19

SS

преди 9 години

Да се разреши свободната продажба на автоматично оръжие,или 3Д принтери и ще настъпи спокойствие и ред след няколко месеца :)

18

ha ha

преди 9 години

АК 7.62 Ето Ви го решението, стига си блъскахте празните глави. Докато не започнете да го използвате по предназначение, все ще се налага да Ви слушаме оправданията, и да плащаме от празния си джоб за "екскурзиантите" на ALL INCLUSIVE.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ислямизира и *** България умишлено ?

16

Румбо

преди 9 години

До Samo minavamдо 9 Ако имаш предвид,че за убит нарушител се е давало по-голям отпуск отколкото за заловен-не е вярно,еднакъв беше,10 дни.Освен това трябваше да се пишат обяснения,разпити и прочее.

15

Анонимен

преди 9 години

*** е *** и обича да *** на ***.

14

!

преди 9 години

А Р М И Я Т А !!!

13

От чужбина

преди 9 години

Доколкото си спомням имахме ограда и добре охраняема граница. После ни натиснаха да махаме оградите и разградихме България. Сега пак трябва да ограждаме! А до кога ще слушаме какво ни казва някой си отвън??? Нашите "политици" собствено мнение и решение могат ли да вземат? През 90-те нарязахме и много танкове, защото така ни казаха! Други направо подарихме, пак защото така ни казаха. До кога? Я сложете ограда и да се стеля на месо да видим колко желаещи за преминаване ще има!

12

Анонимен

преди 9 години

Няма ограда, която да не може да бъде прескочена, и граница, която да не може да бъде преодоляна, и няма бежанец, който да оцелее сред автоматична стрелба, докато бяга върху минно поле.

11

спокоооо

преди 9 години

Когат прескочат границата ще видят дупки като от бомбардировки гладни и окъсани хора глад и родни простаци шъ съ оплашат дан ги тъпчат с боб за Газ и шъ са ужасят от преспективата да гледат прасета и овце Мерцедеси. И отнова шъ скочат зад граница.

10

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 3 Около 20% от опитите за преминаване бяха успешни(по Тошово време)!Е, не бяха много като количество-все пак се стреляше.

9

Анонимен

преди 9 години

след прочит на първите 2 реда на бай Пенев лапето Милен требе ДА БЪДЕ УВОЛНЕН НЕМЕДЛЬННО!Ми той изул гащите бре.Тая граница няма нужда от такива к'ат негУ... бре.Няма незаменими!Гробищата са пълни с тях!

8

Samo minavam

преди 9 години

ирония,граничарите преди 1990г,се молеха да мине някои да го гръмнат,а сега не може да се сложат картечници по границата,не било демократично.

7

do 2

преди 9 години

Абе прав си, ама сега ако трябва да подържаме същата численост само на гранична полиция както бе преди '89, ще трябва нов заем да теглим.

6

7

преди 9 години

То ясно че оградата не може да ги спре. Трябва стратегия - който го спрат на браздата и върнат добре, който вече е влязъл трябва да му се съдейства да стигне бързо до Румъния и Сърбия без да му се взимат каквито и да е било отпечатъци или данни, за да не могат еурогейците да ни ги връщат после. Едно 5% може наистина да ги задържат за парлама, и после тихомълком да се експулсират. Само така можем да се преборим с проблема, но естествено начело трябва да са българи, а не ***

5

Byzantine

преди 9 години

E хубаво де , през соца как помагаше ? Оф , забравих че имаше и мини , а те имат вълшебното свойство да отказват и най - смелите пришълци ! Поне сложете табели под фалшив флаг , че е минирано .

4

Румбо

преди 9 години

Двойна ограда+минно поле по средата ще реши горе-долу проблема.

3

Анонимен

преди 9 години

"Няма ограда, която да не може да бъде прескочена, и граница, която да не може да бъде преодоляна, коментира пред bTV директорът на "Гранична полиция" Милен Пенев."Тъй ли, а колко прескочиха загражденията по бай Тошово време?

2

ха

преди 9 години

Къде е румъния къде е турция. Камелия, влез в час. Преди да пишеш прочети малко. Що сравняваш румънската с турската граница. *** малоумницата дето си :D

1

ллл

преди 9 години

В тоя сайт днес четох че оградата помагала, сега няколко часа по късно чета че не помагала... абе драскачите журналисти умрели, що не се синхронизирате и да кажете най накрай яджеба за какво иде реч????