29

Членска карта №7

преди 9 години

До АзИ МОЛ-ове има за циците... Макари от скоро!

28

Членска карта №7

преди 9 години

С морала на руския народ всичко е ясно!Дайте нещо за икономиката, че да имате повече поле за маневриране!Чичко Шорос няма да ви плати много с тези мекушави нападки по адрес на Русия и всичко руско!

27

Аз

преди 9 години

Чета коментарите и разбирам, че се пише, заради самото писане - да се изпусне парата някъде за нещо. Ходили ли сте изобщо на опера някога? Това не е чалгатека, където е за предпочитане певиците да са голи до кръста! Конкретната институция, за която става дума, е държавна и е нормално държавните служители, включително оперни певци, да не се събличат на работното си място. За циците си има частни инвеститори на стриптийз барове. Никой не ги забранява, но не с държавни пари, без значение държавата.

26

Анонимен

преди 9 години

Поставянето на спектакъла Исус Христос Суперстар на Бродуей, Ню Йорк (най-населения с евреи град в света) предизвиква множество обществени спорове и противоречиви оценки, като става причина за протести от страна на много религиозни групи. ----------Виждате, че дори в САЩ, такива извращения с изкуството не се толерира, но за Европа всичко богохулно е угодно.

25

Членска карта №7

преди 9 години

до 26Да много взривиха, но и много останаха. И не ги взривява народа... Важното е, че днес църквата им е с достойна позиция!!!

24

Анонимен

преди 9 години

Канибалите с *** говорят за морал и богохулство ! Пародията е пълна ! Русия е избила хиляди християни и продължава с убииствата

23

Анонимен

преди 9 години

До 26Така им е наредено от ЛилиПута в мАсква. Да скачат като марионетки на площада за няколко рубли без дори да знаят (в повечето случаи) какво правят там.

22

Той е

преди 9 години

До Великият мастурбаторТова,че рускините са разкрепостени,няма общо с Путин,или който и да е покрай него!Все пак,ако погледнете историята на Русия,най-вече от 20 век,ще видите,че тя води 3 големи войни,в рамките на около 30 години - ПСВ,Гражданска,и ВСВ!Човешките загуби са около 50млн,в огромния си процент са мъже!Това е рязко нарушен баланс,който,няма да се възстанови скоро!Затова и жените им са така "дашни",и се разселват по цял свят!А те са сред най-красивите изобщо!

21

Анонимен

преди 9 години

До Пешкололита е писана в уса , колкото до мъртвите души - еми то за това душите са мъртви бе ....

20

Членска карта №7

преди 9 години

До ПешкоНе е нужно да се горят книги!Но всеки който изопачава книги и опери, трябва да бъде поставен на мястото му... Тоест далеч от кокпита на самолетите от гражданската авиация!

19

Анонимен

преди 9 години

Аз пък само се чудя - Тоя народ дето 70 години взривяваше църкви и вкарваше в затвора хората, дето само са погледнали църква, как изведнъж стана толко набожен?

18

Пешко

преди 9 години

Мачкай еврогейовете. Очакваме обаче целомъдрие докрай - изгаряне на книги или поне да се махнат страниците с развращаващи любовни сцени - например "Лолита" да се изгори, а в "Мъртви души" има непристойни пасажи с нечисти помисли на главния герой.

17

Членска карта №7

преди 9 години

Само да добавим, че постановката няма нищо общо с операта на Вагнер и е една содомитска измишльотина. Жалко че, в България нямаме Патриарх и свещенослужители, които да изведат народа от чалгаджийското блато в което ни вкараха евроатлантическите ни партньори...

16

Анонимен

преди 9 години

Руската църква обаче не видя причина да се скандализира заради онова детенце в Сибир които бе изоставен да живее с животните в гората години наред и след това парадиран из местните медии заедно с животните.

15

Анонимен

преди 9 години

До 18Тук да не ти е Русия, че народът да е толкова пиян да не прави разликата между мъж и жена.

14

Анонимен

преди 9 години

До 14Руснаците са последните хора на планетата които имат право да дават "морални" уроци на другите. Рашката след себе си е оставил само разруха, глад, мизерия, колхозни лагери и радиоактивни облаци.

13

Анонимен

преди 9 години

До иттттититТова, че веднъж годишно някакви са 20 гея парадират в центъра на града не ми пречи на ежедневието толкова колкото да живея цяла година в руската колхоза *** с разни канибали и пияни милиционери.

12

До 3

преди 9 години

И това е вярно, но в тази "опера" Христос цялото първо действие го "прекарва" в бордей, с полуголи *** и всякакви щуротии. Това в Библията го няма, нали? Виждате ли, това било "виждането" на режисьора??!! За такова "виждане" да му дадът един билет за там, за холивуда, там обичат такива ***.Колкото по-откачено, толкова "по-модерно".Не е модерно, а безмозъчно, понеже вече не могат да измислят нищо друго и най-лесно е да се върнат към първобитните човешки страсти.Защо ти е акъл?

11

Анонимен

преди 9 години

А сега дайте да помислим: Виждате афиш за предстоящата опера. Купувате билети и отивате цялото семейство, с децата. И изведнъж голи актьори започват да се размотават по сцената. Как бихте се почувствали? Тогава коментирайте морала на руснаците.

10

иттттитит

преди 9 години

Вие нали имата гей паради и педофили--какво ви интересуват руснаците????Вие нали сте "ФЕШЪН" пък те нека са изостанали......