40

Анонимен

преди 9 години

Европейски консорциум на Газпром с ЕС ще има когато цъфнат налъмите на Путин. Хубаво е поне, че се срещат да обменят по някой виц за да не скучаем.

39

Анонимен

преди 9 години

България да съди Брюксел за пропуснати ползи в размер на милиарди заради проваления южен поток ако Брюксел разреши построяването на заобиколен маршрут .Дано политиците да имат малко мозък та да почнат да изграждат и някакъв план в тази насока.Гърция как постоянно иска компенсации от Германия заради Втората световна война.Най-нйкрая и ние трябва да си защитаваме интересите.

38

Анонимен

преди 9 години

До Боби....Боби,независимите експерти признаха новият АК 12 за най-сполучливото и сигурно оръжие на планетата.Разбира се,че легендата АК 47 още държи първото място,но АК 12 е супер удачен.---това само като допълнение......

37

кк

преди 9 години

Стоя и си мисля, след като Европа и света ни се възхищава / по думите на великите ББ и Роско /, защо Гърция, Сърбия, Македония, Унгария и Турция не ни бръскат и не искат да говорят с нас?Е, на това търся отговор.САЩ ни се възхищавали, ама струва ми се само като на стратегическа позиция за евентуална война с Русия, т.е., преведено на български, те виждат територията, на НАРОДА, живеещ на тази територия - НЕ!!!!Хайде да си седнем на *** и да си кажем истината за себе си!

36

Боби

преди 9 години

До Анонимен 70Много добре си правят сметките. Да погледнем. последните М-16 след 50 години вече са надеждни/Рашките имат АК-12 след десетина супер разработки и пак са напредСАЩ има Джавелин (стреляй и забрави) но е скъп и лесно се ***/Рашките имат Корнет и Метис първия не може да се измами, а втория е 25% по скъп от обикновен артилерийски снаряд но мноого по-точен.САЩ имат Ф-22 и провала Ф-35/ Рашките имат Су-35 и Т-50 първия е 5-, а втория 5+ има втори метров радар премахващ стелта на САЩ

35

Анонимен

преди 9 години

Евалата правя на Румънците, без да се прехласват по глупостите на Кремъл тихо и кротко си развиват собственния добив, от следващата година добива им ще надхвърли потреблението и започват износ, а ние все по глупостите на кремълските рабойници се прехласваме

34

Анонимен

преди 9 години

Руските туристи в Тайланд за миналата година са били 1,6 милиона. Дай боже и ние да сме бедни като тях. А някой от вас ходил ли е там. Щом само самолетния билет струва 1000$ в едната посока.

33

Боби

преди 9 години

До Анонимен 60Пропускаш нещо колега. За да запалиш реактора ти трябва поне 100МВ мощност в продължение на Часове. Разбираш ли че термоядрените лазерни реактори с нормално налягане изискват постоянно захранване примерно 100МВ плюс работно вечество и имат 400МВ топлинна мощност която се преобразува на 300МВ електричество - Като извадим 100МВ за запалване на следващия цикъл остават 200МВ за потребителите. А ако ги нямаш тия 100МВ начална мощност???

32

ЛУД

преди 9 години

Тръба така или иначе ще има защото хората си гледат интересите и нуждите. С нас или без нас все тая. Но с тая политика в момента сме обречени !!!

31

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Жужи да продължи тръбата до Сомалия, където изпитват остра нужда от газ...

30

Анонимен

преди 9 години

Как ще поканят нашите плюнки, нали тези страни ги считат предатели. Заради нашите, страните от централна Европа ще започнат да получава руски газ с две години по-късно и допъпнителни разходи.

29

Анонимен

преди 9 години

Киро ти *** лиси?!Като пишеш по дадена тема поне се ограмоти по нея!Румъния наистина има нови находища от газ и той е конвенционален не шистов!И да тези залежи и позволяват да не внася чужд газ!

28

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Бойкот на гръцки маслини, портокали, лимони, мандарини, домати и всякакви други стоки... - италианските и испанските са по добри...

27

Анонимен

преди 9 години

До кироРумъния не само премина изцяло на собствен добив, а и предложиха на Молдова да доставят от следващата година

26

Панимаеш

преди 9 години

До анонимника дето пише "...Газпром нямал пари!! Чистата печалба само...".Печалбата дето я изкарва Газпром отива в бюджета на Русия и по още няколко "джоба" така, че не им остават толкова много пари. Газпром не е нормална бизнес компания, панимаеш ?

25

Анонимен

преди 9 години

Да правят каквото искат, само Газпром да седи по далече от България, не ги щем

24

Анонимен

преди 9 години

Гърция е яла бой винаги от България,но това не е важно.Важно е да върне българските земи по Беломорието!Договора за управлението на Беломорието е със срок 50 и изтече отдавна.Ако не сте запознати по въпроса ще кажа само че се дават-БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ С БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГРЪЦКИТЕ ВЛАСТИ ЗА СРОК ОТ 50 ГОДИНИ. ТОЗИ СРОК ИЗТЕЧЕ!

23

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 32Предпочитам Президентът да казва истината... - ние плащахме тая цена и когато агент Гоцю се мазнеше на Кремъл...

22

Анонимен

преди 9 години

Газпром нямал пари!! Чистата печалба само за миналата година е 9 милиарда долара, достатъчни да построят цяло АЕЦ! А какво остава за някаква си тръбичка. По милион на километър да им струва само с печалбата за 2014г. можат да построят тръба до Щатите.

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Може би Ислямска държава ще финансира тръбата...