12

HH

преди 9 години

Спор няма добри са нашите пилоти. Много съм летял,имам опит за сравнение. По важният въпрос е колко са стари самолетите ....?

11

Анонимен

преди 9 години

Защо се правите на разбирачи и критици? Реши ли някой да направи простотията чуда ще измисли и ще постигне сваето. И двама да са в кабината, ще удари другия и пак ще го направи. Важното е да са нормални хора пилотите!!! Който е с бръмбари в главата трудно се открива.

10

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ИМА НАЙ-ДОБРИТЕ ПИЛОТИ И НАЙ-СЛАБИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.

9

Анонимен

преди 9 години

не разбирам иронията тук! въпреки условията нашите пилоти са на световно ниво! и винаги са били на такова

8

Desi

преди 9 години

Айде още един многознайковец- падали части от тавана.... Ето сведение за самолетите на Българиа еър,planespotters.net/Airline/Bulgaria-AirИ Айде стига глупости, ако падне част от тавана сега щеше да не си жив

7

Анонимен

преди 9 години

ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА. ДА ИМА ДОБРИ ПСИХОЛОЗИ КОИТО ДА ПОЗНАВАТ ДОБРЕ ЧОВЕШКАТА ПСИХИКА И ДА НЕ ДОПУСКАТ ДА СТАВАТ ПИЛОТИ ТАКИВА КОИТО СА С ЛАБИЛНА ПСИХИКА. ЗАТОВА ПСИХОЛОЗИТЕ ТРЯБВА ДА ПОДЛАГАТ КАНДИДАТИТЕ ЗА ПИЛОТИ НА ПО СЪВРЕМЕННИ ИЗПИТАНИЯ И НАТОВАРВАНИЯ В ТРЕНАЖОРА. ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ НЕМСКИЯТ ПИЛОТ Е ИМАЛ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ КОИТО СА УСТАНОВЕНИ И ПАК СА МУ РАЗРЕШИЛИ ДА ЛЕТИ. ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ТЕЗИ КОИТО СА МУ ДАЛИ РАЗРЕШИТЕЛНОТО.

6

Deai

преди 9 години

До Хахаха номер 2За твое инфо някои от най добрите приземявания съм имала с български пилоти на България еър и уиз еър. Летя постоянно по работа от години.Айде стига с това да оплюваме всико българско. Ти знаеш ли защо всички български самолети са с регистрация LZ? Аиде почети малко и се пообразовай.... Да не говорим за въздушните битки над София 41-43. ***!

5

Profi

преди 9 години

Колеги коментатори-анонимници, жалки сте! Повече ли смисъл започва да има безсмисленият ви живот, като мразите (и то доста некадърно) всичко?Браво на авиокомпанията, в крак е със световните събития. А отделно от това - не се сещам за европейски превозвач с по-модерни самолети от нашите... Но вие откъде да го знаете това, като сте били на летището само за да посрещнете вуйчо, докато се връща от бране на ягоди в ЮК ;)

4

gorna rosa

преди 9 години

bravo, BGair! stastlivi poleti i prizemiavania!

3

до 2

преди 9 години

Ама женати я карат БЪЛГАРИ

2

Анонимен

преди 9 години

хм, вместо да решат проблема на земята, и да не допускат психически негодни хора в кабината, те какво правят ... ? Ами ако в кабината и двамата се окажат луди ?

1

авиомеханик

преди 9 години

дето викаше един колега механик от бг ер "брато, тр да имам много основателна причина, за да летя с наште самолети.....