134

Анонимен

преди 9 години

А на бас, че антибългарскиата БХК изобщо няма да се включи да защити българите от расистките изказвания на любимия си етнос. И все пак не си преместват офиса във Факултетото, а седят сред расистите българи

133

Анонимен

преди 9 години

Единственото решение е окончателно решение

132

Делян от Сливен

преди 9 години

Хора не ми пука какво казват някакви абуригени за кайма и ***!Проблема е огромен..с тая напаст!Разберете го!Не пресилвам нещата може би с тоя етнос точно в Сливен сме 50-50 и прогресивно НАМАЛЯВАМЕ! До кога ще позволяваме тая напаст да ни мачка?Ние ли сме най-скапаното поколение от 1350г? Задавам отговори!Не се правя на велик пред лаптопа,но проблема ще ескалира точно в Сливен до 2-3г.,запомнете го!Имам приятели, които купуват оръжие масово и аз ще го направя!БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!

131

Анонимен

преди 9 години

Във селата и малките градове е страшно.Няма страшно скоро ще стане за тях тясно и ще идват на тълпи и при вас софиянци.Вие си мислите че ги имате много елата в провинцията или отидете на село и ще видите че совата не е това което е направо става Туин Пийкс.

130

Анонимен

преди 9 години

Купете си орьжие ще ви трябвя.

129

Васо

преди 9 години

Ако ни "пожалят" ще живеят дълго. Ако ни направят на кайма ще има неколко деня тумба, лумба и после са обречени на гладна смърт. Къде го сега Хелзинкия комитет да им разясни тая проста истина. Или Местан.

128

selo Gradsko

преди 9 години

Infinity Love kocek ste ima iznenada utre! kmeta sha puska kocek sled kocek do 22 chasa. darvena skara kebapcheta! shumenska bira - svetla i tamna! Karandila jazz band!

127

koi

преди 9 години

shte vidim utre kakvo shte stane , v fb mnogo se zapisvat (nad 1700) no utre shte si proli4i koi e silen na Clikove i koi na DUMI

126

Мария Чернева

преди 9 години

Българи, научете се да стреляте, купете си законно оръжие.Кой както иска и може, но скоро ще ви потрябва.

125

Райна

преди 9 години

Странна посока придобиха нещата, нали? Докато генерации наред, на едните деца им беше втълпявано и до смърт повтаряно,че само тогава имат шанс да са щастливи възрастни, ако учат, многостранно се развиват,спазват хилядите норми и станат полезни за обществото, други деца масово ги оставиха да следват биологичното си изродяване без задръжки и да се кълчат и щракат с пръсти безгрижно.Сега първите са полезни за вторите и се задушават от задължения,а вторите...Само един въпрос: кое е по-извратеното?

124

умерен

преди 9 години

Бе кви протести еее? На дръвника, после карантиите на свинете и тва е...

123

Един млад човек

преди 9 години

Думите им не са ми обидни, защото те нямат нито моралното, нито нравственото, нито интелектуалното ми ниво. Това, което ми е наистина обидно е, когато всеки месец ми удържат една не малка сума пари, които съм изкарала с работа и честен труд, а след това като отида на лекар, само вдигат рамене и ми казват: "Ами... това не се поема от здравната касата. Ще трябва да платиш." Докато в това време те получават всевъзможни помощи, а не дават нищо в замяна. Болно ми е, че живея в такава държава!

122

сливен

преди 9 години

31.03.2015 от 17:30 ...пред паметника на Хаджи Димитър!

121

Ъц

преди 9 години

Западния либерален модел на псевдодемокрация, унищожава нравственните и морални устои на европейската култура и традиции.Вече не мнозинството, а малцинството, все по-често налага политическия и обществен курс и модел на живот!

120

мръсен циганин

преди 9 години

До 150 Провери раждат в Англия, но това не се прави национален проблем! !

119

jv

преди 9 години

искам да мога да избирам за кого да се използват моите здравни и осигурителни вноски, както и данъците ми.Не искам да издържам никой, който по-цял ден се размножава, проси,краде и след това пак има претенции.Аз за моето дете не взимам нищо, но издържам 10 най-малко и то родени от други деца.

118

HHimler

преди 9 години

Auschwitz Treblinka und andere mnogo dobri zavedenia za integracia na na6ite sanarodnizi tam 6te se zapoznaiat s kulturni cennosti na Evropa 6te jiveit v lux I niama da rabotiat te nail tova iskat samo tam e istinata za tiah

117

Анонимен

преди 9 години

Как може 11-годишно дете да ражда? Къде по света има такова нещо, това си е чисто престъпление и педофилия. Ако беше станало в българско семейство, сега "съпругът" щеше да лежи по затворите. Какви са тия двойни стандарти - за едни важат законите, за други не. Какви традиции, какви глупости..И ако ви направи впечатление от репортажа, на въпроса защо раждате към млада *** - "Ами како, щото нема какво друго да праим", а как ще ги издържате - "Е ми то държавата.." долна ***

116

ЧервенЦиганин abroad

преди 9 години

Въобще не си направих труда да прочета нито статията, нито безполезните ви коментари. Вие, плюещите не се различавате никак от онези ***, които вчера крещяха "българите на с---н". Проблемът се корени дълбоко и няма как да се разреши с насилие. Нужно е, на първо място да се отстранят онези *** с фалшивите дипломи крещящи "интеграция", присвояващи парите за интеграция и с тази задача да се заемат хуманни хора, НЕцигани, по възможност и НЕбългари.

115

Анонимен

преди 9 години

Ех сега разбирате ли, че лудия Хитлер все пак е имал право за някой работи ....