113

Анонимен

преди 9 години

Да пожажелаем успех на Велизар Енчев да направи българска сириза! Съжалявам че гласувах за Валери Симеонов!

112

Анонимен

преди 9 години

Гърците ще се оправят защото управниците се грижат за народа си въпреки че крадат ! Българите няма да се оправим с тази алчна крадлива мутроолигархична *** която ни управлява която мисли само за джоба си и въобще не и пука за народа !

111

Бг

преди 9 години

Време е Е.С. да върне на България Дедеагач, Гърция не изпълни договореностите Б-я да има икономически излаз на Егейско море. Сега България е Е.С. и това му право трябва да бъде зачетено.

110

ИВО ИНДЖЕВ

преди 9 години

ГЪРЦИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ .ЕВРОТО ПО НАЧАЛО СИ Е ГЕРМАНСКАТА МАРКА, И СИЧКИ ДРУГИ ВАЛУТИ (ПЕСО.ЛИРА ФРАНК) ГЕРМАНЦИТЕ ГИ ЕЛИМИНИРАХА. ЗА СВОЯ КЕФ.АИ СЕГА ДА ВИДЯ КАК НЯКОИ ЩЕ ЗАПОВЯДВА НЕЩО НА ГЪРЦИТЕ ??!!

109

Анонимен

преди 9 години

До Гневен българинС отворени обятия ще бъдат посрещнати от Русия,Китай,Бразилия и Индия дори само като икономически партньор.партньор в какво? Пиене на узо и игра на сиртаки ли?

108

Анонимен

преди 9 години

Гърците нали много гяволи все, та отидоха до Москва да просят.

107

Анонимен

преди 9 години

германия измислила таен план за извеждането на Гърция от еврото , след като разбрали , че Гърция се подготвя сама , да излезе от еврото , на ли преди месец , съобщиха че Гърция има план за въвеждането на паралелна валута(драхмата) , при разплащане , ако не получи евро помощи , така че германците са копирали тайния си план , от явния план на Гърция , да се маха от измисленото евро , което е добро , само за северните икономики

106

Анонимен

преди 9 години

хубаво е измислен този ЕС но лошото е че се подчинява на запада , а ЕС трябва да е самостоятелна структура

105

Анонимен

преди 9 години

Ципрас се разходи за "Златното руно" до Москва, но се върна с празна торбичка.

104

Ани

преди 9 години

Аз мисля че света преминава през една трансформация която наблюдавахме през Ноември 1989. След 9 Ное 1989 имаше много възторг, много добра воля и някои се възползваха доволно. Сега идва изтрезняването и махмурлука. Света вече няма да е същия.

103

Анонимен

преди 9 години

До haхото 15От както го "измислиха" ЕС, за първи път от последните 2000години, вече 70, няма войни в Европа!

102

ЕС

преди 9 години

Махаме мързеливите гърци и пръдължаваме напред. ЕС е най-голямата икономика на света, ще се върви към обединение и просперитет, дай боже и една силна обща армия в следващите 10-20 години. Естествено ние уважаваме правата на Брикетс и др. афро-азиатски съюзи да съществуват и да ръпат банани на воля.

101

Бл.Благов

преди 9 години

Много глупости са изписани тук. Много *** ,много нещо! Гърците си заслужават съдбата. Въобразяват си , че могат да харчат колкото си искат и да не връщат взети пари!Излезнат ли от ЕС ,падат в киреча. Русия е бита карта,те тепърва ще берат ядове. Гърците въобще да не си мислят ,че Русия ще им помогнат,защото на тях няма кой да помогне след като рублата гълта вода, петролът трайно се обезценява , инвеститорите бягат и няма никога повече да се върнат- от къде пари и то за някаква си Гърция!

100

Ани

преди 9 години

Научната общност ползва Елинския език като резервен за техническите понятия. По този начин научните термини ясно се разпознават от говоримия език. В медицината като резервен език се използва Латинския. Причината е че и двата езика са отмрели. През 1970 те години Хунтата в Гърция прави неуспешен опит да въведе като официален Древния Елински език. Опита е неуспешен и в момента Гърците говорят диалект който се нарича Димотики. Също така Фонетик е Латинското име на Финикийците с главен град Картаген

99

до 139

преди 9 години

разбирач-гърците им трябват като платформа за навлизане на европазара /Германия,Франция и прочие/гръцкият пазар не ги интересува ,много е малък ,мда индийците и китайците ,руснаците че и бразилците са зарИвали за гърците /че и за тебе понеже си ''гневен''/като се успокоиш ,помисли ,ако разбираш въобще от икономика .АМА верно в Бг всеки разбира от всичко...

98

да гневен българин

преди 9 години

Еврозона не означава ЕС. Еврозона са страните от ЕС, в които официалната валута е евро. България например е ЕС, но не е в нврозоната

97

Ангел

преди 9 години

Несъм Руски *** по скоро съм независим .И дявола ще възхваля ако това донесе просперитет на БГ.Истината е че ние несме добри съюзници със който и да е .Защото ние сме предатели ,предали сме почти всички наши съюзници ,Хитлер ,СССР,Сега с тез русофили дет се навъдиха предаваме и НАТО и ЕС.Затова никой нени уважава.Уважение ще получум само ако сме независим играч,свободен електрон,хитреци които търсят интереса.Както една Швейцария на пример.

96

Анонимен

преди 9 години

нали затова си мечтаят гърците -вън от еврозоната.

95

Гневен българин

преди 9 години

Страхотна услуга ще им направят.С отворени обятия ще бъдат посрещнати от Русия,Китай,Бразилия и Индия дори само като икономически партньор.ЕС е гнусна лъжа в лъвкава опаковка и розова панделка.Искам и на нас да подготвят такъв план,защото сме вижда,че сме тъпички и сами няма да можем да се разкараме от ***.

94

Анонимен

преди 9 години

Изключат ли Гърия от ЕС , веднага си купувам една къща в Гърция и ви оставям на *** и арабите + *** за капак