40

Анонимен

преди 9 години

Милата животинка, горката! Този народ не е с всичкия си! Горкото има мутация и психопатите знак било- Антихриста! Алоуу шизофрениците от острова да си изпият розовите хапчета и да мирясат!

39

Анонимен

преди 9 години

Така е,да не мислите че в Русия няма аномалии от тия техни оръжия?И там има уран и всякаква друга отрова от изпитанията им на оръжие и като знаем какви са мърлячи трябва да ви е ясно за какво става на въпрос.

38

Анонимен

преди 9 години

оооооооооооооо САТАНАААААААААААААААА ТИ СИ НАШИЯТ ВОДАЧ!

37

бай Тъпчо

преди 9 години

Ееее абе как тъй ша са омеши човяк с офца бе,то тука квото и да стане сички за туй си мислат...Туй става от отровите в земята и тревата дет никне от ней и я яде добитъка и водата дет пий ама най-вече офци и кози си объркват генат а крави и общо говедата не са изчанчват ама може на хора дет ги ядат после им предедат туй та техните дяца са изродат.Видите ли,че все в оня край стават тез неща-Дегестана,Киргизстана и най-вече в големата Индия дето е на първо место по дефектни животни и човяци...

36

Анонимен

преди 9 години

Погрешен завой 8

35

до !!!

преди 9 години

Добре, всички разбрахме колко си потресена и отвратена. Ти си единствената, която е потресена и отвратена, а останалите са ***. Браво, ти си наша гордост!

34

хе хе

преди 9 години

Ей Днес.бг в Дагестан са мюсулмани. Какъв антихрист бе?

33

Чобанов

преди 9 години

Овчаря да ползва контрацептиви, щото вижте ква контузия се е получила, братя и сестри!

32

!!!

преди 9 години

За феновете на ***, да споделя, че местният ветеринар обяснил, причината най-вероятно е, че стопанинът е предозирал овцата с витамин А. Хм, интересно обяснение.Въпросният пък стопанин обяснява, че първо щял да получи удар, а после се размекнал, обяснявайки, как агнето било истинска красавица и не би го продал, за да я изяде някой или пък на местния цирк, който искал да я купи, за да го показва тук и там. Чудя се кой ще му отреже главата и ще го изяде! Задължително да има новина, моля!

31

Ангел

преди 9 години

На това агне баща е неговия стопанин!!!

30

!!!

преди 9 години

Добре! О, радвам се! Усмихна ми се слънчевия ден още повече,когато видях на първа страница на днес.бг стоп кадър на видимо овча глава с човешки черти: какви очи, какъв език! Това е толкова невероятно и толкова вдъхновяващо! Пуснах си и видеото! Прочетох и коментарите под него! Хората са впечатлени и смятат, че това е НЕЩО, което задължително трябва да се види! ПС Моля, скъпи деца, скъпи ***, не пробвайте това с овцете на дядо си! ИЗРОДЩИНАТА, скъпи копипейстърчета, не е НОВИНА! Навсякъде е!

29

Анонимен

преди 9 години

Да живее фото шопа! Оле!

28

мадафака

преди 9 години

Ееее това ми прилича на рапоня от филма "Отмъщението на Били козлето". Сто процента дагестанския ***, пиян някоя вечер е тъпанил овцата и те го те, резултата. Само не съм сигурен, дали може човешки сперматозоид да оплоди овча яйцеклетка, ама то какви ли не чудеса стават в природата.

27

Варна

преди 9 години

Ужас ! Иначе антихриста е ясно вече кой е.

26

чукча

преди 9 години

абе, а за офцата има ли сведение кой я забременил, всъщнос?

25

мда

преди 9 години

Мен ми направи впечатление, че майка му си го харесва независимо от това как го приемат хората :) вижте как си го "гушка"

24

до 30

преди 9 години

Не, коментарът ми изобщо не казва това. Научи се да четеш, не бъди чукча.

23

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега да си оправим заглавието, първото и последното изречение, защото това не е агне. Даже не е и от "Мълчанието на агнетата".

22

!!!

преди 9 години

23, от коментара ти разбирам, че подобни новини ти харесват и независимо какво ти снасят като информация ти си готов да я приемеш. Всеки с критериите си за смисленост.

21

Анонимен

преди 9 години

Ако беше черно и имаше рогца е абсолютно Мефистофелче ;)