60

Анонимен

преди 9 години

veneta. bravo izborite sa mnogo vagni. GERB hte specheliat.Pogelavam pobeda.

59

Анонимен

преди 9 години

Людмила Савчук признава, че именно желанието да припечели повече пари я е накарало да се влее в редиците на онлайн-армията от *** на Кремъл. Задачата ѝ е да публикува в различни сайтове хвалебствени речи за Путин, като в същото време осмива противниците му, пише Business Insider."Путин е страхотен!", "Украинците са фашисти", "Европа е в упадък" 34-годишната Савчук изброи основните идеи, които е трябвало да прокарва в различните интернет форуми, след като откликва на обява за работа.

58

Анонимен

преди 9 години

Ако това твърдение е вярно /на статията/ това означава ,че скоро Б.Борисов отново ще остане без работа.

57

Анонимен

преди 9 години

Всички хайдуци, ГЕРБ, БСП,Атака,ДПС са измътени в един и същи полог, от червената квачка БКП!Това са антибългарски партии, членовете на които са се клели във вярноста към КПСС.

56

Анонимен

преди 9 години

Бодзила!

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 64Селяк, нали знаеш че скоро троленето ще е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!Готви се за пандиза!

54

Анонимен

преди 9 години

Народа бе срещу това, Пеевски да стане шеф на ДАНС. Протести! Следва конфликт между Пеевски и Цв. Василев. Народа е на страната на Пеевски, който влезе в новото НС между шпалир гвардейци. Никой умен и красив не протестира, а доста такива влязоха с него в парламента и кабинети на министерства и агенции. А банкера е подгонен като хъшовете от Първата българска легия. Човекът на Доган победи! Свинята е предпочетена пред спретнатия българин

53

До Борисов

преди 9 години

Започва ремонт на гробищата в София600 000 лв. ще отидат за обновяване на алеитеПрочети още на: dnes.bg/sofia/2015/04/06/zapochva-remont-na-grobishtata-v-sofiia.259693

52

Анонимен

преди 9 години

Помните ли как Доган щеше да го трепе? Тогава се уплаши, вдигна хипертония и се тръшна в лазарета. Сетне имаше план Цацаров и Пеевски да го арестуват и удушат в ареста. Сетне пък не ходел на работа, защото Волен Сидеров стоял на стълбището на парламента с пистолет и палка и го чакал... Сега обаче е курназ и се подиграва на банкера, че не смеел да си дойде!

51

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Изминалия март е...много тежък според Боко за всички политици.Еректората ги кара да...мислят,а те горките няма с какво;горната е...куха,а долната е...празна.

50

Анонимен

преди 9 години

Вълкът козината си мени,но нрава не! Така и Боко Банкянски,мутрата си е мутра!

49

завода

преди 9 години

До Анонимен57И германците умряха......от снях!!

48

ИВАН КОСТОВ

преди 9 години

БОИКО Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ,,,ДА СЕ МАХАТ ЗАЕДНО С ОНЯ КУНЕВА...КОЯТО ЩЕШЕ ДА ЗАТВЯРЯ БОИКО В ЗАТВОРА,,ЩЕХЕ ДА СМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯ = НИЩОООООПЪЛНА ПОДМЯНА И ......ДЕТСКИ ТРИКОВЕ..КАКТО КАЗА СМЕШНОТО ЧОВЕЧЕ ЛУКАРСКИ.РЕФОРМАТОРИТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТЕТО.ИСКАМ НОВА КОНСТИТУЦИЯ И НАМАЛЯНЕ БРОЯ, ЗАПЛАТИТЕ И СУБСИДИИИТЕ НА ТЕЗИ УБИИЦИ НА НАРОДА.

47

Анонимен

преди 9 години

Не съвсем същият образ. Този мутрон сега е малко по спънат, по дебел, контузен и оглупял. Поиска германците да ни направят тук завод за цели коли.

46

РБ

преди 9 години

Защо трябва изобщо да се занимаваме само с Борисов?Няма ли други занимания?

45

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Мутрата не се завръща от никаде той винги си е бил МУТРА.Това че услужливо пиарки му създават приемлива картина той генетично за нормалните хора си е и ще бъде винаги МУТРА!!!

44

що триете бе?

преди 9 години

Хахахахахахахахах!! мине се не мине седмица и уважаемия сайт ни черпи с отново с "институт" Иван Хаджийски. Ххахахахаах!! И кои са аджаба в този "институт"?? червени бетон Петър -Емил Митевчерения шаман и голфър Андрей Райчевученика на червения шаман Първан Симеоновдругия червен шаман и голфър Кънчо стойчевноменклатурния кадър Абрашева...........е те това е "прословутия институт" Иван Хаджийски -червени манипулатори от класа...

43

Анонимен

преди 9 години

Мутрон е еманация на престъпния преход и в момента главна пречка за скъсване с него.Да не забравяме по кое предложение стана гл.секретар-Доган.При предишното му управление Пеевски бе постоянно в неговия и Цецовия кабинет, всички държавни пари бяха в КТБ,защо ли? Някой де е чул мутрон да каже нещо срещу Пеевски защо ли?

42

Дядо Петър

преди 9 години

Скрий се бе, Рапоне!Поне през Страстната седмица ни остави на мира!Или вече съвсем си изперкал ОТ ГЛАД, че постите много се проточиха.

41

!!! 47

преди 9 години

Просто е невъзможно комунист и то *** да има по голямо КПД от 0.28 % .