42

Ред арми

преди 9 години

Борисов и Цветанов. Те трябва да са вся и всьо... В тях трябва да е съсредоточена цялата власт, абсолютната. И изпълнителна, и законодателна и всичко останало. Не им стигна грабеж, не им стигнаха пари... Искат още предателите на България

41

избирател

преди 9 години

Неграмотния червен *** се напъва да прави анализ на изборите ама не му се отдава математиката , защото е учил до 4 -то отделение . По същите правила , защо БСП не е победител , а ГЕРБ има повече избиратели от ДПС и БСП взети заедно . Това е просто червено *** .

40

наблюдател

преди 9 години

ах какви сериозни инициативи на всички ни е ясно че тези работи се решават от мафията превзела властта

39

Анили

преди 9 години

Както е тръгнало накрая май лично Цветанов ще ги спира. То що Горанов, що Цветанов. И двамата на един бог "БУДА Тиквата" се кланят.

38

пуня

преди 9 години

До Kolqakточно така. изборната активност беше по-малка от 50%. дори всички взети заедно, пак представляват малцинството избиратели. ГЕБР имат само 15% от имащите право на глас като свои подръжници. когато тиквата ходи из България инкогнито (не по ГЕРБ събития), той среща почти само негови несимпатизанти.

37

болшевизъм

преди 9 години

Според Търговския закон, никой не може да спира сделки, в които всички страни участват доброволно. Останалото е болшевизъм!

36

Т

преди 9 години

Ох, не мога повече. Що просто не затворите границата и да се свършва. Да си направим тука един лагер, по телевизора да гледаме само Бойко и да се превърнем в една Северна Кореяна Балканите?

35

bu

преди 9 години

Ами за 1 000 000 000 лева (технически) пари които си разписахте Гербери в петък нощо ли няма да кажете Днес.бг.. Само линч на тея кучета ще ни помогне да знаете!

34

77

преди 9 години

Нагъл мошеник!Няма да се изненадам,ако пак се изплъзне от присъдата.Така се случва в жалката ни държава!

33

до 38

преди 9 години

Помниш ли какво казваше Кокинов на Баце, кога ги подслушваха с бръмбарите с Мирослав Найденов? " Този главен прокурор ти си го избра". Оттам насетне си правете изводите и чакайте справедливост, ред и законност!

32

anonimen sapior

преди 9 години

v tozi sait samo atakisti i bsp-ari si pishete i se radvate na pliusovete. umnite hora ne sa v tozi sait. chao,hubav den s gerb

31

тролове - ГЕРБ

преди 9 години

"И Митя Атанасов и Елизабет Петрова са наградени от шефовете на ГЕРБ Евгения Алексиева и Цветомир Паунов за дейността си като *** и манипулатори с екскурзии и почивки и с места в листите "

30

Kolqak

преди 9 години

До избирател-безпартиенАма какво ми се докарваш безпартиен *** герберски! Само такъв като теб може да сложи всички под един похлупак! Повярвай ми повечето които говорят против Тиквун II- ри не са комунисти или социалисти или депесари! Всъщност на нас ни писна от такива като тебе дето изобщо правят разлика между Тиквун и БКП!

29

Анонимен

преди 9 години

The живей!

28

раирана риза

преди 9 години

Е как да го осъдят, като зам. главния прокурор Сарафов заяви в ефир, че е гласувал за ГЕРБ!

27

до 34

преди 9 години

Недей да казваш "чао" щото в края на деня ще гледаш тролския си хонорар през крива спагета!

26

до 32

преди 9 години

Цецо не е следствен, а осъден на затвор престъпник, който обжалва справедливата си присъда!

25

още по-нова идея

преди 9 години

не този, онзи ами направо Папата да ги спира

24

избирател-безпартиен

преди 9 години

Боже господи ами то наистина тука червените *** са много зле. Какво пишат 31 и 32 , просто нямам думи тъпо та тъпо и нищо съществено. А БКП-БСП-ДС говорят за морал , те които избиха над 200 000 невинни хора без съд и присъда , те които си убиха Премиера Луканов и ограбиха народа с фалита на банките . Просто ви казвам чао и си пишете тъпните .

23

1 е повече от 16

преди 9 години

Все ми е едно вече....НАРОД, КОЙТО СИ ИЗБИРА ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ, НЕ Е ЖЕРТВА , А СЪУЧАСТНИК. ---ОРУЕЛ. Но въпреки всичко не преставам да се изненадвам на наглостта на клептокрацията, която ни управлява вече 25 г. и на търпението на простия българин.