18

Анонимен

преди 9 години

Икономистите на Путин изиграха чудесен номер на Запада BloombergViewСанкциите на Запада не дават желания ефект, а руската икономика постепенно започва да се възстановява

17

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Какво е мнението на ***, че основният му съюзник Раул Кастро нарече Президента Обама честен човек...

16

ИСТИНАТЕ е една

преди 9 години

"Който иска да живее в мир--да се готви за война"-мъдрост,доказала се през вековете.

15

Анонимен

преди 9 години

БРИКС набира сили, янките ще направят и невъзможното да спрат падението на долара. Защото днес долара и еврото почиват на стари лаври, иначе отдавна са обезценени като валута.Само че и другата страна не спи, Путин се е прицелил надалече и нашироко и американите газ пишкат.

14

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Жужи да взема пример от батя си Раул Кастро... - и да целува ръка на Обама-та... - може и да се смили над него...

13

така е

преди 9 години

Ще харчат пари за въоражаване-като гледат агресора САЩ какви ги върши в цял свят.

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Благодарение на членството ни в НАТО... - военните ни разходи за символичната ни армия са символични... - което е несъмнен плюс за държавния бюджет...Да живее НАТО, което ни пази от путинизация и ислямизация...

11

Желаещи има ли?

преди 9 години

Ха на бас, че България ще бъде разбита от два танкови батальона и една мото- стрелкова дивизия? И то за 3 дни?

10

Анонимен

преди 9 години

САЩ с външен дълг към Русия (член на БРИКС) 131.6 млрд. долараВъпреки че отношението на Русия към САЩ не е особено топло (през 2011 година Путин нарече САЩ ***) това явно не е спряло Русия да купи голяма част от щатския дълг. Едва ли обаче, преките конкуренти на САЩ от топли чувства им отпускат дългове.Когато видя ,че Русия има да дава пари на Сащ, тогава ще чета глупости. С държава, която има дългове от 37 трилиона, живее от 70-те на кредит, не я приемам за нормална държава.

9

Анонимен

преди 9 години

Oдисейчо, ако си бил в казарма нямаше да плещиш подобни глупости! Или ако все пак си бил според друг вариант си бил *** ( в превод - ляво м***до ) на някоя старшинка.

8

ЛО?ГИЧНО Е

преди 9 години

Еми ще има въоражаване--няма как......с тези "демократични" бомбандировки на САЩ по целият свят---какво очаквате......логично е-който има акъл и пари,това му е задача 1.Така ще гарантират суверенитета си,а и интересите на страната си.

7

Анонимен

преди 9 години

Одисей, не можеш да изразяваш лично мнение, не ти плащат за такова.

6

Анонимен

преди 9 години

До оф---------сутринта си пропуснал хапчетата....

5

Анонимен

преди 9 години

Вместо да се развиваме харчим пари за имперските амбиции на някакво си джудже от Сибир !*** народ азиатски,никога няма да се оправят тези чукчета..

4

Анонимен

преди 9 години

Военни разходи на САЩ - 610 млрд. долара (шестСТОТИН и десет ! )Военни разходи на Русия - 69 млрд. долара (шестДЕСЕТ и девет)Разлика - почти десет ПЪТИ. САЩ: "Русия е опасна милитаристична страна с огромни военни разходи."Еваларка.

3

Чакайте още!

преди 9 години

Ние пък се разоръжаваме! Но нищо мислете се вие тия що ви краднат упс управляват ще избягат през 9 планини а вие пушечно месо... Но който сам си направи никой не може да му направи!!!

2

Червонец

преди 9 години

До ПЕНТАГОНОВВ харченето на пари сте 1. Вчера чета, че сте пристъпили към проектирането на самолет 6-то поколение и много се надявате характеристиките на бъдещия ви (2030 г.) авиационен комплекс да се доближават до тези на руския ПАК-ФА (Т-50), който е 5-то поколение и влиза на въоръжение в руската армия в началото на 2016 г.Русия с 10 пъти по-слаб бюджет за отбрана ви изпреварва по всички показатели.

1

Анонимен

преди 9 години

Че ФАЩ кой ги напада че да си вдигат разходите...Това лято като нищо ще си думнат пак някой свой небостъргач (българските бригадири в Ню Йорк да внимават), и ще обвинят Русия...