук няма никакво нарушаване на правата на човека. Има елиминиране на пряка заплаха към живота на невинни хора.

14

Анонимен

преди 9 години

А защо в Англия въобще няма случаи на полицейско насилие. Дори патрулите там са без оръжие. А печки по улиците, дал Господ! Но имат взаимно уважение. А в щатите е джунгла. Да им плюя на демокрацията!

13

Варелия

преди 9 години

Не се смейте, толкова мога! Пък и какво толкова - за мен е партулка.

12

Анонимен

преди 9 години

Ами каква е разликата от хахото с голфа и тези полицаи! Никаква, утре ще тръгнат по тротоарите с патрулките. Въобще не са за възхищение.