318

човек

преди 9 години

само се чудят как да започнат война и да си използват въоръжениетовсичко е само за паритези които дават заповедите няма да отидат реално да участват във войнатане ги интересува човешкия живот нали други ще умират не те родени сме за да живеем не да умираме във войнидано повече хора го разберат и да не искат да участват в измислиците на някой болен ум

317

Анонимен

преди 9 години

Офанзивата я готви само украина под ръководство на сащ, тази статия е за да настрои световната общественост с/у русия и за да оправдаят своите действия, просто е смешно,значи сащ са нацъкали са навсякъде-това са учения,а руснаците трябва питки ли да им месят?и те правят учения,що толкова недоволства запада

316

Анонимен

преди 9 години

Христос Воскресе!!!Който когото си иска да харесва, но ДОКАЗАНО е, че нямаме нищо общо физически с руснаци, украинци, беларусци и тнт. Просто с нашия език сме разпростарнили православието. Малко преди България да почне да получава своята независимост , 10-тата руско турска война бива използвана за да подчини нашия народ на победителя. Ако руския режим не е робство, не знам какво е. Хубаво робство няма.

315

до 543

преди 9 години

Разбира се , че от София зависят нещата в цяла България. " рибата се вмирисва от към главата ". Нали от София започна унищожаването на България та половината населемие се принуди да емигрира на запад.

314

до 538

преди 9 години

София като Рим!. Моля ви, не ме разсмивайте. Видял съм доста градове и села в европа и извън нея, сравнението е плод на слабо информиране.

313

Анонимен

преди 9 години

do 532***************************************************Какви братушки бьлнуваш такива продажни хорица като бившите бьлгарски комунисти сега капиталисти за *** не стават. Кой ще ги приеме за братушки???

312

Marto

преди 9 години

Демокртичният и свободен сайт Днес пак трие яко мнения. Засрамете се бе хора - прецаквате се и вие себе си така. Спомагате за прецакването на свободата на словото, което се отразява на всички ни в крайна сметка. И това сигурно за едни 5-600 лв. заплата.Коментар 450 отговаря на коментар 560. Жалки сте.

311

до 536

преди 9 години

Явно не сте излизал никъде извън софето.

310

до 536

преди 9 години

Ако смятате София за цивилизация то тогава Аз съм Юлий Цезар.

309

до 532

преди 9 години

Не злоупотребявайте днес с алкохола и наркотиците.

308

Анонимен

преди 9 години

Толкова седерастка простотия може да вирее само в София.

307

Анонимен

преди 9 години

Отварям сайта на РИА и гледам, всичките най-коментирани и най-популярни теми са свързани с пушкала и оплюавне на НАТО, САЩ и ЕС, и това днеска на Великден ......кой каза че тия са ми "братушки", никакви братушки немога да са ми хора, които днес на Великден мислят само за война

306

Анонимен

преди 9 години

200 коментара са изтрити , това е "демокрация" тип днес.бг______________________________________________________Трият разбира се като пазят расистките коментари на "бьлгарските демократи и техните подрьжници от УСА посолството".

305

Анонимен

преди 9 години

Съдбата на Украйна е същата като тази на България след освобождението от турското иго.

304

сова

преди 9 години

Преди да прочета публикацията най напред гледам кой е автора. *** ли е въобще не е чета за да не се ядосвам напразно.

303

Анонимен

преди 9 години

И тия се пишат защитници на православието, миналата година по време на олимпиадата окупираха Крим, а сега на Великден готвят нова война, кажи им руснаци и не ги обиждай повече

302

до 518

преди 9 години

Защо днес на този светъл празник сте се дрогирал?.

301

Анонимен

преди 9 години

Всяка империя се ражда с война, живее и се разпада след война.

300

Анонимен

преди 9 години

200 коментара са изтрити , това е "демокрация" тип днес.бг , като не ни харесваш , нямаш думата , и това било демократично .

299

42

преди 9 години

А ПЪК САЩ СЕ ГОТВЯТ ЗА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ, ЗАТОВА ВЕЧЕ ИМАТ НАД 240 ТАНКА И БТР-И СТОВАРЕНИ У НАС. ЗНАЧИ ТУК ЩЕ БЪДЕ ТЕАТЪР НА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ.