49

Анонимен

преди 9 години

Разбирам че и тези ще "приватизират" сума ти пари от преасфалтирането на Тракия и Хемус,но се чудя с какви очи коментират платените другарье тука,като хората много добре помнят и при тройната крадниция как строеше Батко и Братко,колко милиони се изкраднаха покрай водно огледало цанков камък,как направиха Доганчо главен хидроинжинер на България и т.н.Едно е ясно-все ни цицат-онея го правеха тихомълком,партизанската,а тоя-с фанфари и ленти...а ние все сме си същите скъсаняци и при тея и при онея.

48

Анонимен

преди 9 години

Тоз Боцилан толкоз дебел,че като отиде да реже лентичките и те магистралите пропадат.Дали от некачествено строителство,знам ли .

47

Kейн

преди 9 години

Тоя е като старшина в казармата-прави дупки,запълва ги,отчита дейност и се пише майка на ротата-от мен до другото дърво бегом нарш

46

Анонимен

преди 9 години

тиквата се избира купуване на секции,фалшификациии фантомни гласове/ мафия/

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 81"Днес ходих към Панчарево и Кокаляне през Дружба, уж елитни и добри вилни селца близо до София"...........Ходил си ....ай да не казвам къде..........Ама ти се сещаш де. *** скапан!

44

Анонимен

преди 9 години

Добре бе, аз едно не мога да разбера. Всички плюете и лаете по форумите (без разни платени драскачи) във всяка една статия , но кой избра тикувенца, алах ли? И то не веднъж, ами два пъти...просто нямам какво друго да коментирам.

43

Анонимен

преди 9 години

Не само няколко участъци от магистралите и един мост имат нужда от ремонт, а почти цяла България. Днес ходих към Панчарево и Кокаляне през Дружба, уж елитни и добри вилни селца близо до София. Направо изядени участъци от целите платна, трябва или да влизаш в насрещното или да намалиш до 20км/ч. Дупки една до друга, като от снаряди. И това съм убеден си стои от 10-20г. Да не говорим за междублоковите ни пространства- пълни с ***, чакъл и кал. Но нали тиквата отвори 2 метростанции, всичко е 6.

42

срамота

преди 9 години

Е нема по-голем шоп от банкянския! Се той дава, се той прави, кат' Господ е: ребро = мост над Дунав, минискус = магистрала, зъбче = запълнена дупка....

41

pet

преди 9 години

Няма да се косиш бате Бойко,с нашите фирми ще си ги делним пък после каквото стане!!!

40

ХХХ

преди 9 години

От 16 милиарда 1% е 160 милиона ....само 1% .....100 милиона са около 0.6,7% ....само толкова ли не ви се досвидяха ? Та от винетки прибирате по около 200-250 милиона ! Как така все пари няма и магистралите ни са като в Камбоджа ?!?

39

Тео

преди 9 години

До ДимитровТака е, никой не говори само за покритие. има си и куп други неща, но тази цифра ми се струва ... нереална. Колкото до Германия - имал съм възможност на живо да видя как се строят магистрали и разликата е в дебелината на чакъла и асфалтовият слой. В Германия чакъла е минимум 40 см. и асфалтовият слой 25 см. За качеството на настилката - не съм вещ, но цените за строеж на едни и същи съоръжения в България и Германия са съизмерими, а качеството ... без коментар.

38

Анонимен

преди 9 години

Той ги строй,той ги поправя ,ВИЕ плащате

37

Анонимен

преди 9 години

Ей, няма почивен ден от този самохвалко!

36

до 58

преди 9 години

В Германия още стоят на Хитлер пътищата, защото са направени както казваш. Но сега комисионната е 50-60% и не ни е по-евтино на нас, а на строителя, който се чуди как с 40, 50 % от парите да се оправя. Така е с абсолютно всички държавни поръчки у нас в последните години.

35

Анонимен

преди 9 години

Бе то едно станишевче с меки китки отмъкна милиони и си купи замък в Швейцария да вие се чудите колко е отмъкнал Орешарски.

34

V

преди 9 години

Гадна *** мутра лъжлива, отврат!

33

anonimen

преди 9 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ ЛЬЖЕЦ !!!! СТРЕМИ СЕ ДА ОМАЙВА ХОРАТА !!!!!

32

_|_

преди 9 години

Ми то почти всичко ни е в окаяно състояние, а от тоя само сланина може да се къса..

31

Х

преди 9 години

Ние сме егати богатата държава! 35 милиона за ремонт на "Аспаруховия мост" - значи мостът сигурно ако го строим сега ще струва 350 милиона! 100 милиона за ремонт на 90 км., ако сега ги строим на голо поле ще струват 500 милиона! С каква лекота раздаваме едни милиони... на едро!

30

Анонимен

преди 9 години

Строй ги некачествени, а после ремонтираш , оборот да има ;)С живо месо ама на прегърбеният и беден данъкоплатец