13

Анонимен

преди 9 години

леле 8000 висши чиновници със висши заплати докато народа гладува!!!!

12

Кирил

преди 9 години

та на ли Вие крадете кого ще проверявате или създавате пак работни места за свои хора стига ялова администрация

11

РБ

преди 9 години

Борба с "нашата" корупция не може да се води!Нали си е на нашите хора,как да сме против тях!

10

шшш

преди 9 години

Първо вземете под наем достатъчно съдии от ЕС, за да има някаква надежда, че това може да се случи.Няма съдия от ръководния състав на нито едно съдилище, който да не е свързан с корупционните кръгове. Как се става съдия ВКС, ВСС и т.н? Това го знаят децата в яслата .Нищо няма да излезе, само ще хрантутим още чинивници

9

Анонимен

преди 9 години

В САЩ за "подсказване" учител я е вкаран 20 г. в затвор!?/не го удобрявам/А у нас простакът -връзкар си купува фалшва диплома и с нея става МИНИСТЪР!?НИКАККВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА НИКОЙ!А ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И Т.Н СИ БЪРКАТ В ... И СЕ ПРАВЯТ НА РАЗСЕЯНИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ САМО НИЕ ОТ И.ЕВРОПА ОСТАНАХМЕ С ПОРОЦИТЕ НА КОМУНИЗМА,НАСАДЕНИ НИ ОТ СССР.

8

Анонимен

преди 9 години

И какво излиза-крадеца вика дръжте крадеца.Смех,смех....

7

ДОБРЕ

преди 9 години

дрън - дрън още малко и депутатите сами ще си сложат примката на бесилката... ако ме разбирате

6

Анонимен

преди 9 години

На Бг,рибата главата не мирише тя направо е изгнила няма я никаква.

5

ха-ха-ха

преди 9 години

Тия да не са решили ритуално да се самообезглавяват??? Не ми се вярва. Че те ако хигиенизарт *** глава на рибата ние без жив партиец ще остане :). То след Боко, Станишко, Цонев, Пеевски и Доган трябва да изчистята самата г-жа Йес и тоя брадатия.

4

Анонимен

преди 9 години

То вече дори да си корумпиран,като видиш кой ще бори корупцията,първо ще те напуши един смях и после ще въздъхнеш облекчено,ще махнеш небрежно ръка и ще погледнеш поредния клиент в ръцете...

3

гошко

преди 9 години

Браво, свестен човек в тоя, дано му позволят да си реализира идеите.

2

Исмаил

преди 9 години

"Мечтаем за Крали Марко, който да дойде и със замах да свърши всичко."-ама Крали Марко помагал на османската армия и загива при битка на Косово поле.

1

...

преди 9 години

"хигиенизация" - тцтцттц...За да не се вмирише рибата, главата се отрязва!!! Ние ще я хигиенизираме, сигурно с препарати, за да не мирише. Демек - ще зацапваме и замаскирваме очевидното, за да не е толкова очевидно, но миризмата определено ще си остане.Дори и в Румъния, с която до известно време се съревновавахме, вече ни подминаха и по този параграф. Имат политици в затвора. А нашите къде са? В парламента, дори и осъдените...Няма да се оправим, това е.