6

Иванчо

преди 9 години

Тук не става дума за решение дали да се спрат животоподдържащи апарати или не. Очевидно това решение е взето от близките на пациента. Става дума за вече след като бъде спряна апаратурата дали да погребат органите с тялото или да ги предоставят за ползване. Това е. Но аз се чудя ЗАЩО питата роднините след като в закона сме написали че ако няма изрично ОТКАЗВАНЕ от донорство (отразено в здравната книжка ), то се приема че съм съгласен да бъда донор. Мое лично волеизявление. И не е нужно друг да е

5

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА УМРЯЛАТА :D

4

до momo

преди 9 години

Това ли успя да напишеш, да осъдиш неописуемото благородство на това семейство, в най-голямата си трагедия решили да помогнат на няколко други семейства, които с години чакат за шанс да живеят нормално?!? Да си човек, стана най-трудното нещо на този свят. Вселената не забравя и доброто и лошото.

3

Momo

преди 9 години

Да, съгласен съм, но определено бих го направил поне колкото мога.

2

Анонимен

преди 9 години

do 1Momo, не всички хора могат да си позвоялт да гледат в болница свой роднина изпаднал в кома месеци наред. Не всички са с доходите на Шумахер.

1

Momo

преди 9 години

Благородно решение, но аз не бих го взел.Има случаи, когато хора отписани от живота се събуждат след години без последствия и не мога да си представя как ще убия някого, когото обичам.Или поне бих поискал независима оценка и изследване от поне още двама лекари от чужбина преди да кажа "Добре, отваряйте и вземайте каквото ви е нужно".