19

Пешо-Електрото

преди 9 години

яз съм го изобретил отдавна, кат съ вържа направо на жиците на стъбла до къщата и на мен ми е безплатно, че и на комшии давам. А сего сериозно: поредното перпетумм мобиле изобретено у нас! Явно дипломата му е менте.

18

fsb

преди 9 години

моите почитания към такива хора, но да не забравя, че има много заинтересувани от САЩ, службите и къде ли не, такива открития да не виждат бял свят... затова да бъде много внимателен и да не се хвали на ляво и дясно... иначе евала на човека!

17

Анонимен

преди 9 години

Като е физик, да пусне една научна публикация за тая магическа смес вместо да вика жълтите вестници...

16

antiES

преди 9 години

жалко,поредното изобретение което няма да види бял свят

15

Анонимен

преди 9 години

Тез, дето пишат, че е шега за 1ви април - сбъркали сте, това го има в други източници отпреди седмица. В днес.бг са го пуснали чак днес :)

14

ДД

преди 9 години

Точно тук в този вестник, един преди време, пак от някакво бг село бе изобретил перпетум мобиле. Друга една ***, размаза световната фармацевтика с цяр за рак - бг инфалтилна общност бе добре информирана от 24ч и за това. Сега още вече имаме ***-физик който изобретил пак поредната глупост....Абе ***, научете се да гледате домати и краставици първо, а ако въобще имате някакъв интелект - научете се да не се опитвате да изумявате света с него!

13

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

Честит Първи април

12

Анонимен

преди 9 години

Точно такива хора променят света.Учевидно коментиращите в този форум са част от зомбираната тълпа робуваща на кланове и олигарси.

11

бубс

преди 9 години

Пфу, фанах се :)

10

Анонимен

преди 9 години

като пропуснем датата ..."вечна батерия" е странно словосъчетаниеако нещото произвежда ток, по-точно е да се нарече генератор

9

Льольо

преди 9 години

Е ся им разказахме играта на ЕРП-тата :D :D :D

8

Анонимен

преди 9 години

Хахах 10 човека са толкова *** че да не проумеят шегата! Честит първи април!

7

Анонимен

преди 9 години

Батерията от галванични елементи е изобретена преди повече от 200 години. Този човек не е измислил нищо ново, просто е създал галванични елементи с подръчни материали. Елементарна батерия може да направиш и с помощта на картоф и два забити в него електрода от цинк и мед. Но това не е нещо ново. Спомената в статията батерия използва химичната реакция между отделните елементи, за да генерира електродвижещо напрежение. Така, че тя не е вечна и не може да бъде такава.

6

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Коя дата е днес...

5

dp

преди 9 години

Е това е, напред към бъдещето по пътеките на изследователите от 18-и век.

4

23

преди 9 години

То точно това е проблема. Практическото реализиране на една идея. Целият принцип може да е доста добър, но практическата реализация да среща проблеми. И студеният термоядрен синтез е една хубава идея, но практическото му реализиране така и не се осъществи.

3

Анонимен

преди 9 години

bog da pasi choveka, zashtoto NIKOI ot glavorezite v sveta niamat interes za tova izobretenie.

2

Хм

преди 9 години

Намирисва ми на нещо като ало измамник.

1

Алекс

преди 9 години

Не че е невъзможно ама съм скептичен. Всеки който нарича проводимата среда "магическа смес" ми се струва не особено рентабилен защото повечето физици говорят за елементи вместо за материали като саждите. :)Но пък ще поживеем и ще видим.