29

1234

преди 9 години

Волен Премиер,а Чуколина Президент.Това искате мрънкачите под мен нали?Искате ама нямаааа...:) :) :)

28

nov pchelin

преди 9 години

bg referendum za majoritarni izbori v bg i za administrativna regionalna finanasova nezavisimost ot sofia!dosegashnite tartei ot ns na svobodnia svetoven pazar i sami da si plastat vzetite ot tiah zaemi!

27

Анонимен

преди 9 години

Товарищ Бойко, Сърбия пълни хазната от държавните предприятия с 6 милиарда едро годишно, а тук ти и твоите десни предшественици от Теменужкаво ги продадохте за 1 милиард...хазна с лъжи сега не се пълни.

26

Анонимен

преди 9 години

прав е човекът тогава ще може и на шефа на НАП да звъни по ЕГН линията.

25

Ресторат ТИКВА

преди 9 години

Моли клиентите да се включат в ВЕЛИКДЕНСКИЯ празник с оригинални тиквенски рецепти.Награда 1 "герб порно филм"

24

Анонимен

преди 9 години

За ВЕЛИКДЕН топли яйца тиквенки с гарнитура скакун-майданска салата под звуците на Еврогея и Фашистщат.

23

про падане

преди 9 години

Колкото и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

22

активен

преди 9 години

Изглежда отклонява общественото внимание от турски поток.

21

РЪЦЕ В ГАЩУРИ

преди 9 години

По-добре червен ***, от колкото като теб да слушал за "щъркелите", "Джим Кери", "кафе Блек Лебъл" , "абоут-абоут(вместо So so)", "лош материал", "обикновен селянин, който вари ракия", "ние сме демократична партия, сами сме се избирали и номинирали", "айде, отговаряй да те ***", "шлифери", "и ракията е пропусната"...Гафове да искаш от този ТЪПИР!!!

20

edin do16

преди 9 години

И от моя зальк крадьт,16,и от моя.А от твоя,май не,а 16?Така трябва да се действа!

19

Анонимен

преди 9 години

Щом се заговори за НАП и митници,обикновенно се задават избори...парламентарни!

18

Бивш член на БСП

преди 9 години

Сега пък червения *** се огледа в Гърците. Другарю много бързо забрави Тодор Живков и неговите *** как ближеха Брежнев , Хрушчов и др Съветски ръководители . Затова сега Путин ви подиграва и не иска да види никой от старите *** , а си е хванал Сидеров да го пробва дали пък той не лиже по добре . Жалка картинка сте всичките на Позитано 20 .

17

РЪЦЕ В ГАЩУРИ

преди 9 години

Бойко сезира Брюксел за гръцкия данък от 26%.не може да повярва.има ЖИВИ хора, които не са лиза*и КАТО НАСТОВА, ЧЕ ГЪРЦИТЕ НЕ СЕ МАЗНЯТ НА БРЮКСЕЛ, НЕОЗНАЧАВА,ЧЕ СА СРЕЩУ ЕС.НАПРОТИВ! ВСЪЩНОСТ, ЕС НАЙ-МНОГО МРАЗИ ***. ТЕ СА КАТО ГЛУПАЦИТЕ. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ВПЕРЕЛА ПОГЛЕД И ИЗПЪНАЛИ ЕЗИК НА ЕС.ЩЕ ЛИЖЕТЕ ЯКО И НАКРАЯ ПАК ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ, ЗАЩО СМЕ НАЙ-БЕДНИ,НАЙ-МРАЗЕНИ, НАЙ-ПР*АНИ.НИТО ВОЛЕН ВИ Е ВИНОВЕН, НИТО БРЮКСЕЛ, НИТО ПУТИН. НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ.

16

политолог

преди 9 години

В България честните смятат за луди . Така е когато БКП-БСП само крадат и нямат друго мислене . Тази партия е проклятието на България . Борисов работи с всички сили за доброто на хората и Държавата , а червените *** ще се пукнат от опорни точки как да се оплюват успехите на ГЕРБ . То се вижда другари от народа и на изборите си личи .

15

Чукча читател

преди 9 години

С това обединение нито един митничар няма да има нужда да се обяснява на колегите си откъде толкова материални блага с толкова ограничени средства ? ! Ха ха ха измислиха го най-сетне. Накратко сами ще се проверяват за несъответствие на имущество и доходите си.

14

питане

преди 9 години

Знае ли някой каква е съдбата на конфискуваните цигари? Преди ги гориха в Кремиковци ама в наши дни я няма тая екстра "доменна пещ".

13

да го ожалиш

преди 9 години

Милият, от залъка му крадат тия душмани!

12

Шлосер

преди 9 години

Предното недоносче тип Франкенщайн. Казано с думи прости обединяване на две организирани банди в една по-голяма. Причината: Спад с над 30% от досега генерираните чрез различни канали пари за касата на ПП ГЕРБ. Целта (идеята) : Да има премиера и едноличен "Валия" на България по-ясно счетоводно отчитане, кой го цака с топла бира и защо освен неговата контрабанда има и други дублиращи канали, които го конкурират и ощетяват пряко.

11

Чудомир

преди 9 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца" :) Абе, Боце, бива ли така, някакъв си там чиновник, па било той и висш, да ти подяжда "Схемата".

10

!?!

преди 9 години

Без Дянков, ама по Дянковски. Почнах да се замислям чия е била идеята