29

Илко

преди 9 години

Кризата е само за нас!

28

Анонимен

преди 9 години

Тези хора от глад ще ги уморите.Какви ордьоври,какви скариди.Я им дайте по една мешана скара и туршия,че по им приляга.

27

Анонимен

преди 9 години

Е ДОБРЕ ДЕ,НАЛИ БОЙКО КАЗА СТЯГАНЕ НА КОЛАНИТЕ..АМА САМО НА НАЩИТЕ ЛИ???

26

Анонимен

преди 9 години

ЩО???ако ядът боб и сланина кво ще им стане?я да видят ние какво ядем,е това ДА ядът и ТЕ,щото чааак тогава може би ще ни повярват че сме бедни

25

Анонимен

преди 9 години

А защо само 12 годишно, може и Роял Салют 21 годишно, нали не го плащат те ?! ***, случайно домогнали се до върха.

24

КОК

преди 9 години

нали да подкрепяме БЪЛГАРСКОТО да ядат КАРТОФИ ДОМАТИ и 12 БЛЕК РАМ УИСКИ деаа продажниците НА СЪД И В ЗАТВОРАААА

23

KOK

преди 9 години

предлагам да вземат ЛУБИЦ на работа като втори пилот

22

Валентин

преди 9 години

В тия 48 хил. лева трябва да заделят пари и за една яка и здрава ГЕГА да я подпират до вратата, та които им дойде на гости да ги лубути по СВИНСКИЯ им гръб и *** и празна кратуна. Ама ЯКО и без жалене, бой до де не могат да дишат.

21

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Техниката на управление. Не може един голтак да управлява. Задай си въпроса за какво са всички тези дворци-резиденции, скъпи тоалети, луксозни кабинети, приеми, кортежи т.н. салтанати на властта.

20

ля ля

преди 9 години

мен би ме било срам ако народът които водя и управлявам едвам си купува кокали от магазина за да разнообрази храненето си а аз да съм в "лукс" по български точно защото всички знаем какво е нашето качество и качеството на храна и приготовление в другите западни страни на които подражаваме!!! резилцирк - искам още такива статистики и извадки да показвате!

19

Анонимен

преди 9 години

алооо властааа-НАЛИ НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ СТЕ НЕДОСТИЖИМИ?ако това е вярно,то как не ви е срам бе ***???скариди,уиски...нашите родители и ние мизерстваме,абе ние сме си виновни,че не ви изметем пък да става каквото ще..

18

БОРИСОВ СЪМ

преди 9 години

СТИГА МИ ГЛЕДАХТЕ В ПАНИЦАТА...СТАВАЙТЕ ОВЧАРИ..СЕЙТЕ КАРТОФИ...АААА ШЕ ВИ Е...А ЛОШИЯ МАТРИАЛ

17

Тиквун не пие евтино

преди 9 години

Вие какво искате? На Тиквата аверчетата да пият евтини питиета ли? Още малко ще искате и Бистришките тигри да не ползват самолетите за такси... Хайде по-скромно. Вие гласувате за тези добри и честни хора, затова сега ще си траете.

16

Бобката

преди 9 години

Време е вече да ги обесиме на площада тия ***.

15

Гочо

преди 9 години

Лондонски джин, руска водка, 12-годишно шотландско уиски,-----------------------------------------------------------------Това трябва да е в заглавието.

14

Анонимен

преди 9 години

До Възмутенми ти не разбра ли досега че тоя сайт не става?

13

BG

преди 9 години

Уискито е Made by Цар Киро. С етикет "12 годишно".

12

Анонимен

преди 9 години

Прочетох внимателно статията! Възмутен съм!Е как може да има и "Руска водка"! То бива политическа некоректност, ама това минава всякакви евроатлантически граници и обрича българите на презрение от носителите на западните ценности!Веднага протести, #КОЙ сложи "руската водка" в самолета на властта, а умните и красивите да се разпръснат на пистата на летище София с плакати "Руската водка ограбва бъдещето на децата ни!"Засрамете се! Руска водка? А-маха!!!

11

Възмутен

преди 9 години

Възмутен съм от безпричинната цензура, която се налага в този форум. Трият се коментари, в които се изразява недоволството от това поредното безобразие на политиците. Освен това във въпросните коментари няма нито обидни думи, нито някакъв друг повод за нарушаване на описаните правила на форума.

10

Черен дявол

преди 9 години

Тези 50 хиляди за плюскане дано ги вземат от бюджета за поддръжката на самолетите. Та белким някой ден чуем благата вест за разбил се самолет на българската власт.