7

Анонимен

преди 9 години

Нормално е за чалгаро-гербераската сюрреалност в която живеем...Разбира се и виновна ще е чистачката, а "проверката" ще покаже, че всичко друго е наред.

6

Анонимен

преди 9 години

Повечето собственици на хотели или заведения в БГ са или бивши комунисти или деца на бивши комунисти.Техния манталитет е манталитета на комунистическия стол за хранене. По-старото поколение знае какво значи тази фраза.

5

Анонимен

преди 9 години

*** бизнесмяна, който е алчен, крадлив и уреден некадърник,е решил да забогатява и на гърба на децата. Вероятно са им предложили за храна, неизяденото от нова година. Ето заради това никой не им стъпва в скапаните хотели и ресторанти.

4

БСП

преди 9 години

БСП ПОБЕДА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!

3

Анонимен

преди 9 години

Причината за това е следната: Българския хотелиер или кръчмар щом види деца и гледа да пробута застоялата храна. Знае, че от децата пари няма да изкара, пък и да ги отрови едва ли някой ще протестира.

2

Анонимен

преди 9 години

NE POCIVAITE V BALGARIA--BOIKO BORISOV LAGE.DEZATA SA V INFEKZIOZNOTO OTDELENIE,ZASHTOTO I HOTELA I RESTORANTA TRIABVASHE OTDAVNA DA GI ZATVORIAT.SEGA NA LABORATORIATA SHTE IM KIHNAT PARICKI-PODKUP I VSICKO E TOCNO.ZARAZATA E PRISTIGNALA OT KENIA S VIATARA I MUHATA CC

1

Анонимен

преди 9 години

И после - почивайте в България!