235

Прост народ

преди 9 години

До АнонименПутин е политикът с най-високо IQ в днешно време! Ако вярваме на американската пропаганда той е безмозъчен чукча с психични отклонения и фатална болест... Пак ако вярваме на американците Той отдавна трябваше да е атакувал или може би НАТО го спира? Това НАТО е жалка пародия бих казал няма такова нещо като колективна отбрана. "Колективната отговорност, е като индивидуалната безотговорност"! Путин може да взима решения, НАТО може само да предполага!

234

Гложанин

преди 9 години

Ми ако ни окупират ще се вдигаме. А рия войски в Ново село какви са, ослободителни ли. Банките, Тецовете и монополите дето ни ги купиха и ги цедят да не са ни ослободили нещо мнофо много. Това е новото робство, икономическо, демек демократия и свободни пазари, а всъщност ..... Дълго е много, кой разбира разбира

233

Анонимен

преди 9 години

До Гложанин Ако руснаците решат да ни окупират, пак ли "никога срещу Русия"?

232

Анонимен

преди 9 години

До *** народСпоред тебе ако Путин е загубил всичко, логично е да унищожи света, така ли?

231

Гложанин

преди 9 години

Никога против Русия! Ако е обучение и тренировки добре, в противен случай чуждите войски вън от България.

230

Прост народ

преди 9 години

Деца не се карайте простичко е! Всякакви анализатори Ви обясниха, че ЮСА няма да тръгне да се бие защото ще изчезне безследно и много бързо, докато Русия е много голяма и по-трудно може да се атакува. Оназ големата бомба(САТАНА) пази мирът на земята. Запитайте се ако Путин е агресор и е изгубил всичко, какво го спира да унищожи света след като има това оръжие? Отговорът е простичък не Путин и Русия е агресора, защото нямат интерес докато американския долар има голям интерес от конфликт в Европа!

229

Шоп

преди 9 години

Да, поправям се. Ако франсетата им бяха продали Мистрал - това са 40 атакуващи хеликоптера на 5-10 мили от нашия бряг, тогава можеше да е по-сериозно, но сега са като вълк с избити зъби.

228

Byzantine

преди 9 години

До ШопБългарска армия няма ! Има 20 к банкоматчици , половината са жени ! В момента в който стане конфликта тея ги пиши напуснали ! А тези *** на снимките са стари , не знам от къде го измислиха това "модерни" , май много фантастични холивудски бози са гледали . БМП и БМД са класи над тях .

227

Шоп

преди 9 години

10 000 човека никак не са малко. 10 000 българи + 1000 американски + съответната техника са съвсем достатъчни да смелят 1000 зелени човечета. Едва ли руските фашисти могат да изнесат по-голям контингент тук.

226

Анонимен

преди 9 години

Шопе, то наща армия има 10 к. и в т.ч. 5 к. са жени. Голямо отработване ще има, да знаеш. Тъпо, малоумно копиленце, тии!

225

Шоп

преди 9 години

ПРО радар на Калиакра, ракетна фрегата, поне една ескадрила ф-15, една ескадрила АН-64,танков батальон Абрамси и пехотна бригада.. И да отработват съвместни действия с Българската армия.

224

bulgar

преди 9 години

Имах пред вид Satan или на руски Воевода.)

223

Анонимен

преди 9 години

Украинец, що си не идеш в Украйна да воюваш с империалистите, а кисиш в България, да ми даваш наклон , мм?

222

Шоп

преди 9 години

Трябва да се даде ясен знак на руските империалисти, че лабаво НЕМА.

221

bulgar

преди 9 години

Devil bless usa!

220

украинец

преди 9 години

Нашите ***-*** и комуноидите,които още се надяват да се върне СССР и комунизъма ще трябва да разберат че при световен конфликт -неутрални няма.България не е неутрална и никога не е била неутрална.Англосаксонския свят-начело с Велика Америка три пъти спасява света от трагедии и катастрофи забъркани най вече от Германия и Русия-Първа световна,Втора световна,фашизъм,комунизъм,холокоста,архипелази Гулази и прочие.Ще го спаси и сега. God bless USA !!!

219

давай

преди 9 години

Пияните руснаци да извадят Курск срещу НАТО.Опа забравих,че те норвежците им я извадиха.

218

Райна

преди 9 години

До украинецСъдейки по коментара ти се радвам, че не ме разбираш...

217

украинец

преди 9 години

До Райна-----В очертаващия се световен конфликт има две страни- Русия и Северна Корея от една страна и САЩ,ЗАпадна Европа,Канада,Австралия,Япония и целия останал свят от друга.Та нещо не разбрах--коя е грешната страна ???

216

смок

преди 9 години

Малко е. Трябва още да докарат. ЦРУ да се включат и те за да могат да гътнат *** поддръжници на петата колона у нас. Баси, мед ми капе на душата като гледам как се гърчат червеите с руско самосъзнание във форума.