191

ukrainec

преди 9 години

До коко---------------За съжаление в Украина има към 8 милиона руснаци (***),явно си попаднал на тях,а си ги мислил за украинци.Другия път като срещнеш някой украинец,го питай каква народност е.

190

Рамазан

преди 9 години

Само *** сладко си чопли носа и люпи слънчогледа пред телевизора, като гледа поредния турски сериал и слуша новините на турски език.

189

SS

преди 9 години

Украински май вдигна кръвното и отиде за лекарства.

188

коко

преди 9 години

До украинецРаботил сьм в Украйна Русия.и в повечето страни в Европа.Не познавам по големи мошенници от хохлите.За нищо не стават.Принципа е цьщия./ВЗЕМИ ПАРИТЕ А ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА НЕ СВЬРША НИЩО./Лощото е че тези медий в повечето случаи получават пари за да побликуват льжи и измами.Мошенникьт си е мошенник и украинец си е украинец.В Германия когато тьрсиш работник питаш работник ли е или украинец/хохол/

187

SS

преди 9 години

Украински стига си чел глупости ами ела да си довършим разговора

186

SS

преди 9 години

Аз не съм срешнал руснак който да ме марази по презункция и съответно да иска да ме пречука

185

SS

преди 9 години

До украинецE kak togawa tam viweqt tolkowa hora

184

украинец

преди 9 години

До SS-----------В Русия проблема е не дали има омраза към някое малцинство.Проблема в Русия е че има омраза към човека въобще и живота му не струва пукната пара.

183

SS

преди 9 години

Украински я кабжи според тебе в Русия през времето имало ли е накъкъв вид омраза спрямо украинското малцинство

182

SS

преди 9 години

До ukrainecТи наистина си объркан.

181

Ss

преди 9 години

Вярвай ми , че дори и след събитията от последната година където и да срешнеш руснак или българин или сърбин и той разбере от коя страна си и какъ по народност, макар и да не го покаже в душата му нещо ще трепне (ние сме от една кръв). А от друга страна нито един европеец нама да те посрешне истински дружелюбно.

180

ukrainec

преди 9 години

До SS---------Има около 10 милиона украинци в Канада,САЩ и Австралия и около 3 милиона в Западна Европа.Западна Украина е била 300 години част от Австро-Унгария.Има и 8 милиона украинци под земята-уморени от глад от руските *** само за една година -1933.Така че ние знаем какво е Европа и Америка и какво е Русия.Няма нужда българите да ни учат.

179

SS

преди 9 години

Единственото което ще стане с Украйна е , че като нас ше изгуби традициите и самостазнанието си. А това са нещата които както сам отбеляза от 9 век насам способстват за това днес тиебе да те има и ти да се наричаш украинец.

178

SS

преди 9 години

До украинецУкраински, Приятелю много искам да влезете е ЕС да поживеете там някоя година да осъзнаете, че това дето си мислите че ще намерите в ЕС там го няма и пак да си поговори. Но много се съмнявам че ще е възможно. Вашият проблем не е в руснаците и никога не е бил. Мислиш си че ако Украйна стане част от стара европа всичко ще тръгне по мед и масло но това няма да се случи . Пример БЪЛГАРИЯ.

177

украинец

преди 9 години

До ц.ц.-----------Ние нямаме никакви проблеми че парите идват от Америка.Важното за парите е не от къде идват-важното е въобще да идват.

176

украинец

преди 9 години

Руснаците са смесица от скандинавци одмурто-мордовци-финландци+множество изостанали славянски племена +татари и китайци.От китайците са им ушнките и *** и пелмените,от украинците-името-Рус,от българите религия и писменост.Какво свое имат не се сещам,щото танка Т-34 както се оказа е РолсРоис а Калашника-измислен от пленения Хуго Шмайзер.

175

ц.ц.

преди 9 години

Защо не пишете че в УКРАЙНА е забранена дори ЕВРОНЮЗ и журналистите които казват истината са малтретирани и гонени от страната.Защо не питате кой плаща на тези телевизий за да работят и че парите идват директно от Америка.

174

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 266Татарите са коренното население, това което е останало там след като Руската Империя завладява полуострова от Османската Империя.97% одобрение, ама половината са подменени бюлетини

173

Класов враг

преди 9 години

До украинецПреиначаването на историята е черта на "укрите" - къде забравяш ролята на Новгородското княжество?!? Обратно в училище!

172

до 266

преди 9 години

Ей да не се побъркаш трябваш ни здрав а не да станеш пенсионер на малка възраст!!!