19

гражданин

преди 9 години

Заплаттите на министрите и депутатите са допълнителни бонуси кум доходите от далаверите им с нашите пари!!

18

Промяна

преди 9 години

Трябва ни нов стой а той не става с честни избори! Този който е захапал кокала няма да го пусне просто така за да се наяде народа. Депутатите трябва да се намалят на около 30 и да имат друга функция, така че ни трябва нова конституция и всичко да се управлява от народа, но не и от неграмотните. Когато се ограмотят тогава ще станат част от пълноценния Българин! Спират се помощите за мързеливите. Когато българите са добре тогава ще се помисли за малцинствата. Време е за промяна!!

17

жеко

преди 9 години

прочетох го "задниците на властта вече няма да се вдигат всеки 3 месеца" вече всяко нещо свързано с власта го асоциирам с нещо мръсно, долно, деградиращо

16

pet

преди 9 години

Да са живи и здрави да си ги харчат!И бог вече не ни харесва, трябваше да останем без ерусалимския огън!

15

знайко

преди 9 години

кви спирачки направо ръчната да теглиме!че се оляхаааа

14

Анонимен

преди 9 години

Който мине покрай НС да пуска стотинка, че тези са за жалене.

13

Мирослав

преди 9 години

Абе тея *** защо толкова често си актуализират заплатите? Кой им го позволява? Минималната заплата е 300лв едвам едвам, те взимат по 3000 и още куп облаги!!! Как не ви е срам?

12

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До бай Пенчо.Бай Пенчо,прав си ,че аз съм част от народа.Само,че народа избира такива като Станишев,Борисов и компания.Та този същия народ е описан достатъчно добре както от Захари Стоянов,Славейков до професора-написал и Япония като за Япония.Когато сами си определят заплатите /правоимащите /, то защо това не се случва в една съседна Сърбия /не искам да визирам по-далечни държави/ -според теб?Защото мършата е еднаква навсякъде по света.

11

Гарабед

преди 9 години

Киркор станал митничар. Работил си Киркор по митничарски цял месец. Тука рушветче там подаръче. Като дошлъл края на месеца гледа Киркор че колегите отиват до касиера в митницата и излизат с пари. Всички минали без Киркор. По едно време шефа на митницата подканва Киркор.- Хайде Киркор отивай да си вземеш заплатата от касиера.- Шефе то тука и заплата ли ще получавам?Та и за депутатите е такава историята

10

Вуте

преди 9 години

Депутатите май живеят в Комунизма: От всекиго-според способностите,всекиму-според потребностите.А техните потребности са мно-о-ого големи.Способностите-е,кой колкото може.

9

бибиян

преди 9 години

те не са там за заплати, бе. те са там за много повече.

8

Анонимен

преди 9 години

Слагат спирачки на заплатите на министри и депутати ............ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ Е ТАКА-НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИТЕ! ПОСЛЕ...ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО!

7

бай пенчо

преди 9 години

По принцип не си прав, байо! Народа не е ***, не е умно да се обобщава, защото и ти си част от народа, първо. Второ. Това за мършата го е казал и написал в стихотворение Петко Славейков.

6

Берлин

преди 9 години

Много хора обиждат емиграните, че не били останали в България, за да се борят. Интересно ми е как се борят тези, които останаха?! Те ви се подиграват в лицето.

5

Анонимен

преди 9 години

СПРЕТЕ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ!

4

Анонимен

преди 9 години

Трябва наистина да има такса "далавера" за всички в парламента.30% за държавата от всичко откраднато и ще е наред.

3

Анонимен

преди 9 години

Сит на бит вяра не хваща. Депутат с големи доходи няма как да чуе хората в подножието на стълбицата. От неговото място вижда само цветя и хора, викащи "осанна". И онези 7-8% богаташи, паразитиращи върху остатъците от икономиката и разпродаващи ресурсите ни за "бог за прости" също.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Въх горките ! Сега ще трябва да им събираме помощи ... :)

1

Анонимен

преди 9 години

Отново популистки прах в очите на оглупелия материял. Ами те заплатите на депутатите са им за кафе и цигари. Други източници на доходи имат - бордове, комисии, съветници, неправителствения сектор - оттам цицкат хитреците и народни кожодери.Изберете си ги пак на следващите избори.За страна като България напълно достатъчни са 60 депутати, като в Норвегия. Нямаме нужда от 240 далавераджии на държавна хранилка.